*

Αποστολέας Θέμα: εισαγγελικη ερευνα για τη δραγωνα ;  (Αναγνώστηκε 14371 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εισαγγελικη ερευνα για τη δραγωνα ;
« στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:26:19 pm »
ειναι δυατον να ισχυουν αυτα που γραφει η εφημεριδα;
απιστευτο μου φαινεται ,
εδω τελειωνεις πανεπιστημιο και για να κριθει καταλληλος να διδαξεις στο γυμνασιο πρεπει να δωσεις ασεπ κλπ ενω μπορουν να υπαρξουν ανθρωποι χωρις βασικο τιτλο να ειναι καθηγητες στο πανεπιστημιο και να κατεχουν και θεση στο υπουργειο παιδειας;

αλλη μια προσπαθεια λασπης θα πεσει στο κενο οταν η δικαιοσυνη ριξει απλετο φως στην υποθεση

ΜΕ ΠΑΡΕΜ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: εισαγγελικη ερευνα για τη δραγωνα ;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:51:19 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:49:35 pm »
δεν μου κάνει καμία εντύπωση
όλα θα τα ακούσουμε!
που είστε ακόμη!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 22, 2010, 05:11:34 pm »
Το είπα παλιότερα και θα το ξαναπώ.
Τόσα χρόνια που η Δραγώνα είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών δεν αναρωτήθηκε κανένας για το πτυχίο της; Δεν υπήρξε κάποια ένσταση από κάποιον που ήταν συνυποψήφιος της για εξέλιξη;
Δεν μπορεί!
Ειδικά το Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν υπάρχει  και το πιο "φιλικό" και "αγάπης" και "συνεδελφικό" κλίμα!
Και δεν νομίζω ότι η Δραγώνα ήταν πάντα τόσο πολύ μέσα στα πράγματα ώστε τόσα χρόνια να περνάει έτσι αυτό....
Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε;
Δεν αμφιβάλω ότι κάτι παίζει, απλά μήπως παίζει κάτι άλλο; Μήπως υπα΄ρχει κάπου, ας πούμε, κάποια διάταξη (λέω εγώ τώρα) όπως στο εξωτερικό που για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός δεν χρειάζεται βασικό πτυχίο, αλλά μόνο διδακτορικό και ερευνητική εργασία;
Υποθέσεις κάνω....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 22, 2010, 05:41:46 pm »

Το είπα παλιότερα και θα το ξαναπώ.
Τόσα χρόνια που η Δραγώνα είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών δεν αναρωτήθηκε κανένας για το πτυχίο της; Δεν υπήρξε κάποια ένσταση από κάποιον που ήταν συνυποψήφιος της για εξέλιξη;
Δεν μπορεί!
Ειδικά το Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν υπάρχει  και το πιο "φιλικό" και "αγάπης" και "συνεδελφικό" κλίμα!
Και δεν νομίζω ότι η Δραγώνα ήταν πάντα τόσο πολύ μέσα στα πράγματα ώστε τόσα χρόνια να περνάει έτσι αυτό....
Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε;
Δεν αμφιβάλω ότι κάτι παίζει, απλά μήπως παίζει κάτι άλλο; Μήπως υπα΄ρχει κάπου, ας πούμε, κάποια διάταξη (λέω εγώ τώρα) όπως στο εξωτερικό που για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός δεν χρειάζεται βασικό πτυχίο, αλλά μόνο διδακτορικό και ερευνητική εργασία;
Υποθέσεις κάνω....

σιγουρα ,
σιγουρα καπου εχει γερο πατημα και εγω αυτο λεω ,
και με την εισαγγελικη ερευνα θα σταματησουν οι οποιεσδηποτε μομφες για αυτην και τις θεσεις της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:51:19 »

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:36:25 pm »
Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως η Δραγώνα δεν έχει πτυχίο το ξέραμε εδώ και πολύ καιρο κι αυτό μου κάνει εντύπωση, μετά από τόσο καιρό το έμαθαν κι αυτοί ? Αλλά βέβαια η κυρία έχει ΔΟΝΤΙ. Για να δούμε τι θα δουμε στο μέλλον

Αποσυνδεδεμένος tequila01

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:51:24 pm »
Πτυχίο υπάρχει ή όχι τελικά? Αν ναι καλώς, αν όχι κακώς (για εμένα). Είναι πολύ απλή ερώτηση και επιδέχεται μονολεκτική απάντηση.
Πχ. Αν κάποιος υποθετικά μπει χωρίς ΑΣΕΠ κάπου μπορεί να επικαλεστεί ότι πχ στην Ιταλία,

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 23, 2010, 11:22:03 am »
Πτυχίο υπάρχει ή όχι τελικά? Αν ναι καλώς, αν όχι κακώς (για εμένα). Είναι πολύ απλή ερώτηση και επιδέχεται μονολεκτική απάντηση.
Πχ. Αν κάποιος υποθετικά μπει χωρίς ΑΣΕΠ κάπου μπορεί να επικαλεστεί ότι πχ στην Ιταλία,

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:02:16 pm »
Φαντάζομαι αν υπάρχει εντολή από εισαγγελέα είναι υποχρεωμένο το ΔΙΚΑΤΣΑ να απαντήσει , και βέβαια κατά τη γνώμη μου τα πτυχία και το έργο του καθενός πρέπει να είναι φανερά σε όλους, αλοίμονο να κρύβουμε τα πτυχία μας και όποιος έχει μπει και έχει φάει θέση άλλου με περισσότερα προσόντα να τιμωρείται παραδειγματικά.

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:06:00 pm »
Συμφωνώ με podiki. Προφανώς το ΔΙΚΑΤΣΑ απάντησε στην εισαγγελική έρευνα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει μυστικότητα στα ακαδημαϊκά προσόντα του καθενός. Δηλαδή, εσύ, αν διεκδικούσες μια θέση για την οποία πίστευες πως είχες τα προσόντα, και στην έπαιρνε κάποιος άλλος, δε θα ήθελες να μάθεις τι παραπάνω είχε από σένα; Υποτίθεται ότι θέλουμε διαφάνεια και αξιοκρατία!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:13:24 pm »
Άλλο το να έχει κάποιος έννομο συμφέρον (π.χ. να διεκδικέι την ίδια θέση με μένα και να νομίζει ότι αδικέιται) και άλλο να μπορεί να πηγαίνει ο καθένας (ο κάθε άσχετος τολμώ να πω) και να ζητά τα πτυχία του κεθανός!
Άλλωστε, όταν γίνεται διαφανώς η διαδικασία, τα πτυχία ομοναστικά είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους....
Τουλάχιστον, όταν εγώ έκανα κάπιιες αιτήσεις για να δουλέψω πριν διοριστώ, είχε βγει μια λίστα με τα ονόματα των ενδιαφερομένων και από δίπλα έλεγε τι ακαδημαϊκά προσόντα είχε ο καθένας (π.χ. emmaki, πτυχίο ΠΤΝ, μεταπτυχιακό στη ενότητα Α, μεταπτυχιακό στην ενότητα

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:18:31 pm »
Ki  εγω θελω να δω τα πτυχια της ....εμας μας χιλιοτσεκαρουν να δουν αν ειμαστε ικανοι...κι αφου περναμε ΑΣΕΠ παλι μας πεταμε απ εξω....αυτη πως ξεφυτρωσε?παντως καπνος δεν υπαρχει χωρις φωτια και δεν την κοβω καθαρη την Κυρια!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:32:19 pm »
Ki  εγω θελω να δω τα πτυχια της ....εμας μας χιλιοτσεκαρουν να δουν αν ειμαστε ικανοι...κι αφου περναμε ΑΣΕΠ παλι μας πεταμε απ εξω....αυτη πως ξεφυτρωσε?παντως καπνος δεν υπαρχει χωρις φωτια και δεν την κοβω καθαρη την Κυρια!!!!!!!!

Καταρχήν για να έχει κάνει διδακτορικό.....κάτι ξέρει.
Για να έχει συμμετοχή σε τόσα ερευνητικά πάλι κάτι ξέρει.
Για να εχει δημοσιεύσεις σε μεγάλα πριοδικά και παρουσιάσεις σε μεγάλα συνέδρια....κάτι ξέρει (πίστεψε με δεν είναι καθόλου εύκολο να δημοσιεύσεις στα καλά περιοδικά και να πάτρεις με΄ρος σε καλά συνέδρια και αυτή το έχει κάνει).
Επίσης, δεν έχω δει κανέναν να πει άσχημα λόγια για τη δουλειά της στο πανεπιστήμιο (εκτός από ιδειολογικές κριτικές ενεντίον της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης), άρα από τους φοιτητές της έχει κριθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδειχτεί τουλάχιστον επαρκής ως καθηγήτρια....

Τώρα, όσον αφορά το πρώτο πτυχίο.....
Επειδή πάντα ποιστεύω ότι η αλήθεια είνα κάπου στη μέση, και εδώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις. Κυρίως γιατί, όπως είπα και πιο πάνω, ο χώρος των πανεπιστημιακών δεν είναι και ο ιδανικός εργασιακός χώρος. Τα πισόπλατα χτυπήματα είναι πολλά, οι κλίκες είναι απίστευτες και αλλάζουν κάθε τόσο. Μου κάνει, λοιπόν, εντύπωση πώς αν δεν ήταν καθαρή η όλη κατάσταση, δεν βρέθηκε ένας (όχι παραπάνω, αλλά μόνο ένας) να ανακινήσει το όλο θέμα! Επίοσης, μου κάνει εντύπωση που το όλο θέμα ανακινήθηκε μόλις πήρε μια θέση στο υπουργείο. ΄Μήοως υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε; Μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;
Ας πούμε για τους Χριστινάκηδες στην θεολογική (ή στο κοινωνικής θεολογίας) και τον τρόπο που παίρναν τις θέσεις και τα πτυχία τους έχει γίνει χαμός εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:38:07 pm »
emmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 23, 2010, 02:47:18 pm »
emmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.

Για το αξίωμα της "Γραμματέας στι υπουργείο" δεν χρειάζεται κάποια ειδικά προσόντα.
Τώρα, για τη θέση στο πανεπιστήμιο, για την οποία γίνεται και όλη η φασαρία, νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Δεν θεωρώ ότι μπορεί όποιος θέλει να πάει στο ΔΟΑΤΑΠ. Και νομίζω ότι και πρακτικά είναι αδύνατον! Φαντάζεσαι πόσος κόμσος θα πήγαινε; Τουλάχιστον εγώ, έχοντας τελευταία μπει στο ρουθουνι πολλών  ;D ;D, νομίζω ότι θα υπήχαν πολές αιτήσεις για τα πτυχία μου (Ω ναι! Πολλοί, επειδή δεν συμφωνούν μαζί μου, και επειδή θα ήθελαν να έχουν τη θέση μου ασχέτως που ποτέ κανέις δεν είχε κάνει αίτηση, αμφισβητούν το ότι έχω 2 μεταπτυχιακα, το ότι έχω πτυχία σε αρκετές γλώσσες κλπ) ...
Μπορεί, λοιπόν, ο κ΄θε πολίτης να αιτηθέι στο ΔΟΑΤΑΠ για το πτυχίο άλλου πολίτη; Γιατί και η Δραγώνα είναι πολίτης.....
Άλλο να περέμβει ο εισαγγελέας και να ζητήσει να δει τη νομιμότητα της διαδικασίας...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690