0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είπα παλιότερα και θα το ξαναπώ.Τόσα χρόνια που η Δραγώνα είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών δεν αναρωτήθηκε κανένας για το πτυχίο της; Δεν υπήρξε κάποια ένσταση από κάποιον που ήταν συνυποψήφιος της για εξέλιξη;Δεν μπορεί!Ειδικά το Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν υπάρχει και το πιο "φιλικό" και "αγάπης" και "συνεδελφικό" κλίμα!Και δεν νομίζω ότι η Δραγώνα ήταν πάντα τόσο πολύ μέσα στα πράγματα ώστε τόσα χρόνια να περνάει έτσι αυτό....Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε;Δεν αμφιβάλω ότι κάτι παίζει, απλά μήπως παίζει κάτι άλλο; Μήπως υπα΄ρχει κάπου, ας πούμε, κάποια διάταξη (λέω εγώ τώρα) όπως στο εξωτερικό που για να γίνει κάποιος πανεπιστημιακός δεν χρειάζεται βασικό πτυχίο, αλλά μόνο διδακτορικό και ερευνητική εργασία;Υποθέσεις κάνω....
Πτυχίο υπάρχει ή όχι τελικά? Αν ναι καλώς, αν όχι κακώς (για εμένα). Είναι πολύ απλή ερώτηση και επιδέχεται μονολεκτική απάντηση.Πχ. Αν κάποιος υποθετικά μπει χωρίς ΑΣΕΠ κάπου μπορεί να επικαλεστεί ότι πχ στην Ιταλία,
Ki εγω θελω να δω τα πτυχια της ....εμας μας χιλιοτσεκαρουν να δουν αν ειμαστε ικανοι...κι αφου περναμε ΑΣΕΠ παλι μας πεταμε απ εξω....αυτη πως ξεφυτρωσε?παντως καπνος δεν υπαρχει χωρις φωτια και δεν την κοβω καθαρη την Κυρια!!!!!!!!
emmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.