0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, πιστεύω ότι δεν συμφέρει ΑΜΩ παντού.Σε καμία περίπτωση. Εχω 31 μόρια και θα το ρισκάρω πολύ φέτος. Ο λόγος? Αν πάω ΑΜΩ δεν φτάνουν τα λεφτά για τίποτε. Εάν πάω ΑΜΩ μόνο στην περιφέρειά μου, τα βγάζω από τα ιδιαίτερα τα υπόλοιπα.Ετσι δεν ξενιτεύομαι για ψίχουλα και δεν χάνω τον όποιο κύκλο διαθέτω στην πόλη μου για το εξτρα χαρτζηλίκι που είναι και μαύρο! (και μακάρι να μείνει έτσι αν σκεφτείτε το μισθό πείνας που θα πάιρνουν οι εκπαιδευτικοί στο εξής). Π.χ. Με ενδιαφέρει να μείνω στην περιφέρειά μου Άρτα. Θα δηλώσω Α Αρτας ακω,
μπορει καποιος να μου πει, που μπορω να διαβασω την εγκυκλιο?
επειδη πρωτη φορα θα κανω αιτηση,θελω να ρωτησω κατι που μαλλον θα θεωρηθει χαζο.τι σημαινει αμω και ακω?
Κομφούζιο...Τρέλα..Πρώτη φορά στα χρονικά νιώθω ότι με ένα γ...ο λάθος σε μια αίτηση μπορεί να γ...ει η χρονιά μου..Εχετε δίκιο..Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να απασχολούμαι ΑΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..Ίσως ΑΚΩ στα κοντινά να είναι η επιλογή η σωστή..Και πάλι όμως..Ρε παιδιά..827 ευρό για να πας στου διαόλου τη μάνα??
Παράθεση από: eva7 στις Ιουνίου 27, 2010, 02:44:29 pmΣυνάδελφοι, πιστεύω ότι δεν συμφέρει ΑΜΩ παντού.Σε καμία περίπτωση. Εχω 31 μόρια και θα το ρισκάρω πολύ φέτος. Ο λόγος? Αν πάω ΑΜΩ δεν φτάνουν τα λεφτά για τίποτε. Εάν πάω ΑΜΩ μόνο στην περιφέρειά μου, τα βγάζω από τα ιδιαίτερα τα υπόλοιπα.Ετσι δεν ξενιτεύομαι για ψίχουλα και δεν χάνω τον όποιο κύκλο διαθέτω στην πόλη μου για το εξτρα χαρτζηλίκι που είναι και μαύρο! (και μακάρι να μείνει έτσι αν σκεφτείτε το μισθό πείνας που θα πάιρνουν οι εκπαιδευτικοί στο εξής). Π.χ. Με ενδιαφέρει να μείνω στην περιφέρειά μου Άρτα. Θα δηλώσω Α Αρτας ακω,