0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
6. αυτοί που θα δηλώσουν εκκλησιαστικά θα πάει το βιογραφικό και η συστατική επιστολή στις επιτροπές και αν αποριφθούν θα αποριφθούν μέσα στο καλοκαίρι και θα γνωρίζεις από την έναρξη της σχολικής χρονιάς αν είσαι υποψήφιος και εκεί..
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουνίου 30, 2010, 10:01:20 amδηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?Δεν θα σου δώσουν αν δεν φαίνεσαι στον πίνακα ωρομισθίων που θα συνταχθεί
δηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?
Απ΄ο,τι διάβασα λίγο πιο πάνω, ναι, η επιλογή αμω εκμηδενίζει το κουτάκι..ετσι την έπαθα εγώ...
Παράθεση από: katiafil στις Ιουνίου 30, 2010, 10:06:25 amΠαράθεση από: mimelismoni στις Ιουνίου 30, 2010, 10:01:20 amδηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?Δεν θα σου δώσουν αν δεν φαίνεσαι στον πίνακα ωρομισθίων που θα συνταχθείκι αυτο ειναι παγιδα,διοτι η μια περιφερεια δεν μπορει να καλυψει ενδεχομενως τις περιοχες που θα δηλωσω ως αμω.επομενως τι να κανω?πρεπει να δηλωσουμε τα ιδια αμω και ωρομισθια?αφου διαφερει αριθμος των επιλογων.τι να πω...
ευχαριστω,σορρυ για το πρηξιμο να ρωτησω κατι ακομη:αν δηλωσουμε β ξανθης αμω αλλα ακω γ ξανθης και προκυψει κενο ακω β ξανθης θα κληθουμε ακω?παιζει δηλαδη ρολο η περιοχη η ο νομος αν αδειασει θεση?
επισης τι κουτακι ναι σε ολα ακω τι ρολο παιζει οεο εφοσον το συστημα θα σταματαει στα αμω?ευχαριστω και παλι