*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #224 στις: Ιουνίου 29, 2010, 11:49:29 pm »
παιδιά υπάρχει κανεις με 40 μόρια να μου πει τι έκανε με αμω και ακω?

VIR, έχω 41+ μόρια και δήλωσα μόνο τις 20 ακω και το αντίστοιχο κουτάκι "τα πάντα όλα", ακω εννοείται και δεν το μετάνιωσα! Θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ, αν δήλωνα το μω, γιατί νιώθω ότι θα πετούσα τη θέση μου, που κουράστηκα πολύ να αποκτήσω! Τώρα θα μου πεις αν δε με πάρουν καθόλου αναπληρώτρια κ.ω., και μείνω εντελώς άνεργη...δε βαριέσαι! Τουλάχιστον θα έχω την ικανοποίηση πως αυτή τη φορά δε με χρησιμοποίησε η σιχαμένη...Καλή επιτυχία!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:23 »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 29, 2010, 11:52:15 pm »
συναδελφοι θερμη παρακληση μιας και δε γνωριζουμετα κενα.ας μας διαφωτισουν οποιοι ειχαν δηλωσει φετος περιφερειες ανατολικης μακεδονιας και κεντρικης μακεδονιας και ειχαν γυρω στα εικοσι μορια απο ποιες περιοχες δεχθηκαν κυριως κλησεις.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουνίου 29, 2010, 11:57:10 pm »
Αστείο μου φαίνεται να θες συστατική επιστολή από ιερέα για εκκλησιαστικό!! ;D Να υποθέσω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι και παρθένα?? ;D Που φτάσαμε..

Αν χρειαζόταν τέτοια δήλωση...η προσφορά θα ήταν ανύπαρκτη! Εκπαίδευση άνευ διδασκάλου...Μήπως στο βιογραφικό να γράφαμε στα χόμπυ ότι ακούμε μόνο τη μουσική των παπαροκάδων;;; Θα παίρναμε μόρια...;;;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιουνίου 30, 2010, 12:02:16 am »
Προτιμάς αμω στην περιοχή σου από ακω κάπου αλλού?

Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι με τη δήλωση των αμω ουσιαστικά ακυρώνουμε την επιλογή "ναι σε όλα" σε ακώ .

άρα κάποιος με 60+ μόρια βάζοντας έστω και 1 αμω ακυρώνει το πάω παντού; νομίζετε πως υπάρχει περίπτωση να σπάσει όλα τα κενά των ακω σε αμω;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:23 »

Αποσυνδεδεμένος Belisha

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουνίου 30, 2010, 12:04:59 am »
Το σενάριο ότι θα σπάσει τους ακω σε αμω το ακούω πολύ συχνά τώρα τελευταία. Δεν θέλω να το πιστέψω.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουνίου 30, 2010, 12:14:30 am »
συναδελφοι πρεπει να διευκρινισουμε αν κληθει καποιος ως αμω δεν μπορει να κληθει αργοτερα ως ακω.το τηλ 2103442261,3443461
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουνίου 30, 2010, 12:32:56 am »
Αστείο μου φαίνεται να θες συστατική επιστολή από ιερέα για εκκλησιαστικό!! ;D Να υποθέσω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι και παρθένα?? ;D Που φτάσαμε..

Αν χρειαζόταν τέτοια δήλωση...η προσφορά θα ήταν ανύπαρκτη! Εκπαίδευση άνευ διδασκάλου...Μήπως στο βιογραφικό να γράφαμε στα χόμπυ ότι ακούμε μόνο τη μουσική των παπαροκάδων;;; Θα παίρναμε μόρια...;;;

Κατά τα άλλα κλείνουν τα παράθυρα... Όχι μόνον δεν κλείνουν αλλά αποκτούν κι επίσημη βούλα, τα αποδέχονται και με εγκύκλιο! Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουνίου 30, 2010, 02:07:02 am »
δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά σας παραθέτω ένα μήνυμα που έγραψα το πρωί σε άλλο σημείο του pde μετά από επικοινωνία μου με το υπουργείο:

λοιπόν... πήρα και εγώ τηλέφωνο στο υπουργείο και ρώτησα:

1. αν δηλώσω πλήρης ωραρίου και μειωμένου σε κάποιες περιοχές το σύστημα τρέχει πρώτα στις επιλογές μου (ακω και αμω) και μετά στο κουτάκι... άρα πάει άχρηστο το κουτάκι και μένω αμω....

2. σε φωνάζουν άμω για 5 ώρες... δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν 15... θα φανεί στην πορεία.

3. είσαι κάπου αμω για 15 ώρες. για να σε φωνάξουν ακω στην ίδια περιοχή και εφόσον προηγείσαι δεν θα πρέπει να προκύψουν άλλες 5 ώρες αλλά άλλες 20, οπότε φεύγεις εσύ και έρχεται άλλος αμω. αν προκύψουν λιγότερες ώρες φωνάζουν άλλον αμω ή ωρομίσθιο και έτσι όλοι "ευχαριστημένοι" με το τίποτα που θα μας δώσουν.

4. αν είσαι αμω για 7 ώρες μπορούν να σου δώσουν άλλες 4 ως ωρομίσθιος που σημαίνει άλλη σύμβαση για τις 7 και άλλη για τις 4, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... (χρήματα, χρόνος πληρωμής, κ.α.)

5. αν είσαι ωρομίσθιος παίρνεις μέχρι 4 ώρες.

6. αυτοί που θα δηλώσουν εκκλησιαστικά θα πάει το βιογραφικό και η συστατική επιστολή στις επιτροπές και αν αποριφθούν θα αποριφθούν μέσα στο καλοκαίρι και θα γνωρίζεις από την έναρξη της σχολικής χρονιάς αν είσαι υποψήφιος και εκεί..
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουνίου 30, 2010, 06:57:22 am »
Παιδιά μια ερώτηση, οι 2,5 μήνες που έχω από οαεδ ισχύουν όπως και πέρυσι για τον ενιαίο αναπληρωτών?ή έχει γίνει καμία αλλαγή?

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:30:50 am »
δηλαδη 4 ωρες απο εδώ και στο εξής ειναι το μεγιστο ωρών της ωρομισθίας?

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουνίου 30, 2010, 09:58:18 am »

Κατά τα άλλα κλείνουν τα παράθυρα... Όχι μόνον δεν κλείνουν αλλά αποκτούν κι επίσημη βούλα, τα αποδέχονται και με εγκύκλιο! Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...

Ακριβως ετσι...........!  >:( απλα μας  δουλευουν..............ειναι προφανες οτι παλι με τις ιδιες διαδικασιες θα μπουν οσοι μπουν............................

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουνίου 30, 2010, 10:01:20 am »
δηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιουνίου 30, 2010, 10:06:25 am »
δηλαδη συναδελφοι η επιλογη αμω ακυρωνει το κουτι πω παντου ακω?επισης αν κληθω αμω σε μια περιοχη που δεν εντασσεται στην περιφερεια που δηλωσα για προσθετη τι γινεται?θα μου δωσουν εξτρα ωρες αν χρειαστει να συμπληρωσω?

Δεν θα σου δώσουν αν δεν φαίνεσαι στον πίνακα ωρομισθίων που θα συνταχθεί

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 30, 2010, 10:07:36 am »
6. αυτοί που θα δηλώσουν εκκλησιαστικά θα πάει το βιογραφικό και η συστατική επιστολή στις επιτροπές και αν αποριφθούν θα αποριφθούν μέσα στο καλοκαίρι και θα γνωρίζεις από την έναρξη της σχολικής χρονιάς αν είσαι υποψήφιος και εκεί..
[/quote]

Ποιές είναι αυτές οι επιτροπές του Υπουργείου ή εκκλησιαστικές;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182715
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699