*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #266 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:40:02 pm »
Εγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:02:59 »

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:45:35 pm »
Εγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.

Αποσυνδεδεμένος antigoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:52:11 pm »
Αν με 48-49 μόρια κινδυνεύω και παίζω για αμω, τότε ας μην πάω φέτος πουθενά και θα πάω για μονιμότητα του χρόνου. Μετά από τόση προσπάθεια δεν ξαναγυρίζω στην ωρομισθία όταν με τα μόριά μου αξίζω ακω. Τι να πω; Έχω εξοργιστεί με την όλη κατάσταση αμω ακω και όποιο άλλο αρτικόλεξο.
Τι φταις εσύ που σε λένε Ισμήνη;

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιουνίου 30, 2010, 05:56:10 pm »
Αν με 48-49 μόρια κινδυνεύω και παίζω για αμω, τότε ας μην πάω φέτος πουθενά και θα πάω για μονιμότητα του χρόνου. Μετά από τόση προσπάθεια δεν ξαναγυρίζω στην ωρομισθία όταν με τα μόριά μου αξίζω ακω. Τι να πω; Έχω εξοργιστεί με την όλη κατάσταση αμω ακω και όποιο άλλο αρτικόλεξο.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! με 60+ μόρια είναι ξεφτίλα να δηλώσω αμω. ρισκάρω β'εβαια να πάω σπίτι μου αλλά αν δήλωνα θα ρίσκαρα να πάω αμω και να βλεπω άλλους με λιγότερα μόρια στην επόμενη φάση να πάνε ακω.   ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:02:59 »

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιουνίου 30, 2010, 06:12:43 pm »
Συμφωνώ και επαυξάνω αν και από άλλη ειδικότητα.
Το χειρότερο βέβαια που μπορεί να συμβεί σε όσους είμαστε ψηλά στους πίνακες και δεν βαλαμε ΑΜΩ είναι να μην πάρει καθόλου αναπλ. πλήρους ωραρίου και να δουλέψει μόνο με ΑΜΩ, οπότε όσοι δεν το δηλώσαμε στην απ' έξω. Ρίσκο δε λέω αλλά προτιμώ να μείνω σπίτι μου με το επίδομα ΟΑΕΔ για μια χρονιά απο το να δουλέψω ως αμω για αντίστοιχα ψίχουλα. Έτσι κι αλλιώς η σειρά στον πίνακα δεν θα αλάξει για τα επόμενα 2 χρόνια.
Μακάρι να είχαμε όλοι το σθένος και να μη δηλωνε κανείς ΑΜΩ, αλλά και οι πιο κάτω θα σου πουν 'γιατι να μη δουλέψω, εσείς τόσα χρόνια δουλεύατε, εγώ δεν έχω δικαίωμα στον ήλιο;' Θυμίζει λίγο η φάση τότε με τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν έδιναν και άλλοι προσετρεχαν. Δεν κατηγορώ κανένα, πόσο μάλλον τώρα που ο κλάδος είναι χωρισμένος σε πολλές ταχύτητες και κατηγορίες και  το συλλογικό καλό τείνει να γίνει αφηρημένη και ομιχλώδης έννοια.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιουνίου 30, 2010, 06:22:00 pm »
Συμφωνώ και επαυξάνω αν και από άλλη ειδικότητα.
Το χειρότερο βέβαια που μπορεί να συμβεί σε όσους είμαστε ψηλά στους πίνακες και δεν βαλαμε ΑΜΩ είναι να μην πάρει καθόλου αναπλ. πλήρους ωραρίου και να δουλέψει μόνο με ΑΜΩ, οπότε όσοι δεν το δηλώσαμε στην απ' έξω. Ρίσκο δε λέω αλλά προτιμώ να μείνω σπίτι μου με το επίδομα ΟΑΕΔ για μια χρονιά απο το να δουλέψω ως αμω για αντίστοιχα ψίχουλα. Έτσι κι αλλιώς η σειρά στον πίνακα δεν θα αλάξει για τα επόμενα 2 χρόνια.
Μακάρι να είχαμε όλοι το σθένος και να μη δηλωνε κανείς ΑΜΩ, αλλά και οι πιο κάτω θα σου πουν 'γιατι να μη δουλέψω, εσείς τόσα χρόνια δουλεύατε, εγώ δεν έχω δικαίωμα στον ήλιο;' Θυμίζει λίγο η φάση τότε με τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν έδιναν και άλλοι προσετρεχαν. Δεν κατηγορώ κανένα, πόσο μάλλον τώρα που ο κλάδος είναι χωρισμένος σε πολλές ταχύτητες και κατηγορίες και  το συλλογικό καλό τείνει να γίνει αφηρημένη και ομιχλώδης έννοια.

+++++++++++++
υπαρχει μια ΟΥΣΙΩΔΗΣ διαφορά: μεχρι τώρα οι ωρομίσθιοι ουσιαστικά αγόραζαν την προυπηρεσία με την ελπίδα να πάνε αναπληρωτές και να διοριστούν μετά. τώρα όμως τα μόρια από την προυπηρεσία στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα είναι τόσο λίγα που δε σε συμφέρει οικονομικά να τρ'εχεις χωρίς να πληρώνεσαι. επιπλέον όταν δημιουργηθηκε ο διαγωνισμός ήταν ένας τρόπος νεόι άνθρωποι να έχουν δικαιωμα στην εργασία, ενώ με τους αμω νομιμοποιούμε την εργασία των 500 ευρώ (και πολλά λέω).

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιουνίου 30, 2010, 06:57:46 pm »
Μην τρελαίνεστε..Αν εσείς με τα 40+ και 60+ μόρια πάτε αμω τότε εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάμε να π.........ε απ΄το παράθυρο..

Αποσυνδεδεμένος georgia9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιουνίου 30, 2010, 07:56:21 pm »
ρε παιδια αξιζει να βαλω αμω εστω και μια ωρα μακρια απο το σπιτι μου?
εχω προβληματιστει παρα πολυ. αν ειναι να μας υποχρεωνουν να ειμαστε κσθε μερα εκει
ασχετα απο τις ωρες που εχουμε και αν οι ωρες μας ειναι 10 επι παραδειγματι, αξιζει να κανει καποιος μια ωρα αποσταση καθε μερα
για να παιρνει ποσα? εχει κανεις ιδεα? και αν θα τα παιρνουμε ατην ωρα τους. βοηθηστεμε εχω καψει λυχνιες :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:00:54 pm »
Προσωπικά έβαλα αμω το ανώτερο μια ώρα από το σπίτι μου..στην περιφέρειά μου..Ίσως αξίζει εάν σκεφτείς ότι μπορεί να μη μας πάρουν και καθόλου..Γνώμη μου..

Αποσυνδεδεμένος kostas77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:13:46 pm »
που υπαρχει ρε παιδια ενας πινακας προβλεψης αναπληρωτων πε02 ;

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:41:12 pm »
κατα τη γνώμη μου πάλι δεν αξίζει. καλύτερα να δουλέψεις κάπου αλλού παρά να πας με 2 ευρώ βενζίνη για 8 ή 10 ώρες απόσταση. για τα μόρια δε το συζητάμε καν.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:45:29 pm »
εννοούσα για 8 ή 10 ώρες να κάνεις 1 ώρα δρόμο. και αν δεν είναι κάθε μέρα πάει και έρχεται. αν είναι όμως?
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:48:33 pm »
συναδελφοι να ρωτησω κατι:αν αιτηθει κανεις για εκκλησιαστικο γυμνασιο λυκειο,γινει δεκτος και δεν εγκριθει απο την επιτροπη το βιογραφικο του τι γινεται?χανει τη σειρα του?επισης ειναι καποιος που ειχε δηλωσει περυσι περιφερεια ηπειρου?ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Ιουνίου 30, 2010, 08:49:49 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182715
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)