0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: antigoni στις Ιουνίου 30, 2010, 05:16:27 pmΕγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.
Εγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.
Παράθεση από: aeee στις Ιουνίου 30, 2010, 05:29:39 pmΠαράθεση από: antigoni στις Ιουνίου 30, 2010, 05:16:27 pmΕγώ πάντως πήγα σήμερα στη δευτεροβάμθια και έβγαλα τις περιοχές άμω. Ρίσκαρω να μην με πάρουν πουθενά παρά μόνο ως ακω.
Αν με 48-49 μόρια κινδυνεύω και παίζω για αμω, τότε ας μην πάω φέτος πουθενά και θα πάω για μονιμότητα του χρόνου. Μετά από τόση προσπάθεια δεν ξαναγυρίζω στην ωρομισθία όταν με τα μόριά μου αξίζω ακω. Τι να πω; Έχω εξοργιστεί με την όλη κατάσταση αμω ακω και όποιο άλλο αρτικόλεξο.
Συμφωνώ και επαυξάνω αν και από άλλη ειδικότητα. Το χειρότερο βέβαια που μπορεί να συμβεί σε όσους είμαστε ψηλά στους πίνακες και δεν βαλαμε ΑΜΩ είναι να μην πάρει καθόλου αναπλ. πλήρους ωραρίου και να δουλέψει μόνο με ΑΜΩ, οπότε όσοι δεν το δηλώσαμε στην απ' έξω. Ρίσκο δε λέω αλλά προτιμώ να μείνω σπίτι μου με το επίδομα ΟΑΕΔ για μια χρονιά απο το να δουλέψω ως αμω για αντίστοιχα ψίχουλα. Έτσι κι αλλιώς η σειρά στον πίνακα δεν θα αλάξει για τα επόμενα 2 χρόνια.Μακάρι να είχαμε όλοι το σθένος και να μη δηλωνε κανείς ΑΜΩ, αλλά και οι πιο κάτω θα σου πουν 'γιατι να μη δουλέψω, εσείς τόσα χρόνια δουλεύατε, εγώ δεν έχω δικαίωμα στον ήλιο;' Θυμίζει λίγο η φάση τότε με τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν έδιναν και άλλοι προσετρεχαν. Δεν κατηγορώ κανένα, πόσο μάλλον τώρα που ο κλάδος είναι χωρισμένος σε πολλές ταχύτητες και κατηγορίες και το συλλογικό καλό τείνει να γίνει αφηρημένη και ομιχλώδης έννοια.