0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 12:55:19 pmΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.Δηλώνουν τα πάντα όλα...είμαστε άξιοι της μοίρας μας....ας μη λέμε θα αλλάξει το σύστημα........γιατί να αλλάξει αν βρίσκει κόσμο.....μ..λα....κ..ς είναι η Υπουργός μας....??
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2010, 11:16:18 amκανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.
κανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει. για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές. στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.
Eγώ αφού βασανίστηκα μέχρι σήμερα αύριο πρωί πρωί πάω να καταθέσω την αίτηση χωρισ καμία επιλογή αμω.Εξάντηλησα τα περιθώρια....με 40+ μόρια, μεταπτυχιακό, διδακτορικό εν εξελίξει, 2 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ δε χαραμίζω ούτε ένα χιλιοστό του κόπου μου συνάδελφοι....αρκετά ο εμπαιγμός....
Κι εγω συναδελφε με 39 μορια το ιδιο με σενα εκανα και ουτε εβαλα το κουτακι για ΑΚΩ,μονο 20 επιλογες.Οσοι εχουμε οικογενειες λογοδοτουμε και σαυτες.Πραγματικα λυπηθηκα τον κοπο και τον αγωνα μου,τις θυσιες τις δικες μου και της οικογενειας μου,δεν μπορω να τα πεταξω ολα για το τιποτα...μπορει και να μας βγει σε καλο,γινονται και θαυματα.....
@ evantsΚαι πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα πάρει ΑΚΩ φετος; Πόσο πολλά κενά άνω των 15 ωρών στο ιδιο σχολειο θα βρεθούν; Να σε έβλεπα λοιπόν εσένα με 40 μόρια να μη δηλώνεις παρά μόνο ΑΚΩ και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη χρονια ενδεχομένως θα την περάσεις με το ταμείο ανεργίας.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 01, 2010, 03:19:41 pm@ evantsΚαι πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα πάρει ΑΚΩ φετος; Πόσο πολλά κενά άνω των 15 ωρών στο ιδιο σχολειο θα βρεθούν; Να σε έβλεπα λοιπόν εσένα με 40 μόρια να μη δηλώνεις παρά μόνο ΑΚΩ και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη χρονια ενδεχομένως θα την περάσεις με το ταμείο ανεργίας.οχι ρε παιδια μην ειστε τοσο καταστροφολογοι.Για σας δεν υπαρχει λογος τοσης ανησυχιας.Στον πινακα που θα προκυψει μετα απο τους διορισμους,και νοουμενου οτι τελικα θα παρει ΚΑΙ 24μηνο,θα ειστε οπωσδηποτε στα 350 πρωτα ατομα που θα κληθουν ακω,ΦΠΑ(τριτεκνους εννοω) συμπεριλαμβανομενου.Αν μαλιστα εχετε βαλει μεγαλα αστικα κεντρα οπου υπαρχουν διαρκεις αναγκες,εξασφαλιζεστε ακομη περισσοτερο.Ρωτας πώς ξερουμε αν παρει ακω;μα θα παρει το 1/3 των περσινων,η ιδια η ρουφιΑννα το ειπε.1100/3=366.
@ evantsΜακάρι να πάνε όλα όπως τα λες. Προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί στην εξίσωση δεν έβαλες τις 5ωρες υποχρεωτικές από τη διευθυνση υπερωρίες. Άσε που στο σχολείο που δουλευα βγήκαμε μείον 2 τμήματα και άλλα δυο είναι τραβηγμένα από τα μαλιά... Το ξέρω ότι πολλοί σκεφτεστε 'κλαινε οι χηρες κλαίνε και οι παντρεμενες' και από τη μεριά σας δίκιο έχετε να το βλεπετε έτσι. Αλλά υπάρχουν και άλλες οπτικές, με άλλα ζητούμενα.Πάντως μακάρι να βγεις σωστός.