*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #308 στις: Ιουλίου 01, 2010, 02:53:43 pm »
Κι εγω συναδελφε με 39 μορια το ιδιο με σενα εκανα και ουτε εβαλα το κουτακι για ΑΚΩ,μονο 20 επιλογες.Οσοι εχουμε οικογενειες λογοδοτουμε και σαυτες.Πραγματικα λυπηθηκα τον κοπο και τον  αγωνα μου,τις θυσιες τις δικες μου και της οικογενειας μου,δεν μπορω να τα πεταξω ολα για το τιποτα...μπορει και να μας βγει σε καλο,γινονται και θαυματα.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:42 »

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:08:41 pm »
εγώ συνάδελφε το έβαλα το κουτάκι για ακω παντού και ο Θεός βοηθός....

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #310 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:09:55 pm »
κανείς δεν μπορεί να προτρέψει τον άλλο τι να κάνει! μόνο τους προβληματισμούς του μπορεί να εκθέσει.
για παράδειγμα διαβάζοντας το φόρουμ πιστεύει κανείς ότι ελάχιστοι θα δηλώσουν αμω. πηγαίνεις στη δευτεροβάθμια και βλέπεις ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει αμω ακόμη και στο κουτάκι που δηλώνεις όλες τις περιοχές.
στην εγκύκλιο μιλάει για υποχρεωτικό βιογραφικό και προαιρετική συστατική επιστολή, αλλά έχω δει πολλούς να αποτρέπονται από τις δευτεροβάθμιες να κάνουν αίτηση στα εκκλησιαστικά, γιατί δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη συστατική επιστολή!στα ίδια σχολεία ελάχιστοι έχουν δει ότι υπάρχει ανανέωση της εγκυκλίου, που  ένα αρχείο ασχολείται αποκλειστικά με το τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό μέσα.
Είναι όπως με τις απεργίες. Τα ποσοστά συμμετοχής στο φορουμ είναι στο 80% και στα σχολεία άστα να πάνε.
Οι περισότεροι που αυτές τις μέρες συνωστίζονται στις διευθύνσεις έχουν άγνοια και για το τι παίζει με την εγκύκλιο και για το πως κινούνται οι πίνακες, οπότε δηλώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ με την ελπίδα να κάνουν κάτι.

Δηλώνουν τα πάντα όλα...είμαστε άξιοι της μοίρας μας....ας μη λέμε θα αλλάξει το σύστημα........γιατί να αλλάξει αν βρίσκει κόσμο.....μ..λα....κ..ς είναι η Υπουργός μας....????????????????????
παντα ετσι ηταν,κι οταν καταργουσαν την επετηριδα υπηρχαν οι καλοθελητες που υποσκελιζαν τη νομιμη σειρα.Τωρα δε συμβαινει κατι τετοιο απλα ο καθενας επιλεγει το πώς θα περασει την επομενη σεζον,με βαση τα δικα του δεδομενα.Ουδεν μεμπτον για τους αδιοριστους εκπαιδευτικους.Δε νομιζω οτι καποιος μεμονωμενα μπορει να λειτουργησει τοσο υπολογιστικα ωστε να δρασει εις βαρος των πολλων.Αυτο θα γινει απο αλλες θεσεις.
Eγώ αφού βασανίστηκα μέχρι σήμερα αύριο πρωί πρωί πάω να καταθέσω την αίτηση χωρισ καμία επιλογή αμω.Εξάντηλησα τα περιθώρια....με 40+ μόρια, μεταπτυχιακό, διδακτορικό εν εξελίξει, 2 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ δε χαραμίζω ούτε ένα χιλιοστό του κόπου μου συνάδελφοι....αρκετά ο εμπαιγμός....
Κι εγω συναδελφε με 39 μορια το ιδιο με σενα εκανα και ουτε εβαλα το κουτακι για ΑΚΩ,μονο 20 επιλογες.Οσοι εχουμε οικογενειες λογοδοτουμε και σαυτες.Πραγματικα λυπηθηκα τον κοπο και τον  αγωνα μου,τις θυσιες τις δικες μου και της οικογενειας μου,δεν μπορω να τα πεταξω ολα για το τιποτα...μπορει και να μας βγει σε καλο,γινονται και θαυματα.....
Δε νομιζω οτι κανετε κατι το παρακινδυνευμενο,θα κληθειτε παρα πολυ γρηγορα ακω.Τι θα κανατε αν ειχατε 25 μορια;Θα μπορουσατε να το δειτε τοσο επαναστατικα;

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:15:59 pm »
Εγώ έχω γύρω στα 24. Δε νομίζω να έχω καμία ελπίδα για ακω. Ωστόσο δήλωσα αμω μόνο τις περιοχές του νομού μου κι αυτές όχι όλες, δε σκοπεύω ό,τι βγάλω να το φάω στις βενζίνες και στα σέρβις του αυτοκινήτου για 0,1 μόρια! Με το παλιό σύστημα ήταν αλλιώς. Ακω δήλωσα τις 20 επιλογές και το κουτάκι. Αν μου κάτσει!!!
Καλή μας τύχη φέτος. Γιατί ούτε οι ίδιοι στις β/θμιες δεν ξέρουν τι γίνεται!!!
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:42 »

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:17:29 pm »
Δεν κατακρινω την επιλογη καποιου να βαλει ΑΜΩ,εκει που ειναι ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθει.Απλα στη δικη μου διαδρομη δεν ταιριαζει πια τετοια επιλογη ο,τι κι αν αυτο συνεπαγεται.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:19:41 pm »
@ evants
Και πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα πάρει ΑΚΩ φετος; Πόσο πολλά κενά άνω των 15 ωρών στο ιδιο σχολειο θα βρεθούν; Να σε έβλεπα λοιπόν  με 40 μόρια να μη δηλώνεις παρά μόνο ΑΚΩ και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη χρονια ενδεχομένως θα την περάσεις με το ταμείο ανεργίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2010, 03:22:05 pm από Stavroula.V. »
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:29:11 pm »
@ evants
Και πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα πάρει ΑΚΩ φετος; Πόσο πολλά κενά άνω των 15 ωρών στο ιδιο σχολειο θα βρεθούν; Να σε έβλεπα λοιπόν εσένα με 40 μόρια να μη δηλώνεις παρά μόνο ΑΚΩ και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη χρονια ενδεχομένως θα την περάσεις με το ταμείο ανεργίας.
οχι ρε παιδια μην ειστε τοσο καταστροφολογοι.Για σας δεν υπαρχει λογος τοσης ανησυχιας.Στον πινακα που θα προκυψει μετα απο τους διορισμους,και νοουμενου οτι τελικα θα παρει ΚΑΙ 24μηνο,θα ειστε οπωσδηποτε στα 350 πρωτα ατομα που θα κληθουν ακω,ΦΠΑ(τριτεκνους εννοω) συμπεριλαμβανομενου.
Αν μαλιστα εχετε βαλει μεγαλα αστικα κεντρα οπου υπαρχουν διαρκεις αναγκες,εξασφαλιζεστε ακομη περισσοτερο.
Ρωτας πώς ξερουμε αν παρει ακω;μα θα παρει το 1/3 των περσινων,η ιδια η ρουφιΑννα το ειπε.1100/3=366.

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:37:53 pm »
Νειστε ασαι καλα για το κουραγιο που μας δινεις,πραγματικα συναδελφοι οσοι ειστε πιο αισιοδοξοι να ταρακουνατε κι εμας τους υπολοιπους μηπως και γλιτωσουμε τους γιατρους,θα επιτελεσετε κοινωνικο εργο.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:44:31 pm »
@ evants
Μακάρι να πάνε όλα όπως τα λες. Προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί στην εξίσωση δεν έβαλες τις 5ωρες υποχρεωτικές από τη διευθυνση υπερωρίες. Άσε που στο σχολείο που δουλευα βγήκαμε μείον 2 τμήματα και άλλα δυο είναι τραβηγμένα από τα μαλιά... Το ξέρω ότι πολλοί σκεφτεστε 'κλαινε οι χηρες κλαίνε και οι παντρεμενες' και από τη μεριά σας δίκιο έχετε να το βλεπετε έτσι. Αλλά υπάρχουν και άλλες οπτικές, με άλλα ζητούμενα.
Πάντως μακάρι να βγεις σωστός.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:46:11 pm »
@ evants
Και πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα πάρει ΑΚΩ φετος; Πόσο πολλά κενά άνω των 15 ωρών στο ιδιο σχολειο θα βρεθούν; Να σε έβλεπα λοιπόν εσένα με 40 μόρια να μη δηλώνεις παρά μόνο ΑΚΩ και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη χρονια ενδεχομένως θα την περάσεις με το ταμείο ανεργίας.
οχι ρε παιδια μην ειστε τοσο καταστροφολογοι.Για σας δεν υπαρχει λογος τοσης ανησυχιας.Στον πινακα που θα προκυψει μετα απο τους διορισμους,και νοουμενου οτι τελικα θα παρει ΚΑΙ 24μηνο,θα ειστε οπωσδηποτε στα 350 πρωτα ατομα που θα κληθουν ακω,ΦΠΑ(τριτεκνους εννοω) συμπεριλαμβανομενου.
Αν μαλιστα εχετε βαλει μεγαλα αστικα κεντρα οπου υπαρχουν διαρκεις αναγκες,εξασφαλιζεστε ακομη περισσοτερο.
Ρωτας πώς ξερουμε αν παρει ακω;μα θα παρει το 1/3 των περσινων,η ιδια η ρουφιΑννα το ειπε.1100/3=366.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #318 στις: Ιουλίου 01, 2010, 04:27:46 pm »
@ evants
Μακάρι να πάνε όλα όπως τα λες. Προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί στην εξίσωση δεν έβαλες τις 5ωρες υποχρεωτικές από τη διευθυνση υπερωρίες. Άσε που στο σχολείο που δουλευα βγήκαμε μείον 2 τμήματα και άλλα δυο είναι τραβηγμένα από τα μαλιά... Το ξέρω ότι πολλοί σκεφτεστε 'κλαινε οι χηρες κλαίνε και οι παντρεμενες' και από τη μεριά σας δίκιο έχετε να το βλεπετε έτσι. Αλλά υπάρχουν και άλλες οπτικές, με άλλα ζητούμενα.
Πάντως μακάρι να βγεις σωστός.
oι υπερωριες αν καταλαβαινω σωστα ειναι ως τη στιγμη που θα ερθει ο αναπληρωτης ΕΚΤΟΣ αν θελει καποιος μαζοχας μονιμος να τις κανει ολο το χρονο-απιθανο το κοβω.
@ aristos2
τι κανεις ρε παλιοσειρα;ελπιζω να ανανεωθηκες και η καλοκαιρινη σεζον να σε βρισκει στα περσινα σου κεφια

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Ιουλίου 01, 2010, 05:14:34 pm »
ειμαι στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας. Έχω καταθέσει και παλαιότερα αίτηση και τα σχετικά. Για να κάνω και φέτος τι χρειάζεται?΄μόνο μια αίτηση? ή και αντίγραφα πτυχίου κτλ?

Αποσυνδεδεμένος georgia9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Ιουλίου 01, 2010, 05:26:01 pm »
μονο η αιτηση τα υπολοιπα ειναι καταχωρημενα απο την παλια  σου αιτηση :) αντε καλο κουραγιο.
εγω σημερα εφαγα ολη μου τη μερα στην ουρα να περιμενω!!!!

Αποσυνδεδεμένος Melissathi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Ιουλίου 01, 2010, 05:38:03 pm »

Γι'αυτόν τον λόγο έπρεπε όλοι να καθυστερήσουμε την αίτηση !!!

Κάποιες πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση της ΠΕΑΕ και του Συντονιστικού των Ωρομισθίων με τον υφυπουργό Παιδείας Ι.Πανάρετο

1oν Θα δοθεί παράταση για τις αιτήσεις
2ον. Θα εξετάσει το νομικό τμήμα του υπεπθ το κατά πόσο είναι νόμιμο και συνταγματικό όταν ένας εκπαιδευτικός προσλαμβάνεται ως αμω να αποκλείεται από τις υπόλοιπες περιοχές που έχει δηλώσει ως ακω. Παράλληλα κι εμείς ως ΠΕΑΕ το αναθέσαμε ήδη στους νομικούς συνεργάτες μας.
3ον Μισθός αμω και προϋπηρεσία αμω όπως περιγράφεται στο άρθρο 17 του 1566/85. Κλάσμα με παρονομαστή το 21 (β/θμια) το 24(α/θμια)
4ον Το μέγιστο ωρών ωρομισθίας που μπορούν να ανατεθούν σε εκπαιδευτικό οι τέσσερις (4). Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση αμω + ωρομισθίας. Για παράδειγμα ένας αμω με 8 ώρες μπορεί να πάρει μέγιστο 4 ώρες ωρομισθίας, οι οποίες θα πληρώνεαι ξεχωριστά με το ισχύον καθεστώς των ωρομισθίων (θα υπογράφει δηλαδή δύο συμβάσεις).
5ον Θα ακολουθήσει νέα εγκύκλιος για την ειδική αγωγή.

Μέχρι αύριο θα βγει αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

κάτω από την πίεση όλων των εκπαιδευτικών, με τις μαζικές αρνήσεις των συναδέλφων να συμπεριλάβουν στις αιτήσεις τους περιοχές με μειωμένο ωράριο, ο υφυπουργός έδειξε να αντιλαμβάνεται την ορθότητα των θέσεων και των αντιδράσεών μας και οπως και με το θέμα της απεργίας των ωρομισθίων παρέπεμψε το ζήτημα στο νομικό τμήμα του υπεπθ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182715
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)