*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #336 στις: Ιουλίου 02, 2010, 03:58:46 pm »
Παώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".
Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??

Ε κι εσύ, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Στο 4ο ΓΕΛ Καλαμαριάς είμαστε οι φιλόλογοι. Καταθέτουμε εκεί τις χειρόγραφες αιτήσεις και πηγαίνουμε μετά από 1-2 μέρες στην Εθν.Αντιστάσεως 45 στον 3ο για να πάρουμε τη μηχανογραφημένη. Είναι το ελληνικό μεγαλείο αυτό, να τρέχεις από δική τους ανευθυνότητα. Κι εγώ πέρσι τυχαία έμαθα ότι τα καταθέτουμε πρωτα σε σχολείο και τα παίρνουμε άλλη μέρα από τις δευτεροβάθμιες γιατί είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω τις ώρες είναι ανοιχτά. :) Για ό,τι θελήσεις στείλε μου πμ να σου πω διευθύνσεις και τηλ αν χρειάζεσαι. :)
Α δηλαδή θα πάω πάλι την Δευτέρα στην Καλαμαριά και μετά πρέπει πάλι να τρέχω!!??Ελεος!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:01:44 »

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιουλίου 02, 2010, 04:16:39 pm »
Παώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".
Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??

Ενώ αν πήγαινες στην δευτεροβάθμια της δυτικής Θεσσαλονίκης θα τελείωνες σήμερα. Εκεί εξυπηρετούνται όλες οι ειδικότητες και δεν τρέχεις από σχολείο σε σχολείο. Είναι απέναντι από την Μονή Λαζαριστών, εγώ πήγα 8:30 η ώρα και ήμουν τέταρτος, μέσα σε μισή ώρα είχα τελειώσει.
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιουλίου 02, 2010, 04:48:46 pm »

Ενώ αν πήγαινες στην δευτεροβάθμια της δυτικής Θεσσαλονίκης θα τελείωνες σήμερα. Εκεί εξυπηρετούνται όλες οι ειδικότητες και δεν τρέχεις από σχολείο σε σχολείο. Είναι απέναντι από την Μονή Λαζαριστών, εγώ πήγα 8:30 η ώρα και ήμουν τέταρτος, μέσα σε μισή ώρα είχα τελειώσει.
Που να ξερα!!!

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιουλίου 02, 2010, 05:05:45 pm »

Που να ξερα!!!
Παιδιά, εγώ πήγα χθες στη δυτική Θεσσαλονίκη στις 9:30 και τελείωσα στις 4!!! Είχα σειρά 256!!! Κανονικά η καταχώρηση σταματούσε στις 1:30 αλλά το 3ο γραφείο (φιλόλογοι και κάποιοι άλλοι κλάδοι) συνέχισε να καταχωρεί, διαφορετικά θα πηγαίναμε όλοι πάλι σήμερα! Και σήμερα που πήγα για άλλη δουλειά, είχε πάλι πάρα πολύ κόσμο αλλά το χθεσινό ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα 4 χρόνια που κάνω αίτηση!
Πρέπει να πάει κανείς από τις 8 να πάρει νούμερο, για να είναι σίγουρος ότι θα τελειώσει την ίδια μέρα έλεγχο και καταχώρηση (πρόκειται για δύο διαφορετικές ουρές!)
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:01:44 »

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Ιουλίου 02, 2010, 07:23:29 pm »
Παιδιά, έχω 45 μόρια. Εκανα την αίτηση και έβαλα από την 21η επιλογή και μετα αμω. Μετα από επαφές που είχα με άλλους συναδέλφους μού είπαν πως έκανα μεγάλη βλακεία που έβαλα αμω, γιατί είμαι ψηλά στον πίνακα και αν με πάρουν αμω θα αποκλειστώ και θα εγκλωβιστώ σε μία περιοχή. Πήγα λοιπόν ξανά στη δευτεροβάθμια και άλλαξα την αίτηση. Αφησα μόνο τις 20 πρώτες επιλογές για ακω. Εκανα καλά, βρε παιδιά ή θα την πατήσω και δεν θα παώ πουθενά φέτος;;;

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιουλίου 02, 2010, 07:37:30 pm »
Παιδιά, έχω 45 μόρια. Εκανα την αίτηση και έβαλα από την 21η επιλογή και μετα αμω. Μετα από επαφές που είχα με άλλους συναδέλφους μού είπαν πως έκανα μεγάλη βλακεία που έβαλα αμω, γιατί είμαι ψηλά στον πίνακα και αν με πάρουν αμω θα αποκλειστώ και θα εγκλωβιστώ σε μία περιοχή. Πήγα λοιπόν ξανά στη δευτεροβάθμια και άλλαξα την αίτηση. Αφησα μόνο τις 20 πρώτες επιλογές για ακω. Εκανα καλά, βρε παιδιά ή θα την πατήσω και δεν θα παώ πουθενά φέτος;;;
έκανες πάρα πολύ καλά σε κάθε περίπτωση. τι μας προσφέρει το "αμω" που πρέπει και να μας προβληματίζει; είναι πλήρης και αξιοπρεπής εργασία; ανταποκρίνεται στους κόπους, τις θυσίες και τις σπουδές μας; μας πληρώνει; δίνει μόρια; τι να τα κάνουμε, κατάπλασμα; 
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
καλύτερα άνεργος (αν παίρνεις και το επίδομα ακόμη καλύτερα! ;)) και αγωνιστής, παρά ημιάνεργος υπόδουλος για πάντα.

τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη στάση σου.  :)

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιουλίου 02, 2010, 07:49:54 pm »
δεν μπορω να σου πω εαν εκανες καλα ή οχι. Αλλα εαν ημουν στη θεση σου μάλλον και εγω το ίδιο θα έκανα.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιουλίου 02, 2010, 07:55:22 pm »
marita κι εγώ το ίδιο έκανα αν και έχω περίπου 40 μόρια. Ήμουνα από την αρχή σίγουρη για το όχι σε όλα τα ΑΜΩ. Τώρα αν κάναμε καλά θα το δείξει ο Σεπτέμβρης. Όπως και νάχει όμως τα παίζουμε όλα ή τίποτα με αξιοπρέπεια. Δε θα γίνουμε οι ζήτουλες της Διαμαντοπούλου.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Ιουλίου 02, 2010, 08:18:12 pm »
Συμφωνώ με τους συναδέλφους marita, fivo, stave. Το δίλημμα στο οποίο μας βάζουν, αμω ή ανεργία, είναι τελικά πλαστό αφού άμω=κατάσταση χειρότερη κι απ' την ανεργία.
Κι εγώ με 38 και κάτι μόρια δεν έβαλα καθόλου αμω. Το είχα πια αποφασίσει, αρκετά ως εδώ, όπου περνάει απ' το χέρι μου, δε θα τους βοηθάω να μας εξευτελίζουν περισσότερο και να προσβάλλουν και τη νοημοσύνη μας από πάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2010, 08:53:10 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος Melissathi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιουλίου 02, 2010, 08:42:32 pm »
Συμφωνώ με τους συναδέλφους marita, fivo, stave. Το δίλημμα στο οποίο μας βάζουν, αμω ή ανεργία, είναι τελικά πλαστό αφού άμω=κατάσταση χειρότερη κι απ' την ανεργία.
Κι εγώ με 38 και κάτι μόρια δεν έβαλα καθόλου αμω. Το είχα πια αποφασίσει, αρκετά ως εδώ, όπου περνάει απ' το χέρι μου, δε θα τους βοηθάω να μας εξεφτελίζουν περισσότερο και να προσβάλλουν και τη νοημοσύνη μας από πάνω.
Συνάδελφοι, ένα έχω να πω, ανεξαρτήτως μορίων το αμω-ωρομισθία είναι εξευτελισμός για όλους μας!Δεν πρέπει να γίνουμε εξαπτέρυγα της κυρίας και των ομοίων της.Ηπαράταση θα πρέπει να δώσει την ευκαιρία ν'αλλάξουν τις προτιμήσεις τους όσοι επέλεξαν αμω και ωρομισθία!!!!!!!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι προσυπογράφουμε την πλήρη απαξίωση  τόσο ημών των ιδίων όσο και της ειδικότητάς μας,πρέπει να λειτουργήσουμε σε κοινό μέτωπο.Και εγώ έβαλα 14 επιλογές μόνο ακω..

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιουλίου 05, 2010, 02:55:14 pm »
Συνάδελφοι..εάν είχατε 31 μόρια θα το διακινδυνεύατε να μην βάλετε αμω??? Ξανά-ξανά την ίδια ερώτηση αλλά βασανίζω τρελά το μυαλό μου...Τι να κάνω...Να το αλλάξω??...Πω-πω μπέρδεμα.... :-\ :'( ???

Αποσυνδεδεμένος georgia9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιουλίου 05, 2010, 03:20:33 pm »
μεχρι ποτε πηραν παραταση οι αιτησεις?

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος