0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grooog στις Ιουλίου 02, 2010, 03:26:26 pmΠαώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??Ε κι εσύ, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Στο 4ο ΓΕΛ Καλαμαριάς είμαστε οι φιλόλογοι. Καταθέτουμε εκεί τις χειρόγραφες αιτήσεις και πηγαίνουμε μετά από 1-2 μέρες στην Εθν.Αντιστάσεως 45 στον 3ο για να πάρουμε τη μηχανογραφημένη. Είναι το ελληνικό μεγαλείο αυτό, να τρέχεις από δική τους ανευθυνότητα. Κι εγώ πέρσι τυχαία έμαθα ότι τα καταθέτουμε πρωτα σε σχολείο και τα παίρνουμε άλλη μέρα από τις δευτεροβάθμιες γιατί είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω τις ώρες είναι ανοιχτά. Για ό,τι θελήσεις στείλε μου πμ να σου πω διευθύνσεις και τηλ αν χρειάζεσαι.
Παώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??
Παράθεση από: grooog στις Ιουλίου 02, 2010, 03:26:26 pmΠαώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??Ενώ αν πήγαινες στην δευτεροβάθμια της δυτικής Θεσσαλονίκης θα τελείωνες σήμερα. Εκεί εξυπηρετούνται όλες οι ειδικότητες και δεν τρέχεις από σχολείο σε σχολείο. Είναι απέναντι από την Μονή Λαζαριστών, εγώ πήγα 8:30 η ώρα και ήμουν τέταρτος, μέσα σε μισή ώρα είχα τελειώσει.
Παράθεση από: Amedeus στις Ιουλίου 02, 2010, 04:16:39 pmΠαράθεση από: grooog στις Ιουλίου 02, 2010, 03:26:26 pmΠαώ και γω στη δευτεροβάθμια Θεσσαλονίκης να καταθέσω την αίτηση, περιμένω πόση ώρα στην ουρά και κάποια στιγμή ακούω κάποιν να λέει "Α φιλόλογος?μα οι φιλόλογοι δεν είναι εδώ είναι σ'ένα λύκειο στην Καλαμαριά".Η ώρα ήταν ήδη μια και!!τρέχω άρων άρων στην Καλαμαριά και με το που φτάνω μου λένε "Ελάτε καλύτερα από βδομάδα μόλις πήρε παράταση, σήμερα δεν προλαβένετε ".Δε λέω φταίω και γω που το άφησα τελευταία στιγμή αλλά που ανέφερόταν πως κάθε κλάδος πάει σε συγκεκριμένα σχολεία και συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες να το ξέρουμε εξαρχής να μη ταλαιπωρούμαστε!!!??Ενώ αν πήγαινες στην δευτεροβάθμια της δυτικής Θεσσαλονίκης θα τελείωνες σήμερα. Εκεί εξυπηρετούνται όλες οι ειδικότητες και δεν τρέχεις από σχολείο σε σχολείο. Είναι απέναντι από την Μονή Λαζαριστών, εγώ πήγα 8:30 η ώρα και ήμουν τέταρτος, μέσα σε μισή ώρα είχα τελειώσει.Που να ξερα!!!
Παιδιά, έχω 45 μόρια. Εκανα την αίτηση και έβαλα από την 21η επιλογή και μετα αμω. Μετα από επαφές που είχα με άλλους συναδέλφους μού είπαν πως έκανα μεγάλη βλακεία που έβαλα αμω, γιατί είμαι ψηλά στον πίνακα και αν με πάρουν αμω θα αποκλειστώ και θα εγκλωβιστώ σε μία περιοχή. Πήγα λοιπόν ξανά στη δευτεροβάθμια και άλλαξα την αίτηση. Αφησα μόνο τις 20 πρώτες επιλογές για ακω. Εκανα καλά, βρε παιδιά ή θα την πατήσω και δεν θα παώ πουθενά φέτος;;;
Συμφωνώ με τους συναδέλφους marita, fivo, stave. Το δίλημμα στο οποίο μας βάζουν, αμω ή ανεργία, είναι τελικά πλαστό αφού άμω=κατάσταση χειρότερη κι απ' την ανεργία.Κι εγώ με 38 και κάτι μόρια δεν έβαλα καθόλου αμω. Το είχα πια αποφασίσει, αρκετά ως εδώ, όπου περνάει απ' το χέρι μου, δε θα τους βοηθάω να μας εξεφτελίζουν περισσότερο και να προσβάλλουν και τη νοημοσύνη μας από πάνω.