0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω με ΜΑΝΝΙ,αυτο αλλωστε μου ειπαν κι απο το υπουργειο στο τηλ.οτι οι πρωτες φασεις θα ειναι ΑΚΩ και μετα ΑΜΩ[ΤΩΡΑ βεβαια τι εμπιστοσυνη να τους εχεις...]αλλα ρε παιδια δεν εχει καποιο νοημα και οφελος να παει αναποδα,ισα ισα που θα δημιουργηθουν πολλα προββληματα.Πιστευω πως οι ΑΜΩ απλα θα καλυψουν τους περσινους ωρομισθιους και μερος των περσινων αναπληρωτων δηλ.οσοι εφυγαν περισυ απο τριτη-τεταρτη φαση και μετα φετος τους κοβω για μειωμενου....γνωμη μου.Εγω παντως με 39 μορια εβαλα μονο 20 περιοχες ΑΚΩ κι ο θεος βοηθος.....
Παράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί
Απλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου.
Για τον ακω, που η πρόσληψη γίνεται σε μία σχολική μονάδα, πχ με 16 ώρες τι θα γίνεται; Θα διατίθεται για συμπλήρωση και σε άλλη σχολική μονάδα ή όχι; Κατά τη γνώμη μου θα διατίθεται και σε άλλη σχολική μονάδα.Αναρωτιέμαι λοιπόν, εφόσον και οι δύο (αμω και ακω) διατίθενται προς συμπλήρωση ωραρίου και σε άλλη σχολική μονάδα, πόσο μπορεί να σταθεί και νομικά η απαγόρευση ενώ υπάρχουν ώρες κενές σε μια περιοχή να μην τις πάρει ένας αμω ώστε να αναβαθμισθεί σε ακω.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 10, 2010, 10:10:25 amΓια τον ακω, που η πρόσληψη γίνεται σε μία σχολική μονάδα, πχ με 16 ώρες τι θα γίνεται; Θα διατίθεται για συμπλήρωση και σε άλλη σχολική μονάδα ή όχι; Κατά τη γνώμη μου θα διατίθεται και σε άλλη σχολική μονάδα.Αναρωτιέμαι λοιπόν, εφόσον και οι δύο (αμω και ακω) διατίθενται προς συμπλήρωση ωραρίου και σε άλλη σχολική μονάδα, πόσο μπορεί να σταθεί και νομικά η απαγόρευση ενώ υπάρχουν ώρες κενές σε μια περιοχή να μην τις πάρει ένας αμω ώστε να αναβαθμισθεί σε ακω. Για το πρώτο: Θα διατίθεται μάλλον, κοστίζει κάτι παραπάνω; Τουναντίον. Μη σου πω και με υποχρεωτική υπερωρία...Για το δεύτερο: Δεν είναι νομικό το θέμα, θα κοστίζει λιγότερο και η επωδός θα είναι ¨δεν υπάρχουν πιστώσεις¨.
Αν κάποιος αρνηθεί ώρες ωρομισθίας δεν έχει επιπτώσεις! Έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Έχω 38 μόρια και έβαλα 20 επιλογές ΑΚΩ, το κουτάκι και 2 ΑΜΩ κοντά στο σπίτι μου. Έχω μετανιώσει για τα Αμω και θα με φάει η αγωνία όλο το καλοκαίρι.
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 10, 2010, 02:44:28 amΠαράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 10, 2010, 01:32:05 amΠαράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 10, 2010, 12:36:09 amΑπλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου. Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Παράθεση από: ralou67 στις Ιουλίου 10, 2010, 11:14:13 amΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση! Έχω 38 μόρια και έβαλα 20 επιλογές ΑΚΩ, το κουτάκι και 2 ΑΜΩ κοντά στο σπίτι μου. Έχω μετανιώσει για τα Αμω και θα με φάει η αγωνία όλο το καλοκαίρι.μου φανηκε οτι εχεις μπερδρψει τους αμω και την ωρομισθια ; ; ;ή κανω λάθος; ; ;εαν αρνηθεις ωρομισθία δεν εχεις επιπτωσεις, εαν όμως αρνηθεις αμω εχεις.