*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 95399 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Αναπληρωτών Φιλολόγων
« Απάντηση #392 στις: Ιουλίου 10, 2010, 09:37:28 am »
Συμφωνω με ΜΑΝΝΙ,αυτο αλλωστε μου ειπαν κι απο το υπουργειο στο τηλ.οτι οι πρωτες φασεις θα ειναι ΑΚΩ και μετα ΑΜΩ[ΤΩΡΑ βεβαια τι εμπιστοσυνη να τους εχεις...]αλλα ρε παιδια δεν εχει καποιο νοημα και οφελος να παει αναποδα,ισα ισα που θα δημιουργηθουν πολλα προββληματα.Πιστευω πως οι ΑΜΩ απλα θα καλυψουν τους περσινους ωρομισθιους και μερος των περσινων αναπληρωτων δηλ.οσοι εφυγαν περισυ απο τριτη-τεταρτη φαση και μετα φετος τους κοβω για μειωμενου....γνωμη μου.Εγω παντως με 39 μορια εβαλα μονο 20 περιοχες ΑΚΩ κι ο θεος βοηθος.....
Πάλι σας λέω ότι απλά τη γνώμη εκφράζω η οποία μπορεί να βγει τελέιως λάθος απλά μου φαίνεται λίγο ακραίο το αντίθετο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:20:08 »

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιουλίου 10, 2010, 09:47:00 am »
Απλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου.  ;)
Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο  αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί

Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιουλίου 10, 2010, 09:51:24 am »
Στην εγκύκλιο λέει:
Αν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ώρες διδασκαλίας και ασκήσεων στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης είναι περισσότερες από τέσσερις και λιγότερες από δεκαέξι και δεν δικαιολογούν το διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού, προσλαμβάνονται προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας.

Εγω καταλαβαίνω οτι τα κενά θα προσδιοριστούν βάση  ωρών  ανα περιοχή
Ετσι αν σε μια περιοχή έχουμε π.χ.  50  ώρες κενό θα πάρει  2  ΑΚΩ  και έναν  ΑΜΩ

Νομίζω  οτι αν είναι να πάρει μόνο  ΑΜΩ , θα το έκανε αν είχαμε κενό 5-15  ωρών   και απο ένα τέτοιο κενό σε κάθε περιοχή ,ωστε να διακαιολογήσει  την μη  πρόσληψη  ΑΚΩ

Εκτιμώ λοιπόν  οτι τουλάχιστον στην α΄φάση αναπληρωτών  αν υπάρχουν κενά θα  τα καλύψει πρώτα  με ΑΚΩ  και φυσικά οι υπόλοιπες ώρες αν υπάρχουν  με ΑΜΩ ή ωρομίσθιους

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιουλίου 10, 2010, 10:10:25 am »
Σύμφωνα με τον 3848 ακω θα προσλαμβάνεται εφόσον σε μία σχολική μονάδα υπάρχει κενό 16 ωρών+.
Η αρχική εγκύκλιος για τους αμω έλεγε ότι θα μπορούν να συμπληρώνουν με ώρες ωρομισθίας ή στην ίδια σχολική μονάδα ή σε άλλη γειτονική αλλά μέχρι 15 ώρες το πολύ.
Η τελευταία τροποποίησή της έβγαλε το ώρες ωρομισθίας κι έλεγε ότι ένας αμω θα μπορεί να συμπληρώνει τις 15ωρες και σε άλλη σχολική μονάδα.
Για τον ακω, που η πρόσληψη γίνεται σε μία σχολική μονάδα, πχ με 16 ώρες τι θα γίνεται; Θα διατίθεται για συμπλήρωση και σε άλλη σχολική μονάδα ή όχι;  Κατά τη γνώμη μου θα διατίθεται και σε άλλη σχολική μονάδα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, εφόσον και οι δύο (αμω και ακω) διατίθενται προς συμπλήρωση ωραρίου και σε άλλη σχολική μονάδα, πόσο μπορεί να σταθεί και νομικά η απαγόρευση ενώ υπάρχουν ώρες κενές σε μια περιοχή να μην τις πάρει ένας αμω ώστε να αναβαθμισθεί σε ακω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:20:08 »

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιουλίου 10, 2010, 10:25:09 am »
Για τον ακω, που η πρόσληψη γίνεται σε μία σχολική μονάδα, πχ με 16 ώρες τι θα γίνεται; Θα διατίθεται για συμπλήρωση και σε άλλη σχολική μονάδα ή όχι;  Κατά τη γνώμη μου θα διατίθεται και σε άλλη σχολική μονάδα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, εφόσον και οι δύο (αμω και ακω) διατίθενται προς συμπλήρωση ωραρίου και σε άλλη σχολική μονάδα, πόσο μπορεί να σταθεί και νομικά η απαγόρευση ενώ υπάρχουν ώρες κενές σε μια περιοχή να μην τις πάρει ένας αμω ώστε να αναβαθμισθεί σε ακω.
Για το πρώτο: Θα διατίθεται μάλλον, κοστίζει κάτι παραπάνω; Τουναντίον. Μη σου πω και με υποχρεωτική υπερωρία...
Για το δεύτερο: Δεν είναι νομικό το θέμα, θα κοστίζει λιγότερο και η επωδός θα είναι ¨δεν υπάρχουν πιστώσεις¨.

Αποσυνδεδεμένος ralou67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:03:16 am »
Για το πρώτο: Θα διατίθεται μάλλον, κοστίζει κάτι παραπάνω; Τουναντίον. Μη σου πω και με υποχρεωτική υπερωρία...
Για το δεύτερο: Δεν είναι νομικό το θέμα, θα κοστίζει λιγότερο και η επωδός θα είναι ¨δεν υπάρχουν πιστώσεις¨.

Αν κάποιος αρνηθεί ώρες ωρομισθίας δεν έχει επιπτώσεις! Έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:06:03 am »

Αν κάποιος αρνηθεί ώρες ωρομισθίας δεν έχει επιπτώσεις! Έτσι δεν είναι;

Πολύ σωστά ...
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος ralou67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:14:13 am »
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Έχω 38 μόρια και έβαλα 20 επιλογές ΑΚΩ, το κουτάκι και 2 ΑΜΩ κοντά στο σπίτι μου. Έχω μετανιώσει για τα Αμω και θα με φάει η αγωνία όλο το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:18:03 am »
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Έχω 38 μόρια και έβαλα 20 επιλογές ΑΚΩ, το κουτάκι και 2 ΑΜΩ κοντά στο σπίτι μου. Έχω μετανιώσει για τα Αμω και θα με φάει η αγωνία όλο το καλοκαίρι.

μου φανηκε οτι εχεις μπερδρψει τους αμω και την ωρομισθια ; ; ;ή κανω λάθος; ; ;
εαν αρνηθεις ωρομισθία δεν εχεις επιπτωσεις, εαν όμως αρνηθεις αμω εχεις.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:18:22 am »
Μη στενοχωριέσαι ό,τι και να κάνες θα αναρωτιόσουν αν έπραξες σωστά

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:28:10 am »
Aκριβώς..ο,τι κι αν κάνει ο καθένας μας πάντοτε θα αναρωτιέται εάν έπραξε καλά..Διακινδυνεύεις να μην έχεις καμία ώρα και κανένα έστω μικρό εισόδημα (ίσα-ίσα για να μην ζητάς απ'το μπαμπά για τον καφέ και τα τσιγάρα ρε αδερφέ...σε ηλικία 30 ετών...) και έτσι δηλώνεις και αμω ή τα παίζεις όλα για όλα δηλώνοντας μόνο ακω, διακινδυνεύοντας να μείνεις παντελώς χωρίς δουλειά και πηγαίνοντας σε όποιο μέρος σε στείλουν για 800+ ευρό όταν το ενοίκιό σου θα είναι 300+...??...Τι να πω...Και ο γρίφος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι..

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:34:33 am »
Απλά μαθηματικά είναι, συνάδελφε, δεν είναι μόνο η γνώμη σου.  ;)
Εγώ δε θεωρώ ότι έχει κανένα όφελος το υπουργείο να πάρει ΑΜΩ όσους είναι ψηλότερα εφόσον το έχουν δηλώσει και ΑΚΩ κάποιον πιο κάτω .Ειδικά πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο θεσμός δε θα έδειχναν κάτι τόσο  αναξιοκρατικό ( γνώμη μου ).Πιστεύω ότι θα πάρει πρώτα μια μεγάλη φάση ΑΚΩ και μετά θα πάει σε ΑΜΩ δεν έχει νόημα να γίνει το αντίθετο , δεν είμαι υπέρ της απόλυτης ισοπέδωσης .Αυτό που πάντως ειμαι σιγουρη είναι ότι οι ΑΜΩ θα είναι πάρα πολλοί

Ναι αλλά τα κενά θα φροντίσει πρώτα να τα καλύψει με διοριστέους
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:38:22 am »
Οκ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση΄.Έχεις δίκιο πρέπει να ηρεμήσουμε

Αποσυνδεδεμένος ralou67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Ιουλίου 10, 2010, 11:55:59 am »

μου φανηκε οτι εχεις μπερδρψει τους αμω και την ωρομισθια ; ; ;ή κανω λάθος; ; ;
εαν αρνηθεις ωρομισθία δεν εχεις επιπτωσεις, εαν όμως αρνηθεις αμω εχεις.
Γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ ΑΜΩ και ωρομισθίας! Μάλλον η διατύπωσή μου  δεν ήταν σωστή! Ευχαριστώ πάντως.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)