0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια παρατηρησα κατι .εχω κρατησει την αιτηση -δηλωση την περσινη που ειχα συμπληρωσει και στις ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 30 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ 40.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Παιδιά ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνετε αυτό! Ενώ δεν αναφέρει η εγκύκλιος για τους νηπιαγωγούς μειωμένου ωραρίου, πάτε και δηλώνετε μειωμένο ωράριο!? Από τη στιγμή που η εγκύκλιος λέει ότι η Δευτεροβάθμια θα κάνει χαρτιά για α.μ.ω εσείς γιατί κάνετε? Άμα είναι να ισχύσει και για τους νηπιαγωγούς θα βγει άλλη εγκύκλιος που θα μας καλέι όσοι θέλουμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου...Ποιος είπε ότι ισχύει και για μας αυτό το μειωμένο ωράριο και έχει γίνει τέτοιο ράδιο αρβύλλα? Ότι γράφει η εγκύκλιος!!! Και ειλικρινά λυπάμαι για τις Πρωτοβάθμιες που δεν διάβασαν την εγκύκλιο, κι εκτός από λάθος ενημέρωση περί αυτού του θέματος ζητάνε ακόμα και απολυτήριο, ενώ ισχύει για τα παιδιά που ήταν στο εξωτερικο...!!!
Παράθεση από: stergios3333 στις Ιουνίου 24, 2010, 05:48:48 pmΔε ξερω τι να κανω. Με θεση 470 στον πινακα αναπλ. να δηλωσω αμω η οχι?αν λάβουμε υπόψη τα φετινά δεδομένα…..για τις συνταξιοδοτήσεις που στον κλάδο σας θα είναι αρκετές …..αν ήμουν στην θέση σου (μάλλον) δεν θα δήλωνα ΑΜΩ …… αν το έκανα .....θα ήταν αυστηρή η επιλογή μου …….αν και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει ο ΑΜΩ με σας φέτος. στην θεση 2000 που εχεις ποπακι.........θα δηλωνα ναι .....εκτος και αν τα μορια που θα σου δωσουν οι λιγες πιθανοτητες που εχεις να πας .....τα κερδιζα απο καπου αλλου....μεταπτυχιακο..κλπ......αν κάποιος τα έχει αυτά τα μόρια …………τότε είναι πραγματικός γρίφος επισης θα με προβληματιζε πολυ η περιοχη και τα εξοδα
Δε ξερω τι να κανω. Με θεση 470 στον πινακα αναπλ. να δηλωσω αμω η οχι?
Παράθεση από: anni_e στις Ιουνίου 25, 2010, 12:38:58 amΠαιδιά ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνετε αυτό! Ενώ δεν αναφέρει η εγκύκλιος για τους νηπιαγωγούς μειωμένου ωραρίου, πάτε και δηλώνετε μειωμένο ωράριο!? Από τη στιγμή που η εγκύκλιος λέει ότι η Δευτεροβάθμια θα κάνει χαρτιά για α.μ.ω εσείς γιατί κάνετε? Άμα είναι να ισχύσει και για τους νηπιαγωγούς θα βγει άλλη εγκύκλιος που θα μας καλέι όσοι θέλουμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου...Ποιος είπε ότι ισχύει και για μας αυτό το μειωμένο ωράριο και έχει γίνει τέτοιο ράδιο αρβύλλα? Ότι γράφει η εγκύκλιος!!! Και ειλικρινά λυπάμαι για τις Πρωτοβάθμιες που δεν διάβασαν την εγκύκλιο, κι εκτός από λάθος ενημέρωση περί αυτού του θέματος ζητάνε ακόμα και απολυτήριο, ενώ ισχύει για τα παιδιά που ήταν στο εξωτερικο...!!!Όταν ΄έκανα την αίτηση η υπάλληλος πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο μπροστά μου και αυτόί της είπαν ότι το ΑΜΩ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ!
οι νηπιαγωγοι εχουν συγκεκριμενο ωραριο. πωσ θα γινει να δουλεψουν με μειωμενο; εμενα στο γραφειο που πηγα μου ειπαν οτι δεν αφορα τους νηπιαγωγουσ
οι νηπιαγωγοι εχουν συγκεκριμενο ωραριο.
Παράθεση από: markela στις Ιουνίου 25, 2010, 10:25:07 amοι νηπιαγωγοι εχουν συγκεκριμενο ωραριο. πωσ θα γινει να δουλεψουν με μειωμενο; εμενα στο γραφειο που πηγα μου ειπαν οτι δεν αφορα τους νηπιαγωγουσΠοιο ειναι αυτο;Οπου κι αν ψαξεις δεν θα βρεις νομοθετικα κατοχυρωμενο διδακτικο ωραριο για μας.Γιατι λοιπον να μην εξισωσουν το διδακτικο με το εργασιακο που ειναι ως τις 14.00μ.μ. αφου κατι τετοιο δεν αντιβαινει στη νομοθεσια στην οποια δεν καθοριζεται συγκεκριμενο διδακτικο ωραριο για τις/τους Νηπιαγωγους.Το ακατοχυρωτο του ωραριου μας υφισταται χρονια και χρονια και εχουμε τεραστια ευθυνη που δεν πιεζουμε τη ΔΟΕ να ενεργησει αναλογως ωστε να αλλαξει αυτο το θολο τοπιο που αφηνει τα περιθωρια για οποιαδηποτε αλλαγη.