0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα τα χαρτιά μου, μου ζητήσαν το πρωτότυπο και φωτοτυπία απολυτηρίου λυκείου,την επικύρωσαν οι ίδιοι στο γραφείο. Μου είπαν ότι η εγκύκλιος ζητά το απολυτήριο από όλους. Αυτά από μένα καλή τοποθέτηση σε όλους.
Παιδιά πήγα σήμερα στο γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχή μου και έκανα την αίτηση για τους αναπληρωτές. Θα σας πω αυτά που μου είπαν στο γραφείο και το πως μου είπαν να συμπληρώσω την αίτηση. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ. Την αίτηση μου είπαν να την συμπληρώσω ως εξής ή βάζεις πρώτα είκοσι περιοχές με πλήρες ωράριο και μετά άλλες είκοσι περιοχές με μειωμένο ωράριο που μπορεί αν θέλει κάποιος να είναι ίδιες με τις περιοχές πλήρους ωραρίου ή μπορείς αν θες να βάζεις τις περιοχές μεικτά δηλαδή για παράδειγμα βάζεις πρώτη περιοχή Α' Αθήνας πλήρες ωράριο δεύτερη Α' Αθήνας μειωμένο ωράριο κλπ. Επίσης αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα τα χαρτιά μου, μου ζητήσαν το πρωτότυπο και φωτοτυπία απολυτηρίου λυκείου,την επικύρωσαν οι ίδιοι στο γραφείο. Μου είπαν ότι η εγκύκλιος ζητά το απολυτήριο από όλους. Αυτά από μένα καλή τοποθέτηση σε όλους.
Το θέμα είναι συμφέρει τελικά να δηλώσουμε για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου;Εσείς τι λέτε να κάνετε; Ακούω γνώμες.Εγώ ακόμα το σκέφτομαι, αν και μάλλον θα τα δηλώσω όλα για όλα.
Τελικά ισχύει και για μας το ΑΜΩ!!! Όταν το συζητούσαμε χθες βράδυ κάποιοι αγανακτούσαν που το ανέφερα