0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Καταλαβαινω την ανασφαλεια που διακατεχει πολλες/ους αλλα επιλεγοντας μια τετοιου ειδους εργασιακη σχεση δεν εξασφαλιζετε καλυτερη εργασιακους ορους για το μελλον, κατα τη γνωμη μου εχετε δυστυχως περισσοτερες πιθανοτητες να βρεθειτε στα αζητητητα προσεχως,δηλαδη στον ιδιο παρανομαστη με αυτον που ειστε σημερα!Μακαρι να μην επιλεξει καμια/κανενας θεση αμω γιατι κατι τετοιο θα ανοιξει το δρομο για ελαστικες μορφες εργασιας και στον κλαδο μας.
\τα κουτάκια που ειναι για σμεα κ το προγραμμα ένταξης δεν μπορεί να το δηλώσει κάποιος που δεν έχει πτυχίο ειδικής αγωγής..
Παράθεση από: try more.. στις Ιουνίου 25, 2010, 02:15:22 pm\τα κουτάκια που ειναι για σμεα κ το προγραμμα ένταξης δεν μπορεί να το δηλώσει κάποιος που δεν έχει πτυχίο ειδικής αγωγής..Για το πρόγραμμα ένταξης πού λέει ακριβώς ότι δε μπορεί κάποιος να το δηλώσει αν δεν έχει πτυχίο ειδικής αγωγής;
συμφωνώ απόλυτα..δεν χρειαζεται να δηλώσουμε εμείς μειωμένο ωράριο..παντως εγώ έκανα χθες την αίτηση(δεν έβαλα αμω) κ πηγα σήμερα να την διορθώσω γιατί τα κουτάκια που ειναι για σμεα κ το προγραμμα ένταξης δεν μπορεί να το δηλώσει κάποιος που δεν έχει πτυχίο ειδικής αγωγής..εχει έρθει διόρθωση απο το υπ. παιδείας..
Παράθεση από: Maro στις Ιουνίου 25, 2010, 01:43:16 pm"Καταλαβαινω την ανασφαλεια που διακατεχει πολλες/ους αλλα επιλεγοντας μια τετοιου ειδους εργασιακη σχεση δεν εξασφαλιζετε καλυτερη εργασιακους ορους για το μελλον, κατα τη γνωμη μου εχετε δυστυχως περισσοτερες πιθανοτητες να βρεθειτε στα αζητητητα προσεχως,δηλαδη στον ιδιο παρανομαστη με αυτον που ειστε σημερα!Μακαρι να μην επιλεξει καμια/κανενας θεση αμω γιατι κατι τετοιο θα ανοιξει το δρομο για ελαστικες μορφες εργασιας και στον κλαδο μας.
μην εισαι τοσο απαιτητικη οταν εκατονταδες συνάδελφοι αναζητουν μια ελπιδα για το μελλον τους σε καιρους αβεβαιοτητας.προσωπικα υποστηριζω την αποψη σου και πολλοι συναδελφοι που θα βρεθουν στην θεση αυτη το σεπτεμβρη αν ισχυσει στο κλαδο μας τελικα θα καταλαβουν οτι ειναι αδικος κόπος και οικονομικα αλλα και τα μορια που θα συγκεντρωσουν και κύριως ανοιγει ο δρόμος για ωρομισθιους στο κλαδο μας .ομως η ανεργια σε αναγκαζει να κανεις παραχωρησεις για να μην πω η εργασια σε ιδιωτικα νηπιαγωγεία και οι αμοιβές τους