0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι ΠΕ60 ,πηγα και γω σημερα και εκανα την αιτηση μου . Φυσικα και ΔΕΝ δηλωσα α.μ.ω .Το καλο ειναι οτι και η ιδια η υπαλληλος του γραφειου που περνουσε τις αιτησεις , αποθαρρυνε οσους ερχοντουσαν να κανουν αιτηση , απο το να δηλωσουν α.μ.ω. Το λυπηρο εναι οτι ερχοταν συναδελφοι οι οποιοι δεν ενημερωνονται και δεν ειχαν ιδεα τι ειναι αυτο το α.μ.ω !!Eξηγησα σε 2 κοπελες νηπιαγωγους που ηρθαν να κανουν αιτηση , τι ειναι α.μ.ω. , και οτι συνεπαγεται αυτο , και αφου φρικαραν , φυσικα δεν το δηλωσαν .Παιδια πρεπει να ενημερωθουν ολοι τι εστι Α.Μ.Ω . ωστε να μην το δηλωσει κανεις !!Mετα απο 2 χρονια αναπληρωτης ( και σε δυσπροσιτο ) , ε οχι και να παω α.μ.ω για να δουλευω 5 και 6 ωρες !! μεγαλη ξεφτιλα !!Xιλιες φορες να δουλευω στα GOODY'S
παιδια εγω πηγα σημερα για την αιτηση και μου ειπαν οτι το μ.ω ισχυει και για μας και οτι μονο ενα ατομο μεχρι τωρα δηλωσε αμω.όπως ξαναειπα σε αλλο σημειο ειναι πολυ υπουλος ο τροπος του υπεπθ να το περασει γιατι αν μιλουσαν ανοιχτα θα γινοταν χαμος.όσοι σκεφτονται να δηλωσουν αμω να το ξανασκεφτουν πρωτα-πρωτα για τους ιδιους γιατι θα καταντησουν σαν τους συμβασιουχους που τους υποσχονται την Αρτα και τα Γιαννενα και μετα πετανε κι αυτους και τις ελπιδες τους στα σκουπιδια.
Παράθεση από: sedix στις Ιουνίου 25, 2010, 06:11:08 pmΣυναδελφοι ΠΕ60 ,πηγα και γω σημερα και εκανα την αιτηση μου . Φυσικα και ΔΕΝ δηλωσα α.μ.ω .Το καλο ειναι οτι και η ιδια η υπαλληλος του γραφειου που περνουσε τις αιτησεις , αποθαρρυνε οσους ερχοντουσαν να κανουν αιτηση , απο το να δηλωσουν α.μ.ω. Το λυπηρο εναι οτι ερχοταν συναδελφοι οι οποιοι δεν ενημερωνονται και δεν ειχαν ιδεα τι ειναι αυτο το α.μ.ω !!Eξηγησα σε 2 κοπελες νηπιαγωγους που ηρθαν να κανουν αιτηση , τι ειναι α.μ.ω. , και οτι συνεπαγεται αυτο , και αφου φρικαραν , φυσικα δεν το δηλωσαν .Παιδια πρεπει να ενημερωθουν ολοι τι εστι Α.Μ.Ω . ωστε να μην το δηλωσει κανεις !!Mετα απο 2 χρονια αναπληρωτης ( και σε δυσπροσιτο ) , ε οχι και να παω α.μ.ω για να δουλευω 5 και 6 ωρες !! μεγαλη ξεφτιλα !!Xιλιες φορες να δουλευω στα GOODY'S Παράθεση από: bk στις Ιουνίου 25, 2010, 04:55:32 pmπαιδια εγω πηγα σημερα για την αιτηση και μου ειπαν οτι το μ.ω ισχυει και για μας και οτι μονο ενα ατομο μεχρι τωρα δηλωσε αμω.όπως ξαναειπα σε αλλο σημειο ειναι πολυ υπουλος ο τροπος του υπεπθ να το περασει γιατι αν μιλουσαν ανοιχτα θα γινοταν χαμος.όσοι σκεφτονται να δηλωσουν αμω να το ξανασκεφτουν πρωτα-πρωτα για τους ιδιους γιατι θα καταντησουν σαν τους συμβασιουχους που τους υποσχονται την Αρτα και τα Γιαννενα και μετα πετανε κι αυτους και τις ελπιδες τους στα σκουπιδια.Συμφωνώ απόλυτα!!! Ας ξυπνήσουν μερικοί συνάδερφοι , για το καλό τους και για το καλό όλων!!! Ας μην υποβαθμίζουμε άλλο τους εαυτούς μας και τον κλάδο μας!!! Ωρομισθία δεν έχει νόημα στο νηπιαγωγείο!!!!!!! Ξεφτιλιζόμαστε κανονικά!!! Τα νήπια δεν έχουν ανάγκη από "παρέλαση" εκπ/κών!!! Χρειάζονται έναν εκπ/κό με σταθερό ωράριο και σταθερό πρόγραμμα!!!! ΈΛΕΟΣ!!!!!!!! ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ!!!! Είναι σαν να ξεφτιλίζουμε τους εαυτούς μας και την εκπ/ση την ίδια!!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ!!!!!!
Αρχικά να αναφέρω ότι από το γραφείο εκπαίδευσης μου είπαν ότι σχετικά με τους Α.Μ.Ω, το πιο πιθανό είναι να αναφέρεται και στους νηπιαγωγούς (για το ολοήμερο). Να κάνω τώρα μια ερώτηση σχετικά με πιθανά μόρια που μπορεί να πάρει κάποιος εάν τον καλέσουν ως Α.Μ.Ω: πιστεύετε ότι υπολογίζονται με τον ίδιο τρόπο υπολογισμού ενός εκπαιδευτικού με κανονικό ωράριο ή θα ισχύσει κάτι παρόμοιο με τους ωρομίσθιους; Αν και αντίθετη με τα ΑΜΩ, σκέφτομαι να τα δηλώσω μόνον στην περιοχή οπού μένω και πουθενά αλλού καθώς η ανεργία σε οδηγεί σε καταστάσεις απελπισίας.
πως δύσκολα θα λειτουργήσει στα νηπιαγωγεία και πως θίγει περισσότερο τον κλάδο των δασκάλων.
Παράθεση από: paschalist στις Ιουνίου 26, 2010, 01:59:06 pm
Μιλάω για την περίπτωση που αυξήσουν κατά 1 ώρα το ωράριο των πρωινών.
Οτι δεν θα λειτουργήσει (ομαλά) στα Νηπιαγωγεία το φανταζόμασταν...Το οτι θίγει περισσότερο τους δασκάλους τι ακριβώς σημαίνει;; Μήπως οτι για μια ακόμη φορά μας έχουν γραμμένους;;; Δεν μας τα λένε καλά....καλοκαιριάτικα! Μας επιασαν στον ύπνο....