0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΟτι δεν θα λειτουργήσει (ομαλά) στα Νηπιαγωγεία το φανταζόμασταν...Το οτι θίγει περισσότερο τους δασκάλους τι ακριβώς σημαίνει;; Μήπως οτι για μια ακόμη φορά μας έχουν γραμμένους;;; Δεν μας τα λένε καλά....καλοκαιριάτικα! Μας επιασαν στον ύπνο....και τότε γιατί να αναφέρετε και σε εμάς?για να δουν εντυπώσεις και να σφυγμομετρήσουνε?για να αφορά τους δασκάλους και επειδή ανήκουμε και εμείς στην αβμια εκπ/ση να μη φανεί άδικο?για να μας προετοιμάσουν για του χρόνου?εμένα αυτό το απλό''μάλλον δε σας αφορά''δε μου κολλάει βρε συνάδελφοι και θα θέλα τη γνώμη σας για το πως θα μπορούσαμε να μάθουμε πληροφορίες μέχρι 02/07!
Οτι δεν θα λειτουργήσει (ομαλά) στα Νηπιαγωγεία το φανταζόμασταν...Το οτι θίγει περισσότερο τους δασκάλους τι ακριβώς σημαίνει;; Μήπως οτι για μια ακόμη φορά μας έχουν γραμμένους;;; Δεν μας τα λένε καλά....καλοκαιριάτικα! Μας επιασαν στον ύπνο....
εγώ από αυτά που έχω ακουσει από Υπουργείο Παιδείας (δηλ. οχι ξεκάθαρη απάντηση για το αν ισχύει ή αν προβλέπεται και για νηπιαγωγούς το αμω- Απάντηση υπαλλήλου Υπουργείου Παιδείας και Δια βίου Εκπαίδευσης : είπε οτι δεν υπάρχουν αμω για νηπιαγωγούς , άλλα καλύτερα να δηλώσετε , γιατι ποτέ δεν ξέρετε........ )από τα γραφεία Πρωτοβάθμιας , από νηπιαγωγούς, από δευτεροβάθμιας , αυτό που κατάλαβα είναι οτι είναι καθαρά ψαρωτικό το αμώ για νηπιαγωγούς κ δασκάλους. Πιστεύω ότι θέλουν να δουν πόσοι είναι διατεθειμένοι να εργαστούν υπό συνθήκες -οι οποίες δεν έχουν διευκρινιστεί- αλλά μοιάζουν πολύ με συνθήκες ωρομισθίας , κάτι ενδιάμεσο αναπληρωτή κ ωρομίσθιου.
Όποιος δηλώσει α.μ.ω (μειωμένου ωραρίου), κάνει κακό και στον εαυτό του και στον κλάδο μας!!!!! ΈΛΕΟΣ!!!! Δεν μπορούμε κάποτε να δράσουμε με σύνεση και φιλότιμο!!! Θα είναι σαν να αποδεχόμαστε κάτι πριν εφαρμοστεί καν!!! Ούτως ή άλλως στο Υπουργείο προθέσεις θέλουν να δουν!!!!!! Αμάν πια! Μερικοί προκειμένου για λίγα ψίχουλα ευρώ και λίγα ψίχουλα μόρια, δεν νοιάζονται για τον μέλλον του κλάδου και της εκπ/σης γενικότερα!!!! Αν μετά από λίγους μήνες σας πουν : " Να πάτε να πνιγείτε!!!" Θα το κάνετε? Ό,τι μοστράρουν κάποιοι αμέσως ναι εμείς!?? ΈΛΕΟΣ!!!!! Ό,τι παλαβό βγαίνει πρέπει να το ακολουθούμε? Και κάτι άλλο σε μια πρωτοβάθμια που ρώτησα μου είπαν ότι και οι διοριστέοι ΑΣΕΠ, πρέπει να κάνουν τα χαρτιά τους!!!!
Παράθεση από: anastasia2010 στις Ιουνίου 25, 2010, 01:04:45 pmΑν δεν δηλώσει κανείς "αναπληρώτρια - ής μειωμένου ωραρίου" δε θα εφαρμοστεί το μέτρο (ρώτησα στο υπουργείο).........ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!Πες τα βρε Αναστασία!!!!! "Μάλλιασε η γλώσσα μου" - μάλλον τα δάκτυλά μου να πληκτρολογώ και να λέω το αυτονόητο!!!!! Συνάδερφοι νηπιαγωγοί σας το λέω στην ψύχρα: "ΓΟΥΣΤΆΡΕΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΊΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΑ? " ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΨΎΧΡΑΙΜΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΜΕ ΣΥΝΈΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!! Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!! ΌΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!!! ΌΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜ
Αν δεν δηλώσει κανείς "αναπληρώτρια - ής μειωμένου ωραρίου" δε θα εφαρμοστεί το μέτρο (ρώτησα στο υπουργείο).........ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!!