0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eviges στις Ιουνίου 26, 2010, 03:54:25 pmνα σας πω τι μου ειπε μια κοπελα που ρωτησε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση για τους ωρομυσθιους νηπιαγωγους;;;; π.χ δηλωνεις ωρομισθια και σε παιρνουν. εαν καποια στιγμη αδειασει καποια θεση και χρειαζονται αναπληρωτρια παιρνουν απο τους ωρομισθιους και ιχι απο αυτους που εχουν δηλωσει μονο αναπληρωτες. ειναι λιγο περιεργο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αν καποιος μπορει να το ψαξει..... γιατι αν ισχυει αυτο τοτε μας αναγκαζουν να βαλουμε για ωρομισθιους, γιατι σου λεει αλλιως δεν θα μπεις και αναπληρωτης. τρελο;;;;Υπάρχει περίπτωση να ισχύσει αυτό και να βρεθούμε απ'εξω αν δεν δηλωσουμε μ.ω.;; Είμαι κατά στο να δηλώσω μ.ω. αλλά με 750 περίπου περσυνή θέση στον πίνακα αναπληρωτών φοβάμαι γιατί δεν ξέρουμε πόσους και αν θα πάρουν με μ.ω και τους κάνουν αργότερα κ.ω. Έχω μπερδευτει!
να σας πω τι μου ειπε μια κοπελα που ρωτησε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση για τους ωρομυσθιους νηπιαγωγους;;;; π.χ δηλωνεις ωρομισθια και σε παιρνουν. εαν καποια στιγμη αδειασει καποια θεση και χρειαζονται αναπληρωτρια παιρνουν απο τους ωρομισθιους και ιχι απο αυτους που εχουν δηλωσει μονο αναπληρωτες. ειναι λιγο περιεργο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αν καποιος μπορει να το ψαξει..... γιατι αν ισχυει αυτο τοτε μας αναγκαζουν να βαλουμε για ωρομισθιους, γιατι σου λεει αλλιως δεν θα μπεις και αναπληρωτης. τρελο;;;;
Παράθεση από: mary_c στις Ιουνίου 26, 2010, 06:01:18 pmΠαράθεση από: eviges στις Ιουνίου 26, 2010, 03:54:25 pmνα σας πω τι μου ειπε μια κοπελα που ρωτησε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση για τους ωρομυσθιους νηπιαγωγους;;;; π.χ δηλωνεις ωρομισθια και σε παιρνουν. εαν καποια στιγμη αδειασει καποια θεση και χρειαζονται αναπληρωτρια παιρνουν απο τους ωρομισθιους και ιχι απο αυτους που εχουν δηλωσει μονο αναπληρωτες. ειναι λιγο περιεργο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αν καποιος μπορει να το ψαξει..... γιατι αν ισχυει αυτο τοτε μας αναγκαζουν να βαλουμε για ωρομισθιους, γιατι σου λεει αλλιως δεν θα μπεις και αναπληρωτης. τρελο;;;;Υπάρχει περίπτωση να ισχύσει αυτό και να βρεθούμε απ'εξω αν δεν δηλωσουμε μ.ω.;; Είμαι κατά στο να δηλώσω μ.ω. αλλά με 750 περίπου περσυνή θέση στον πίνακα αναπληρωτών φοβάμαι γιατί δεν ξέρουμε πόσους και αν θα πάρουν με μ.ω και τους κάνουν αργότερα κ.ω. Έχω μπερδευτει!Και σε τι σε ευνοεί εσένα να πας ΑΜΩ;; Το 1 ή 2 μόρια που θα πάρεις ή τα 300ευρω που θα πάρεις και αν;;; Δεν γίνεται να σε πάρουν ΑΜΩ και μετά αναπληρωτή. Απλά θα σε πάρουν ωρομίσθια...θα βάζεις λεφτά και απο την τσέπη σου στην πέρα ραχούλα που θα πας για 2 ώρες την ημέρα και φυσικά θα τους ανοίξεις την πόρτα να σταματήσουν να παίρνουν αναπληρωτές που κοστίζουν....ΔΡίξε μια ματιά και στα προηγούμενα μηνύματα
Παράθεση από: mary_c στις Ιουνίου 26, 2010, 06:01:18 pmΠαράθεση από: eviges στις Ιουνίου 26, 2010, 03:54:25 pmνα σας πω τι μου ειπε μια κοπελα που ρωτησε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση για τους ωρομυσθιους νηπιαγωγους;;;; π.χ δηλωνεις ωρομισθια και σε παιρνουν. εαν καποια στιγμη αδειασει καποια θεση και χρειαζονται αναπληρωτρια παιρνουν απο τους ωρομισθιους και ιχι απο αυτους που εχουν δηλωσει μονο αναπληρωτες. ειναι λιγο περιεργο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αν καποιος μπορει να το ψαξει..... γιατι αν ισχυει αυτο τοτε μας αναγκαζουν να βαλουμε για ωρομισθιους, γιατι σου λεει αλλιως δεν θα μπεις και αναπληρωτης. τρελο;;;;Υπάρχει περίπτωση να ισχύσει αυτό και να βρεθούμε απ'εξω αν δεν δηλωσουμε μ.ω.;; Είμαι κατά στο να δηλώσω μ.ω. αλλά με 750 περίπου περσυνή θέση στον πίνακα αναπληρωτών φοβάμαι γιατί δεν ξέρουμε πόσους και αν θα πάρουν με μ.ω και τους κάνουν αργότερα κ.ω. Έχω μπερδευτει!Γιατι στεκεστε στα πασης φυσεως λεγομενα και δεν βλεπετε οτι πανε να περασουν στον κλαδο μας την ελεεινοτερη σχεση εργασιας!Δεν καταλαβαινετε οτι η καθιερωση μιας τετοιας εργασιακης σχεσης θα επιφερει μειωσεις διορισμων μονιμων.Σας ικανοποιει η αμοιβη που απ οτι φαινεται δεν θα ξεπερνα το επιδομα ανεργιας;Νομιζω οτι δεν μιλω παραλογα.Δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου,εχω βιωσει την εργασιακη ανασφαλεια στον ιδιωτικο τομεα,εχω ρισκαρει αφηνοντας την προηγουμενη εργασια μου για να δωσω στον Ασεπ,εχω εργαστει ως αναπληρωτρια με την προσδοκια να συγκεντρωσω μορια για μονιμοποιηση αλλα σας βεβαιωνω οτι αν ημουν στη θεση σας δεν θα καταπινα το χαπι και παρολη την ανασφαλεια που κι εγω θα ενιωθα δεν υπηρχε περιπτωση να προσυπογραψω σε καθεστως εργασιακου μεσαιωνα.
mardz μιλάμε για ένα υποθετικό θέμα, μιας που στους Νηπιαγωγούς και τους Δασκάλους ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί οτι θα ισχύει η ωρομισθία (ή Α.Μ.Ω όπως λέγεται τώρα). Επιπλέον οι υπόλοιποι κλάδοι της