0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα πω κατι θετικο.Πρακτικα ειναι δυσκολη η αυξησει ωραριου στο ωραριο των μονιμων νηπιαγωγων καο απο 8-12 να γινει 8-2.Διοτι υπαρχουν τμηματα νηπιαγωγειων που λειτουργουν ως ολοημερα αρα δουλευουν 8-4 ενω τα κλασικα τμηματα δουλευουν 8-12.Εστω οτι αυξανουν το ωραριο των μινομων.Αυτη η αυξηση ωραριου μπορει να γινει οταν το τμημα λειτουργει ωσ ολ0ημερο ,ΟΤΑΝ ομως το νηπιαγωγειο ειναι μονο κλασικο δεν μπορει να γινει αυξησει ωραριου.Και ρωταω ειναι δυνατον να ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 8-2(ΟΤΑΝ ΟΛΗΜΕΡΟ) ΕΝΩ καποιοι νηπιαγωγοι να δουλευουν 8-12(κλασικο τμημα).?οχι.Αρα πρακτικα ειναι αδυνατο να αυξηθει το ωραριο ολων των μονιμων νηπιαγωγων.Αρα δεν θα υπαρχουν ΑΜΩ στους νηπιαγωγουσ.
Οι προσλήψεις μόνιμων είπε θα είναι γύρω στα 300 άτομα.
Παράθεση από: paschalist στις Ιουνίου 28, 2010, 07:52:57 pm Οι προσλήψεις μόνιμων είπε θα είναι γύρω στα 300 άτομα.Ωχ! Λίγοι είναι και λογικά απ'ολες τις κατηγορίες (ΑΣΕΠ,24μηνο,40%)
παιδια και εγω εμαθα απο αιρετο πωσ θα διορισει μονο 300 ατομα.. μολισ το ακουσα με πονεσε η καρδια μου μακαρι να ειναι λαθοσ αλλιωσ τη βαψαμε πωσ θα καλυψει τα κενα με αναπληρωτεσ;;; τη συμφερει πιο πολυ...