0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΔηλαδη αν παμε μειωμενου θα παιρνουμε μισθο αναπληρωτη κανονικο?Αυτο αλλαζει πολυ τον τροπο που θα δηλωσουμε!Όχι. Θα παίρνεις ότι λέει ο τύπος (άν ισχύει τελικά), δηλαδήΤελικός μισθός = (ώρες / 21) * Μισθό αναπληρωτή© π.χ.Αν είσαι ΑΜΩ με 10 ώρες τότε θα πέρνεις (10/21)*1200Δηλαδή περίπου στα 600
Δηλαδη αν παμε μειωμενου θα παιρνουμε μισθο αναπληρωτη κανονικο?Αυτο αλλαζει πολυ τον τροπο που θα δηλωσουμε!
Παράθεση από: Vania στις Ιουνίου 23, 2010, 07:37:06 pm...ελεος ρε παιδια...τοσο μεγαλη ειναι η απελπησια σας πια?και απο προηγουμενο μηνυμα σου:καλα συναδελφοι πλακα μου κανετε?σκεφτεστε να δηλωσετε ολη την ελλαδα για ψιχουλα χρηματα και για μορια 0,κατι??αληθεια εξηγηστε μου το σκεπτικο σας...πιστευετε αξιζει???μπορει να το σκεφτομαι εγω λαθος...τι να πω???εγω παρολο μου ειμαι με 15,5μορια γεγονος που σημαινει πως η επιλογη μιας και μονο περιφερειας ειναι δικοπο μαχαιρι , μαλλον μοναχα αυτη θα δηλωσω...εσεις πως το σκεφτεστε και θα δηλωσετε και αλλου??? προφανως εχεις καποια οικονομικη ανεση και μιλας ετσι,διοτι αν ησουν στη φαση να μην εχεις δουλεια και να βρισκεσαι στην απεξω θα εκανες οτιδηποτε αρκει να βγαλεις τουλαχιστον τα βασικα και να κατοχυρωσεις το επιδομα ανεργιας το καλοκαιρι.επιπλεον ειναι ενα διλημμα που δεν καλεισαι πραγματικα να αντιμετωπισεις διοτι με 15,5 μορια ισως να μη σε καλεσουν καν για ωρομισθια.
...ελεος ρε παιδια...τοσο μεγαλη ειναι η απελπησια σας πια?
εγ'ω πάντως 1400 παίρνω πριν τις περικοπές.
Παράθεση από: evants στις Ιουνίου 23, 2010, 08:09:27 pmΠαράθεση από: Vania στις Ιουνίου 23, 2010, 07:37:06 pm...ελεος ρε παιδια...τοσο μεγαλη ειναι η απελπησια σας πια?και απο προηγουμενο μηνυμα σου:καλα συναδελφοι πλακα μου κανετε?σκεφτεστε να δηλωσετε ολη την ελλαδα για ψιχουλα χρηματα και για μορια 0,κατι??αληθεια εξηγηστε μου το σκεπτικο σας...πιστευετε αξιζει???μπορει να το σκεφτομαι εγω λαθος...τι να πω???εγω παρολο μου ειμαι με 15,5μορια γεγονος που σημαινει πως η επιλογη μιας και μονο περιφερειας ειναι δικοπο μαχαιρι , μαλλον μοναχα αυτη θα δηλωσω...εσεις πως το σκεφτεστε και θα δηλωσετε και αλλου??? προφανως εχεις καποια οικονομικη ανεση και μιλας ετσι,διοτι αν ησουν στη φαση να μην εχεις δουλεια και να βρισκεσαι στην απεξω θα εκανες οτιδηποτε αρκει να βγαλεις τουλαχιστον τα βασικα και να κατοχυρωσεις το επιδομα ανεργιας το καλοκαιρι.επιπλεον ειναι ενα διλημμα που δεν καλεισαι πραγματικα να αντιμετωπισεις διοτι με 15,5 μορια ισως να μη σε καλεσουν καν για ωρομισθια.κατ αρχην καλο θα ειναι να σκεφτεσαι και μετα να επιτηθεσαι...με 15,5 σε καλουν ωρομισθιο αλλα προφανως εσενα δεν εχουν καλεσει για αυτο το λες...αλλα και παλι δεν ειμαι εδω για να ανταγωνιστω τα μορια σου και ουτε με ενδιαφερει αν εχεις και ποσα εχεις γιατι αυτα τα πραγματα και αυτη η ατοπη επιθεση σου δεν με ενδιαφερει...απλα σκεψου πως αυτο που λες περι των χρηματων ειναι χαζο...με 600 ευρω δεν θα μπορεις ουτε να φας αν εχεις να πληρωνεις νοικι,λογαριασμους και βασικα εξοδα...ναι οικονομικη ανεση εχω αλλα δεν θελω να επιβαρυνω τους γονεις μου να πληρωνουν το νοικι μου για να το παιζω καθηγητριουλα.οσο για το επιδομα να το χ1@#$σω αν οι γονεις μου καθε μηνα ειναι αναγκασμενοι να πληρωνουν 300 και 400 ισως και παραπανω...και παλι ζημιωμενη θα ειμαι...τωρα το τι θα κανει ο καθενας δικο του θεμα...στην ελλαδα ζουμε και εχουν δει πολλα τα ματια μου δεν θα με εκπληξει να δω ατομο να ξεσπιτωνεται για 300 ,400 ή 500 ευρω χωρις κανενα κερδος...