0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχα...διαβασα καπου πως τα εκκλησσιαστικα πλεον δεχοντα και κοριτσια....χαζη η απορια μου το ξερω απλα την εξεφρασα....σορρυυυυ
Eγώ είμαι γεωπόνος, ξέρει κανείς τι μαθήματα διδάσκονται στα εκκλησιαστικά λύκεια; Δηλαδή εννοώ υπάρχουν και τεχνικές ειδικότητες ή μόνο γενικής παιδείας. Εγώ πως ξέρω αν θα μπορώ να τα κάνω λόγω της ειδικοτητάς μου;
παιδιά βρηκε κανεις συστατική???ειναι σχετικά ευκολο να την παρεις η μονο μεσω γνωστού???
καλα δεν ντρέπονται έχεις επιτυχία ΑΣΕΠ και πρέπει να γλείφεις τους τραγοπαπάδες.... ΝΤΡΟΠΗ. δεν το κατάλαβα αυτό γιατί ανακατεύεται η εκκλησία,πάλι
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Ιουνίου 26, 2010, 05:54:35 pmκαλα δεν ντρέπονται έχεις επιτυχία ΑΣΕΠ και πρέπει να γλείφεις τους τραγοπαπάδες.... ΝΤΡΟΠΗ. δεν το κατάλαβα αυτό γιατί ανακατεύεται η εκκλησία,πάλι
Παράθεση από: sportis στις Ιουνίου 28, 2010, 02:56:38 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Ιουνίου 26, 2010, 05:54:35 pmκαλα δεν ντρέπονται έχεις επιτυχία ΑΣΕΠ και πρέπει να γλείφεις τους τραγοπαπάδες.... ΝΤΡΟΠΗ. δεν το κατάλαβα αυτό γιατί ανακατεύεται η εκκλησία,πάλι
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕς ......έμπαιναν άτομα με μοναδικό κριτήριο την γνωριμία με εκκλησία η με διευθυντη ΣΙ
sports ξέρεις τι σημαίνει να προσπαθείς να μπείς ΣΙ