0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την Δευτέρα θα πρέπει να πήγαν ολα τα δικαιολογητικά απο Ιδιωτικούς , Εξωτερικό Οτεκ , κλπ για έλεγχο Οι προϋπηρεσίες μέχρι Μάρτιο ήταν περασμένες.Για τους Αναπληρωτές σιγά το πρόβλημα να περαστούν οι 3 μήνεςΟι Ωρομίσθιοι τελείωσαν 21 Ιουνίου, άρα χρόνο είχαν αρκετόΠρολαβαίνουν άνετα.Αμα θέλουν αυτοί και αύριο είναι έτοιμοιΩχ ! και έλεγα αύριο να φύγω για διακοπές , μάλλον αναβολή για Σάββατο
γιατι, ακομα και αν δεν εχεις internet, με ενα τηλ. θα μαθεις
Vikoulaki μου πάνε εσύ τις διακοπές σου και για οτι νεότερο σε ενημερώνουμε...έτσι κι αλλιώς πάλι με το λαπτοπ στην παραλία θα τη βγάλουμε και φέτος!
Πάντως ρε παιδιά, αποκλείεται να έχουν αλλοιώσει μόρια κάποια βύσματα;; Όλοι ξέρουμε ότι στα γραφεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που δίνουμε τις αιτήσεις βύσματα υπηρετούν όπως επίσης και στα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Παιδείας, από εκεί που θα σταλούν οι πίνακες κατάταξης. Πως ξέρω εγώ ότι δεν έβαλαν σε κάποιον περισσότερα μόρια;; Απαράδεκτη στάση του Υπουργείου Παιδείας για ακόμα μια φορά, που θέλει να συντηρεί μικροκομματικές σκοπιμότητες. Αν ισχυρίζονται διαφάνεια, έπρεπε να δώσουν αποκλειστικά την διαδικασία στο ΑΣΕΠ. Οι πίνακες να καταρτίζονταν αποκλειστικά από το ΑΣΕΠ και όλα τα δικαιολογητικά να πήγαιναν στο ΑΣΕΠ
αγαπητη gel986 με μια μονο φορα ασεπ ειναι παρα πολυ δύσκολο να μπεις αναπληρωτρια ακομη και αν γραψεις πολύ καλο βαθμο και αυτο γιατι στον πίνακα των αναπληρωτων εκτος από τα μορια του τελευταιου ασεπ προσμετρώνται και τα μορια του προηγουμενου ασεπ δυα δυο αν φυσικα εχεισ δωσει σε δυο διαγωνισμουσ ασεπ επίσης δίνει περίπου και ενα μοριο καθε μήνα προυπηρεσιας...καταλαβαινεις φυσικά οτι με μια φορα ασεπ ειναι αδυνατον να ξεπερασεις συνάδελφο ο οποίος εχει δωσει δυο φορεσ ασεπ και τα εχει παει μετρια ασ πουμε και τισ δυο φορες ενω εσυ πολύ καλά μόνο στον τελευταιο καθως διαγωνιστηκες μονο σε αυτον...εγω ανήκω σε αυτην την κατηγορια διοριστεα β φασης με γραπτο 80 και κατι αλλα δεν κληθηκα ούτε αναπληρωτρια (εννοειτε οτι ειχα δηλώσει τα παντα-και το κουτακι). ειναι δυστυχως πολύ δύσκολα τα πράγματα! Τωρα βεβαια το συστημα αλλάζει, δωστα ολα στον επόμενο ασεπ διάβασε οσο μπορεις! Καλη επιτυχια!
οι πίνακες αναπληρωτών θα είναι και με τους διοριστέους ή θα τους αφαιρέσουν;