0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σιγα που θα γινει κατι...γιατι για τους οαεδιτες τι εγινε????μια τρυπα στο νερο...εις υγειαν τα κοροιδα...
αν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ έμπαιναν στο 24μηνο,τι θα άλλαζε?Αφού ούτως ή άλλως πολλοί θα διοριστούν με το 40% λόγω προυπηρεσίας ενώ πολλοί 24μηνίτες θα μείνουν έξω εκεί που οι πίνακές τους είναι φουλ
για τα ιδιωτικα σχολεια ,ειμαι σχεδον βεβαιος,οτι μετραει ΜΟΝΟ στον πινακα Αναπληρωτων...στον ενιαιο,μετραει μονο οτι εχεις κανει σε δημοσια σχολεια...απαραδεκτη η αβλεψια ( τους...
μα κάποιοι από αυτούς,όπως όλοι είδαμε έχουν 24μηνο+ΑΣΕΠ.Αρα διορίζονται κανονικά με το 40% απλά επιλέγουν πρώτα το 24μηνο για καλύτερη τοποθέτηση?Δεν τα ξέρω ρε παιδιά,από τα σημερινα μηνύματα προσπαθώ να βγάλω άκρη.Εξηγήστε άνευ ειρωνείας
και εγω αναρωτιεμαι, αν παρει 250 ατομα, τα 150 απο ασεπ και συμφωνα με την αναλογια 60% 40% θα παρει αλλα 100 ατομα, θα ειναι 50 απο το 24μηνο και 50 απο τον ενιαιο δηλ το 40%; ισως να φανει σε καποιους κουτη η ερωτηση αλλα πραγματικα προσπαθω να βγαλω ακρη.
Μάλιστα.Είναι δηλαδή θέμα επιλογής.Αρα οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ διορίζονται όλοι,και αυτοί(από τουςΟΑΕΔΙΤΕΣ) που έχουν και 24μηνο+ΑΣΕΠ επιλέγουν πρώτοι!Ωραία!Τα πιάσαμε τα λεφτά