0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαζί με την καταχωρήτρια που κάναμε την αίτηση, δεν είδαμε κάπου στην λίστα Α-περιοχές. Μας έδωσε μόνο τη δυνατότητα για
να ρωτησω κατι.εγω δεν εχω ξαναδουλεψει σαν ωρομισθιος-αναπληρωτης ξανα μιας και τωρα εχω ξεμπερδεψει με στρατους κλπ.μπορω να παω να δηλωσω κι εγω?εχω ελπιδες να με παρουν η παει με τα μορια?σας ευχαριστω πολυ.
Αθήνα, στην Κηφισίας. Δεν υπήρχε στη λίστα πρωτοβάθμια. Υπάρχει κάποιος που έκανε και έχει βάλει στους αναπληρωτές πρωτοβάθμια;;
Επειδή δεν ξέρω αν οι περιοχές πρωτοβάθμιας βρίσκονται στο σύστημα (στα κουμπιά που πατάει ο καταχωρητής), ή έπρεπε να μπει και κάπου αλλού και να μου τις καταχωρήσει, απλά αν κάποιος βρεθεί που έχει στο χαρτί και πρωτοβάθμια, να το πει για να δω αν εμείς καναμε το λάθος και θα πρέπει να ξαναπάω να κάνω αίτηση.. Αν ένας τουλάχιστον βρεθεί νομίζω λύνεται το ζήτημα..
Αν μείνουν κενές θέσεις πληροφορικών στα πιλοτικά θα πάρει αναπληρωτές κανονικού ωραρίου
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 26, 2010, 06:54:26 pmΑν μείνουν κενές θέσεις πληροφορικών στα πιλοτικά θα πάρει αναπληρωτές κανονικού ωραρίουΑπό τον πίνακα Αναπληρωτών
Παράθεση από: aex στις Ιουνίου 26, 2010, 07:45:16 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 26, 2010, 06:54:26 pmΑν μείνουν κενές θέσεις πληροφορικών στα πιλοτικά θα πάρει αναπληρωτές κανονικού ωραρίουΑπό τον πίνακα Αναπληρωτών