*

Αποστολέας Θέμα: Απογραφή αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 31934 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Απογραφή αναπληρωτών
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 03, 2011, 03:35:32 pm »
Σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο η δεύτερη φάση της απογραφής των μονίμων εκπαιδευτικών (όσων είχαν εκκρεμότητες από πέρυσι και των νεοδιόριστων) ξεκινά και τελειώνει με τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει εγκύκλιος και για τους αναπληρωτές αλλά θα υπάρξει ενημέρωση (οι πρωτοβάθμιες-δευτεροβάθμιες δεν ξέρουν ακόμα).
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:19 »

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 03, 2011, 03:40:15 pm »
εγώ σήμερα κάλεσα και μου είπαν οτι δεν απογραφόμαστε!!

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 03, 2011, 04:18:17 pm »
Μακάρι! Εμένα μου είπαν να περιμένω αργότερα.
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 03, 2011, 06:16:48 pm »
Ότι να ναι είναι όλοι τους!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:19 »

Αποσυνδεδεμένος koslamp

• Νέο μέλος
  • *
  • Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 21, 2012, 07:17:24 pm »
Στην Αιτωλοακαρνανία μας πηραν τηλ απο το γραφειο και μας ειπαν να απογραφουμε οσο το δυνατον συντομοτερα για να μην υπαρξει προβλημα με τη μισθοδοσια μας..Αναπληρωτης δασκαλος ειμαι και νομιζα πως δεν απογραφομαστε..Το ιδιο ζητησαν και απο την αναπληρωτρια νηπιαγωγο..Απογραφομαστε λεει στο σαιτ της απογραφης apografi.gov.gr εισαγοντας τους κωδικους taxisnet δηλαδη απο την τελευταια ηλεκτρονικη φορολογικη δηλωση..Αν δεν τους εχουμε υποβαλλουμε αιτημα στην εφορια..Ανοητα πραγματα βεβαια αφου τον Ιουνιο απολυομαστε..

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 21, 2012, 08:02:57 pm »
είναι γνωστό ΗΔΗ απο τον Σεπτέμβριο ( μη σου πω και νωρίτερα) ότι ΚΑΙ οι αναπληρωτές απογράφονται. Εικάζω -με σχετική ασφάλεια - ότι σας ενημέρωσαν τώρα γιατί ήρθε μαζικό mail απο την εφαρμογή της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ για επικαιροποίηση στοιχείων όλων γιατι σε διαφορετική περίπτωση ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!! ( κι ας είναι και μέχρι τον Ιούνιο !!)
Επομένως, σπεύστε!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 21, 2012, 08:31:35 pm »
ΗΔΗ απο τον Σεπτέμβριο ( μη σου πω και νωρίτερα) προσπάθησα να απογραφώ στη σελίδα που λέτε και με τα στοιχεία αυτά αλλά το κ@#οσύστημά τους με πετάει έξω. Τους έστειλα και mail εξηγώντας την κατάσταση αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Με έχουν γραμμένη αλλά όχι απογραμμένη! Τώρα...αν δεν πληρωθώ, δε θα παραξενευτώ! Έχω συνηθίσει, αφού για  Δώρο Χριστουγέννων μου είχαν βάλει μόνο 52 ευρώ, πήγα στη Διεύθυνση και είδαν πως ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ λάθος, είπαν θα μου βάλουν το υπόλοιπο αλλά ακόμα περιμένω! Μάλλον έχουν καταλάβει πως δουλεύω μόνο από χόμπυ, για να γεμίσω τον άδειο μου χρόνο πριν τα spa και την ιππασία... >:(
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 21, 2012, 08:52:08 pm »
 :) :)   αν αυτό πιστεύουν - ότι δλδ δουλεύεις απο χομπυ - μάλλον θα πρέπει να τους ξεκαθαρισεις ότι δεν είναι καθόλου έτσι....Για καλό και για κακό λοιπον, την επόμενη φορά που θα μιλήσεις μαζί τους να αναφέρεις το αρ. 38 του υπαλληλικού κώδικα!! Μπορεί εσύ να μην ξέρεις τι λέει αλλά αυτοί ξέρουν!! ( κι αν δεν ξέρουν, σιγουρα δε θέλουν να μάθουν!! )  ;)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 21, 2012, 09:00:15 pm »
Κι εγώ αναπληρώτρια -καλέστηκα τέλος Ιανουαρίου- και μου είπαν από το σχολείο, συνάδελφοι αναπληρωτές, ότι πρέπει ν' απογραφώ. Η διαδικασία είναι αυτή ακριβώς που περιγράφει ο koslamp παραπάνω. Ωστόσο, βρισκόμενη στη Δ/νση της Πρωτοβάθμιας μου είπαν ότι κοπέλα στο γραφείο έχει αναλάβει τις απογραφές όλων των αναπληρωτών. Κι από τις Δ/νσεις δε χρειάζεται ο αριθμός από το taxisnet (κλειδάριθμος), μπαίνουν κατευθείαν από το σύστημα. Έτσι, δε χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία μόνη μου, μ' έχουν απογράψει ήδη. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλους του νομούς, προτείνω να κάνετε ένα τηλέφωνο στην Πρωτοβάθμια του νομού σας για να σας πουν αν σας έχουν ήδη απογράψει.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 21, 2012, 09:05:24 pm »
Σε νομούς που δεν πήραν πολλούς αναπληρωτές και έχουν άρα ευχέρεια χρόνου να κάνουν αυτό που λές, ισχύει πως την απογραφή την κάνουν οι διευθύνσεις. Η Αιτωλοακαρνανία όμως που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ο μεγαλύτερος νομός της χώρας σε έκταση αλλά και σε αριθμό σχολείων δεν πάει πίσω..οπότε...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 22, 2012, 08:53:24 am »
Κι εγώ αναπληρώτρια -καλέστηκα τέλος Ιανουαρίου- και μου είπαν από το σχολείο, συνάδελφοι αναπληρωτές, ότι πρέπει ν' απογραφώ. Η διαδικασία είναι αυτή ακριβώς που περιγράφει ο koslamp παραπάνω. Ωστόσο, βρισκόμενη στη Δ/νση της Πρωτοβάθμιας μου είπαν ότι κοπέλα στο γραφείο έχει αναλάβει τις απογραφές όλων των αναπληρωτών. Κι από τις Δ/νσεις δε χρειάζεται ο αριθμός από το taxisnet (κλειδάριθμος), μπαίνουν κατευθείαν από το σύστημα. Έτσι, δε χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία μόνη μου, μ' έχουν απογράψει ήδη. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε όλους του νομούς, προτείνω να κάνετε ένα τηλέφωνο στην Πρωτοβάθμια του νομού σας για να σας πουν αν σας έχουν ήδη απογράψει.

σωστά!κι εγώ το ίδιο που είμαι στη Χαλκιδική!Μάλιστα μας είχαν πρήξει στα τηλέφωνα για να μας ρωτήσουν αν θα το κάνουμε μόνες μας ή αν θέλουμε να μας απογράψει το γραφείο. Απλά μας ενημέρωσαν ότι αν μας απογράψουν αυτοί δεν μπορούμε να προβούμε σε αλλαγή των στοιχείων μας.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 22, 2012, 11:07:40 pm »
Ναι dimi-asia έτσι είναι. Δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις αλλαγές, εκτός κι αν πας στην Πρωτοβάθμια και μπουν εκείνοι από το σύστημα, ώστε να σου προσθέσουν κάτι ή διορθώσουν τυχόν λάθη. Εμένα, ας πούμε, μου έκαναν μια προσθήκη που δεν είχε ληφθεί υπόψιν...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 10:20:26 pm »
Δεν το είδα να "τρέχει" φέτος πουθενά στο φόρουμ και είπα απλά να το θυμήσω σε όλους.

Όπως πέρισυ λοιπον, έτσι και φέτος οι αναπληρωτές και αργότερα οι ωρομίσθιοι πρέπει να απογραφούν εκ νέου. Τα καλά νέα είναι πως τα στοιχεία όσων απεγράφησαν πέρισυ υπάρχουν στο σύστημα και το μόνο που αλλάζει κανείς είναι τις όποιες αλλαγές μπορεί να προέκυψαν (πχ γάμος, παιδί κτλ) και το

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 10:25:23 pm »
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πρέπει να ξανααπογραφούμε κι ας μην άλλαξε τίποτα;;; Κι ας είμαστε στην ίδια διεύθυνση; Ε, όχι...... :(
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)