0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: telhina στις Ιουνίου 28, 2010, 10:21:38 amΕίμαι αποσπασμένη σε Πανεπιστήμιο. Επικοινώνησα την προηγούμενη βδομάδα τόσο με την δευτεροβάθμια της περιοχής μου όσο και με το σχολείο που ανήκω και μου ειπαν ότι θα πρέπει 30 Ιουνίου να παρουσιαστώ στο σχολείο. Συναδέλφισα, μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. Πώς είναι δυνατόν να παρουσιαστείς 30 Ιουνίου στο σχολείο αφού είσαι αποσπασμένη στο Πανεπιστήμιο μέχρι τις 31 Αυγούστου???[/quote Και μένα μου έκανε εντύπωση! Μου είπαν να παρουσιαστώ να 30 Ιουνίου να κάνω ανάληψη και στην αίτηση να αναφέρω ότι λόγω απόσπασης μέχρι 31 Αυγούστου ότι θα αποχωρήσω. Άλλες χρονιές δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Είμαι αποσπασμένη σε Πανεπιστήμιο. Επικοινώνησα την προηγούμενη βδομάδα τόσο με την δευτεροβάθμια της περιοχής μου όσο και με το σχολείο που ανήκω και μου ειπαν ότι θα πρέπει 30 Ιουνίου να παρουσιαστώ στο σχολείο.
Σε σχεση με την οργανικη, αν και ετεροχρονισμενα, σημειωνω πως ολοι οι εκπαιδευτικοι, ακομη και οι αποσπασμενοι μεχρι 31/8/2010, εχουν την υποχρεωση να παρουσιαστουν στα σχολεια στα οποια κατεχουν οργανικη θεση ή στις Διευθυνσεις/Γραφεια εκπ/σης, εφοσον τελουν στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ.Ο περι του αντιθετου ισχυρισμος, που απαλλασσει απο την εν λογω υποχρεωση τους αποσπασμενους μεχρι 31/8/2010, ειναι ανεδαφικος και δεν εχει απολυτως κανενα ερεισμα, περαν της κοινοτατης λογικης βεβαιως, η οποια προσωπικα με βρισκει απολυτως συμφωνο, οπως και πολλους διευθυντες σχολειων, οι οποιοι συνηθως διευκολυνουν τους αποσπασμενους, ποιουμενοι την νησσαν...Εντουτοις, διδεται η νομοτυπη δυνατοτητα, βασει υπουργικης αποφασης, στους εν λογω αποσπασμενους, να μην παρουσιαστουν στις 30/6/2010 αλλα αργοτερα, εντος μηνος Ιουλιου, υπο την προϋποθεση οτι εμπλεκονται σε υπηρεσιακες διαδικασιες και εφοσον αποσταλει στην οργανικη τους το καταλληλο ραβασακι, υπογεγραμμενο απο τον Προϊσταμενο του φορεα στον οποιο βρισκονται αποσπασμενοι, το οποιο δικαιολογει την απουσια του υπαλληλου.
Παράθεση από: Damien στις Ιουλίου 03, 2010, 11:38:29 amΣε σχεση με την οργανικη, αν και ετεροχρονισμενα, σημειωνω πως ολοι οι εκπαιδευτικοι, ακομη και οι αποσπασμενοι μεχρι 31/8/2010, εχουν την υποχρεωση να παρουσιαστουν στα σχολεια στα οποια κατεχουν οργανικη θεση ή στις Διευθυνσεις/Γραφεια εκπ/σης, εφοσον τελουν στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ.Ο περι του αντιθετου ισχυρισμος, που απαλλασσει απο την εν λογω υποχρεωση τους αποσπασμενους μεχρι 31/8/2010, ειναι ανεδαφικος και δεν εχει απολυτως κανενα ερεισμα, περαν της κοινοτατης λογικης βεβαιως, η οποια προσωπικα με βρισκει απολυτως συμφωνο, οπως και πολλους διευθυντες σχολειων, οι οποιοι συνηθως διευκολυνουν τους αποσπασμενους, ποιουμενοι την νησσαν...Εντουτοις, διδεται η νομοτυπη δυνατοτητα, βασει υπουργικης αποφασης, στους εν λογω αποσπασμενους, να μην παρουσιαστουν στις 30/6/2010 αλλα αργοτερα, εντος μηνος Ιουλιου, υπο την προϋποθεση οτι εμπλεκονται σε υπηρεσιακες διαδικασιες και εφοσον αποσταλει στην οργανικη τους το καταλληλο ραβασακι, υπογεγραμμενο απο τον Προϊσταμενο του φορεα στον οποιο βρισκονται αποσπασμενοι, το οποιο δικαιολογει την απουσια του υπαλληλου. Μήπως μπορείς να μας πεις και το νόμο που το λέει αυτό;
αυτό που αναφέρει ο Damien ισχύει ΜΟΝΟ για όσους πήραν μετάθεση αλλά στο μεταξύ υπηρετούν με αποσπαση ως 31/8. για τις λοιπές περιπτώσεις ισχύουν τα εξής: για όσους είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν τους ανακοινωθεί ως 29/6 ότι παραμένουν στη διάθεση, αναλαμβάνουν στη σχολική μονάδα που υπηρετούσαν ως τώρα και το καλοκαίρι λαμβάνουν μονάδες δυσμενών για τη μονάδα αυτή. για όσους ειναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τους ανακοινωθεί ως 29/6 ότι παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ αναλαμβάνουν στη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας. για όσους είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τους ανακοινωθεί ως 29/6 ότι τοποθετούνται ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΆ κάπου, αναλαμβάνουν στη σχολική μονάδα λειτουργικής τοποθέτησης.για όσους ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έλαβαν οργανική, στις 30/6 αναλαμβάνουν στη σχολική μονάδα της οργανικής που τους ανακοινώθηκε. για όσους πήραν μετάθεση αλλά όχι οργανική παρουσιάζονται στη Διεύθυνση για όσους πήραν μετάθεση και οργανική, παρουσιάζονται στη νέα οργανική.για όσους πήραν βελτίωση θέσης - άρα άλλαξαν οργανική - παρουσιάζονται στη νέα οργανικήγια όσους υπεράριθμους άλλαξαν οργανική, παρουσιάζονται στη νέα οργανική. για τους νεοδιόριστους του 2010, αναλαμβάνουν στη σχολική μονάδα που υπηρετουσαν ως τώρα. τέλος, οσοι τελούν σε άδεια ανατροφής τέκνου που λήγει ΜΕΤΑ την 30/6, υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία είτε στο σχολείο που ανήκουν οργανικά είτε σε αυτό που τοποθετήθηκαν προσωρινά στις 30/6!
προσωρινή τοποθέτηση έχεις γιατί εισαι νεοδιόριστος/ η - σωστά; αλλιώς θα ήσουν στη διάθεση....