*

Αποστολέας Θέμα: Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπ. υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ....κλπ  (Αναγνώστηκε 103723 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Υπάρχουν νόμοι;Γιατί στη χώρα μας κυριαρχούν οι εγκύκλιοι, οι ερμηνείες των νόμων και άλλα τέτοια αξιοπερίεργα!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
H κ. Σαμπάνη υπεύθυνη του προγράμματος σε εμάς με διαβεβαίωσε σήμερα οτι δεν τίθεται θέμα να πληρωνόμαστε λιγότερο...όλα κανονικά και αργίες και προυπηρεσία...θα βγεί και η σύμβασή μας που θα είναι ίδια με τους αισθητικής...εμένα πάλι αν και εκτιμώ τις διαβεβαιώσεις το προφορικό δεν μου λέει τίποτα....συμφωνώ με τον kinegiros....πρέπει να κατέβουμε κάτω και να μας δώσουν γραπτά τις εγγυήσεις...

Αποσυνδεδεμένος baba ganouz

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
H κ. Σαμπάνη υπεύθυνη του προγράμματος σε εμάς με διαβεβαίωσε σήμερα οτι δεν τίθεται θέμα να πληρωνόμαστε λιγότερο...όλα κανονικά και αργίες και προυπηρεσία...θα βγεί και η σύμβασή μας που θα είναι ίδια με τους αισθητικής...εμένα πάλι αν και εκτιμώ τις διαβεβαιώσεις το προφορικό δεν μου λέει τίποτα....συμφωνώ με τον kinegiros....πρέπει να κατέβουμε κάτω και να μας δώσουν γραπτά τις εγγυήσεις...
σου ειπε μηπως ποτε θα βγει η συμβαση μας? εγω διατιθεμαι να κατεβω αν και βρισκομαι αρκετα μακρυα.
να συγκεντρωθουμε και αλλοι..

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
όχι...δεν μου είπε πότε...αλλά μήπως την παίρναμε τηλέφωνο μπας και στην δική μας τουλάχιστον είναι και γραπτώς αυτό που μου είπε στο τηλέφωνο...οτι δεν είμαστε ημερομίσθιοι, οτι ολες τις μέρες τις πλήρωνόμαστε κανονικά και όλα τα καθησυχαστικά....το τηλ. της είναι 2103442144 κ. Σαμπάνη...κ εγώ διατίθεμαι να έρθω στην Αθήνα...εννοείται....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος baba ganouz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
όχι...δεν μου είπε πότε...αλλά μήπως την παίρναμε τηλέφωνο μπας και στην δική μας τουλάχιστον είναι και γραπτώς αυτό που μου είπε στο τηλέφωνο...οτι δεν είμαστε ημερομίσθιοι, οτι ολες τις μέρες τις πλήρωνόμαστε κανονικά και όλα τα καθησυχαστικά....το τηλ. της είναι 2103442144 κ. Σαμπάνη...κ εγώ διατίθεμαι να έρθω στην Αθήνα...εννοείται....

θα παρω και εγω αν ειναι αυριο.
δυο τρεις ακομη θελουμε να σχηματισουμε μια ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Σήμερα μου είπαν από το πρόγραμμα οτι κάνουν αγώνα μέχρι τέλη του μηνός (που 15!) να πληρωθούμε κανονικά ως ΑΚΩ, αναδρομικά...για το επίδομα ειδικής βέβαια δεν είναι σίγουροι!!!! με περέπεμψαν στον Κ. Αλεβίζο!!!!.... :P :P...δεν βγήκε η δική μας σύμβαση ακόμα αλλά στείλανε στις δευτεροβάθμιες σήμερα τον πρότυπο οδηγό εφαρμογής του προγράμματος....τι νέα άλλα έχετε παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά, δεν το βλέπω να πληρωνόμαστε μέχρι τα χριστούγεννα.Από τη διεύθυνση κάτι μισόλογα ότι θα τα πάρουμε μαζεμένα μου είπαν.Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέτα την υπογραφή της σύμβασης.

Αποσυνδεδεμένος Λεωνιδας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
          Καλημέρα. Χθες προσέλαβαν 271 δασκάλους και νηπιαγωγούς από το Πρόγραμμα. Πρέπει να χρησιμοποίησαν και πιστώσεις που προβλέπονταν για τη δευτεροβάθμια.Είναι αυτό λογικό?Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλησπέρα....μετα απο επικοινωνια με δευτεροβαθμια ηρθε και σε μας η περιβοητη συμβαση που πρεπει να υπογραψουμε καθως και τα παρουσιολογια... τι κανουμε? οσοι εχουμε προβλημα με τη συμπληρωση ωραριου ειτε καθυστερημενα συμπληρωσαμε τις ωρες, τι γινεται?

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ωχ...να μην υπογράψουμε;

Αποσυνδεδεμένος gflower

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Η αρχικη συμβαση που υπογραψαμε ολοι μας δεν ισχυει , απο οτι μου ειπαν...

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
 >:( >:(...αν υπογράψουμε αποδεχόμαστε αυτή τη σύμβαση...να μην υπογράψουμε μέχρι όμως; τί;

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Διαβάζουμε τη σύμβαση και αν μας καλύπτει την υπογράφουμε...αλλιώς περιμένουμε να ξακαθαρίσει το τοπίο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)