0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Σας παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόσφατα έδωσα εξετάσεις για ένα μεταπτυχιακό γλωσσολογίας. Έδωσα γραπτές εξετάσεις και είμαι επιτυχούσα. Θα περάσουμε όμως και από συνέντευξη. Τί συνήθως ρωτάνε στις συνεντεύξεις, υποθέτω ότι δεν θα είναι γνωσιακού περιεχομένου. Πραγματικά όποιος έχει περάσει απο αντίστοιχη φάση θα με βοηθούσε ιδιαίτερα, κυρίως ψυχολογικά
για το μαστερ δεν ξερω να σου πω αλλά αν όπως είδα κριτής είναι ο Πεχλιβάνος, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. τον είχα στο προπτυχιακό και ήταν εξαιρετικά απαιτητικός. καλός καθηγητής δεν μπορώ να πω αλλά ήθελε τα πάντα στην εντέλεια. οπότε αν είναι αυτός να εξετάσει τα χαρτιά σου...προετοιμάσου για τα χειρότερα!!!πάντως εμένα μ άρεσε το μάστερ, καλό φαίνεται θα σου πρότεινα να το κάνεις
Παράθεση από: Li0 στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 03:16:33 pmγια το μαστερ δεν ξερω να σου πω αλλά αν όπως είδα κριτής είναι ο Πεχλιβάνος, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. τον είχα στο προπτυχιακό και ήταν εξαιρετικά απαιτητικός. καλός καθηγητής δεν μπορώ να πω αλλά ήθελε τα πάντα στην εντέλεια. οπότε αν είναι αυτός να εξετάσει τα χαρτιά σου...προετοιμάσου για τα χειρότερα!!!πάντως εμένα μ άρεσε το μάστερ, καλό φαίνεται θα σου πρότεινα να το κάνεις σ'ευχαριστώ πολύ..εμένα με ενθουσίασε και με προβλημάτισε ταυτόχρονα...απλά δεν έχουν προυποθέσεις πχ βαθμο πτυχίου πανω απο 7 και αριστη γνωση αγγλικων ...γενικα ψαχνομαι για το μετα..για κάποιο μεταπτυχιακό και αυτο μοιάζει υπέροχο...αν στειλω e-mail σε αυτον λες να μου απαντήσει?