0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόπος
Ναι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.
παρεπιμπτοντως....στη φωτογραφια μου με το τσιγαρο, αυτο ακριβως σκεπτομουν εκεινη τη στιγμη....λεω" ωπα!!! εδω υπαρχει "trip"
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 04, 2010, 10:30:14 amΠαράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 03, 2010, 10:26:37 pmδηλαδη ρε παιδια ενας ΑΜΩ και ενας ΑΠΩ ποσα μορια μπορουν να παρουν αν δουλευουν το ωραριο τους την χρονια αυτη?εννοω περιπου πόσα μόρια θα συγκεντρώσουν σε σχέση με τους παλιους συντελεστές...−Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα−Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα−Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα−Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα−Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα−Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήναμε τους παλιους συντελεστες ο ΑΠΩ θα επαιρνε απο 8-10 μορια κι ο ΑΜΩ τα Χ/21 του ΑΠΩ ( οπου Χ , οι ωρες ανα εβδομαδα ).μετα τη διετια ο ΑΠΩ που ειχε μεχρι φετος πχ 20 μηνες ,αν δουλεψε 8 μηνες θα εχει 4 Χ 0,20 και 4 Χ 0,30 ... συνολο 2 μορια.....
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 03, 2010, 10:26:37 pmδηλαδη ρε παιδια ενας ΑΜΩ και ενας ΑΠΩ ποσα μορια μπορουν να παρουν αν δουλευουν το ωραριο τους την χρονια αυτη?εννοω περιπου πόσα μόρια θα συγκεντρώσουν σε σχέση με τους παλιους συντελεστές...
δηλαδη ρε παιδια ενας ΑΜΩ και ενας ΑΠΩ ποσα μορια μπορουν να παρουν αν δουλευουν το ωραριο τους την χρονια αυτη?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 04, 2010, 11:43:23 amΠαράθεση από: mimelismoni στις Ιουλίου 04, 2010, 11:27:40 amσυναδελφοι ισχυει οτι ουσιαστικα ακυρωνεται το κουτακι ναι σε ολα ακω αν δηλωσει κανεις αμω? ε μα εδω ειναι η μεγαλη "παγιδα" !!! σας παρακολουθω μερες τωρα που μιλατε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν το πηρε πρέφα!μπραβο σου mimelismoni !!!θα βαλεις μονο ακω. Αν μαρκαρεις και το κουτακι αμω τοτε γινεται το μπαχαλο.και ισως βρεθει κανεις σε θεση αμω αντι ακω.εγω εβαλα μονο ακω (ατο κουτακι εννοω ,οχι στις επιλογες μου) γιατι εχω 30.14 μορια και για να μη κινδυνευσω να βρεθω αμω...850 χιλιομετρα βορειο-ανατολικα της Αθηνας!το ονειρο μου ειναι η Κερκυρα !!!! (εχω μυτη εγω....)αν βαλουμε το κουτακι ναι σε ολα ακω και δηλωσουμε περιοχες για ΑΜΩ χωρις να βαλουμε ναι σε ολα ΑΜΩ.τοτε στην ουσια ακυρωνεται το ναι σε ολα Ακω?δηλαδη ενδεχχεται να προτιμηθουμνε ως ΑΜΩ χωρις να ληφθει υποψη το κουτακι ναι σε ολα ΑΚΩ?
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουλίου 04, 2010, 11:27:40 amσυναδελφοι ισχυει οτι ουσιαστικα ακυρωνεται το κουτακι ναι σε ολα ακω αν δηλωσει κανεις αμω? ε μα εδω ειναι η μεγαλη "παγιδα" !!! σας παρακολουθω μερες τωρα που μιλατε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις δεν το πηρε πρέφα!μπραβο σου mimelismoni !!!θα βαλεις μονο ακω. Αν μαρκαρεις και το κουτακι αμω τοτε γινεται το μπαχαλο.και ισως βρεθει κανεις σε θεση αμω αντι ακω.εγω εβαλα μονο ακω (ατο κουτακι εννοω ,οχι στις επιλογες μου) γιατι εχω 30.14 μορια και για να μη κινδυνευσω να βρεθω αμω...850 χιλιομετρα βορειο-ανατολικα της Αθηνας!το ονειρο μου ειναι η Κερκυρα !!!! (εχω μυτη εγω....)
συναδελφοι ισχυει οτι ουσιαστικα ακυρωνεται το κουτακι ναι σε ολα ακω αν δηλωσει κανεις αμω?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 04, 2010, 11:50:44 amπαρεπιμπτοντως....στη φωτογραφια μου με το τσιγαρο, αυτο ακριβως σκεπτομουν εκεινη τη στιγμη....λεω" ωπα!!! εδω υπαρχει "trip" τι ειναι το trip?
1. π.χ. αν ο υποψήφιος έχει δηλώσει στις 20 πρώτες επιλογές περιοχές ως αναπληρωτής πλήρους ωραρίου και ως 21 πρώτη επιλογή δήλωσε αναπληρωτής μειωμένου σε ίδια περιοχή με κάποια από τις προηγούμενες να μην προτάσσεται αυτή σε θέση βάσει της περιοχής, αλλά να παραμένει στη σειρά επιλογής που ο υποψήφιος δήλωσε), 2. Η δέσμευση ενός αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου να μπορεί να γίνει πλήρους μόνο στην περιοχή στην οποία έχει ήδη προσληφθεί.Απο την ΠΕΑΕΣυγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το 1. Μου φαίνεται ότι και το 2 περιγράφει το ίδιο πράγμα. Μπορεί κάπιοος να μου τοδιευκρινίσει; Εγώ πχ έβαλα 20 περιοχές πλήρους, το κουτάκι ναι σε όλα, και τις αντιστοιχες 20 μειωμένου.Τι εννοει με το"να μην προτάσσεται αυτή σε θέση βάσει της περιοχής, αλλά να παραμένει στη σειρά επιλογής που ο υποψήφιος δήλωσε";
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 12:41:30 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόποςΗ διαφορά είναι ότι πρώτα με 24 μόρια και μια επιτυχία στον Ασέπ διοριζόσουν. Για αυτό οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές αλώνιζαν την Ελλάδα για 1,2 και 3 μόρια, εξαγοράζοντας ουσιαστικά την προϋπηρεσία τους. Τώρα για ποιο λόγο να βρεθεί κάποιος στην Άνω Κωλοπετινίτσα για 0,1 ή 0,5 εκατοστά του μορίου, τα οποία θα μετρήσουν μόνο αν πετύχει στον επόμενο διαγωνισμό του Ασέπ;
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 03, 2010, 11:15:28 pm1. π.χ. αν ο υποψήφιος έχει δηλώσει στις 20 πρώτες επιλογές περιοχές ως αναπληρωτής πλήρους ωραρίου και ως 21 πρώτη επιλογή δήλωσε αναπληρωτής μειωμένου σε ίδια περιοχή με κάποια από τις προηγούμενες να μην προτάσσεται αυτή σε θέση βάσει της περιοχής, αλλά να παραμένει στη σειρά επιλογής που ο υποψήφιος δήλωσε), 2. Η δέσμευση ενός αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου να μπορεί να γίνει πλήρους μόνο στην περιοχή στην οποία έχει ήδη προσληφθεί.Απο την ΠΕΑΕΣυγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το 1. Μου φαίνεται ότι και το 2 περιγράφει το ίδιο πράγμα. Μπορεί κάπιοος να μου τοδιευκρινίσει; Εγώ πχ έβαλα 20 περιοχές πλήρους, το κουτάκι ναι σε όλα, και τις αντιστοιχες 20 μειωμένου.Τι εννοει με το"να μην προτάσσεται αυτή σε θέση βάσει της περιοχής, αλλά να παραμένει στη σειρά επιλογής που ο υποψήφιος δήλωσε";η εγκύκλιος άφηνε ανοιχτή την πιθανότητα αν κάποιος δήλωνε στην 1η του προτίμηση μια χ περιοχή ως πλήρους ωραρίου και στην 21η την ίδια περιοχή ως μειωμένου, κατά την ανάγνωση της αίτησης να διάβαζε σαν 1η επιλογή την χ περιοχή για ακω και αμέσως μετά την 21η επιλογή επειδή ήταν η ίδια περιοχή ως αμω. Αυτό λέχθηκε σε κάποιους συναδέλφους όταν κατέθεσαν την αίτησή τους στην Αθήνα. Αυτό προσπαθήσαμε και επιτύχαμε να διαφυλάξουμε. Η 21η επιλογή να παραμένει 21η και όχι 2η.Για το δεύτερο αυτό που καταφέραμε είναι αφενός ο Παναρετος να παραδεχθεί ότι είναι σωστό το αίτημα μας κι αφετέρου να το παραπέμψει στο αρμόδιο νομικό τμήμα του υπεπθ. Απαιτούμε ένας αμω να μην παραμένει διαθεσιμος μόνο στον πίνακα της περιοχής όπου έχει προσληφθεί αλλά σε όλες τις περιοχές που έχει δηλώσει με την αίτησή του.
Παράθεση από: bellaspir στις Ιουλίου 04, 2010, 12:50:44 pmΠαράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 12:41:30 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόποςΗ διαφορά είναι ότι πρώτα με 24 μόρια και μια επιτυχία στον Ασέπ διοριζόσουν. Για αυτό οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές αλώνιζαν την Ελλάδα για 1,2 και 3 μόρια, εξαγοράζοντας ουσιαστικά την προϋπηρεσία τους. Τώρα για ποιο λόγο να βρεθεί κάποιος στην Άνω Κωλοπετινίτσα για 0,1 ή 0,5 εκατοστά του μορίου, τα οποία θα μετρήσουν μόνο αν πετύχει στον επόμενο διαγωνισμό του Ασέπ;Απλά για να μην είναι άνεργος.Δε ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για κάποιους.Εμένα πάντως με ενδιαφέρει να δουλεύω και ας έχω εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα σε άσχετες δουλειές.Γιατί αν θα πάει στην Άνω Κωλοπετινίτσα τί θα πάθει;