0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 02:29:45 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουλίου 04, 2010, 12:50:44 pmΠαράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 12:41:30 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόποςΗ διαφορά είναι ότι πρώτα με 24 μόρια και μια επιτυχία στον Ασέπ διοριζόσουν. Για αυτό οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές αλώνιζαν την Ελλάδα για 1,2 και 3 μόρια, εξαγοράζοντας ουσιαστικά την προϋπηρεσία τους. Τώρα για ποιο λόγο να βρεθεί κάποιος στην Άνω Κωλοπετινίτσα για 0,1 ή 0,5 εκατοστά του μορίου, τα οποία θα μετρήσουν μόνο αν πετύχει στον επόμενο διαγωνισμό του Ασέπ;Απλά για να μην είναι άνεργος.Δε ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για κάποιους.Εμένα πάντως με ενδιαφέρει να δουλεύω και ας έχω εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα σε άσχετες δουλειές.Γιατί αν θα πάει στην Άνω Κωλοπετινίτσα τί θα πάθει;Τιποτα δεν θα πάθει ...μια χαρά ειναι και η Ανω Κολοπετινιτσα...μια χαρα ομως για αυτον που δεν εχει υποχρεωσεισ οικογενεια και παιδια...Για ρώτα και αυτους που ξεσπιτωνονται αφηνουν μικρα παιδια και ολοκληρη οικογενεια πισω...Και σιγουρα τα μορια μετρανε το ιδιο σε ολουσ...ομως τι γινεται αν τελικα δεν γινει επομενος ΑΣΕΠ για να μετρησουν τα μορια...ή αν τελικα δεν περασεις τη βαση στον υποτιθεμενο επομενο ΑΣΕΠ? ή αν δεν προκυρηχθουν θεσεις για την ειδικοτητα σου?Τουλαχιστον πριν ηξερες οτι θα τρεξεις καποια χρονια ομως μετα θα ανταμοιφθεις...ακομα και αν ειχες οικογενεια εκαναν ολοι υπομονη...τωρα ειναι ολα αβεβαια!Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι η Ανω Κολοπετινιτσα ειναι για αυτους που ειναι ακομα μικροι σε ηλικια ή τελος πάντων για αυτους που δεν εχουν ακόμη υποχρεωσεις...!!
Παράθεση από: bellaspir στις Ιουλίου 04, 2010, 12:50:44 pmΠαράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 12:41:30 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόποςΗ διαφορά είναι ότι πρώτα με 24 μόρια και μια επιτυχία στον Ασέπ διοριζόσουν. Για αυτό οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές αλώνιζαν την Ελλάδα για 1,2 και 3 μόρια, εξαγοράζοντας ουσιαστικά την προϋπηρεσία τους. Τώρα για ποιο λόγο να βρεθεί κάποιος στην Άνω Κωλοπετινίτσα για 0,1 ή 0,5 εκατοστά του μορίου, τα οποία θα μετρήσουν μόνο αν πετύχει στον επόμενο διαγωνισμό του Ασέπ;Απλά για να μην είναι άνεργος.Δε ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για κάποιους.Εμένα πάντως με ενδιαφέρει να δουλεύω και ας έχω εργαστεί και στον ιδιωτικό τομέα σε άσχετες δουλειές.Γιατί αν θα πάει στην Άνω Κωλοπετινίτσα τί θα πάθει;
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 04, 2010, 12:41:30 pmΠαράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόποςΗ διαφορά είναι ότι πρώτα με 24 μόρια και μια επιτυχία στον Ασέπ διοριζόσουν. Για αυτό οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές αλώνιζαν την Ελλάδα για 1,2 και 3 μόρια, εξαγοράζοντας ουσιαστικά την προϋπηρεσία τους. Τώρα για ποιο λόγο να βρεθεί κάποιος στην Άνω Κωλοπετινίτσα για 0,1 ή 0,5 εκατοστά του μορίου, τα οποία θα μετρήσουν μόνο αν πετύχει στον επόμενο διαγωνισμό του Ασέπ;
Παράθεση από: bellaspir στις Ιουνίου 29, 2010, 08:41:16 pmΝαι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.Ναι αλλά αυτό ισχύει για όλους οπότε τελικά είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις τα 3 ή το 0.5 αφού αυτό ισχύει για όλους.Απλά αλλάζει ο τρόπος
Ναι, αλλά η μοριοδότηση των ωρών αυτών θα είναι διαφορετική. Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3311 . Μέχρι πέρυσι, οι 11 ώρες, αν δούλευες από την αρχή της χρονιάς σήμαιναν 3 μόρια και κάτι. Από φέτος...ούτε 0,5.
Καλησπέρα σε όλους.Έχω προβληματιστεί αρκετά, δήλωσα τις 20 πρώτες επιλογές ως ΑΚΩ και μετά τις 10 επόμενες ως ΑΜΩ, ΑΜΩ στην περιοχή μου με τη λογική της ωρομισθίας.Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να παραιτηθώ από ΑΜΩ για να πάω ΑΚΩ όπως γινόταν μέχρι τώρα; Διάβασα κάπου ότι ως ΑΜΩ ακυρώνω το κουτάκι ΑΚΩ σε όλη την Ελλάδα, αλλά υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί αυτό με υπουργική απόφαση;Δηλαδή να πάρουν δυο τρεις φουρνιές αναπληρωτών Κανονικού Ωραρίου κι έπειτα να προσλαμβάνουν μόνο ΑΜΩ;Αν όχι, να κάνω διορθωτική αίτηση χωρίς ΑΜΩ;Τί λέτε;
αν και "αγγλικου" δεν την ηξερα αυτη την σημασια της λέξης... θελω update μου φαινεται...
Και όποιος πιστεύει ότι ο δρόμος αυτός δεν το βγάζει πουθενά (αν εκείνο,αν το άλλο και αν και αν...)ας κοιτάξει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του και να μη γκρινιάζει
Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 04, 2010, 03:12:42 pmΣε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση. τωρα μαλιστα! σιγα μη παραδεχτουν οτι χωλαινει! ρε σεις λετε η νομικη υπηρεσια να μην εδωσε το ΟΚ. πριν αυτη βγει στη δημοσιοτητα? τωρα πλακα μου κανετε?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 04, 2010, 04:46:58 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 04, 2010, 03:12:42 pmΣε περίπτωση που γίνει αποδεκτό από το νομικό τμήμα του υπεπθ ότι η εγκύκλιος νομικά χωλαίνει τότε και σαν ΠΕΑΕ θα απαιτήσουμε συμπληρωματική/διορθωτική δήλωση. τωρα μαλιστα! σιγα μη παραδεχτουν οτι χωλαινει! ρε σεις λετε η νομικη υπηρεσια να μην εδωσε το ΟΚ. πριν αυτη βγει στη δημοσιοτητα? τωρα πλακα μου κανετε? Καλά δεν μας χαρίζονται κιόλας! Σου θυμίζω την ιστορία με την απεργία των ωρομισθίων και την καταχώρηση προϋπηρεσίας. Απευθύνθηκαν στο νομικό συμβούλιο του κράτους και βέβαια στο τέλος εμείς δικαιωθήκαμε. Και τώρα εξαιτίας της μεγάλης αντίδρασης που βρήκανε και του ότι πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί δεν δήλωναν αμω στις αιτήσεις τους αλλά και το γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν ξέρουν πού να κρυφτούν (η ΑΔ δεν πήγε τελικά στο Τιτάνια προχθές να μιλήσει ) αναγκάστηκαν να παραπέμψουν το θέμα στο νομικό τμήμα του υπεπθ. Αλλά κι εμείς δεν θα παραμείνουμε αδρανείς. Και πίεση θα συνεχίσουμε να εξασκούμε, όχι μόνο για το διαχωρισμό των αμω από τους ακω αλλά κυρίως για να καταργηθούν οι ελαστικές μορφές εργασίας (αμω, ωρομίσθιοι) και σε νομικούς αναθέσαμε το ψάξιμο της υπόθεσης. Έπεται συνέχεια μέσα στο καλοκαίρι.
Φυσικα το πρωι μπορεις να "σερβιρεις " τη γνωση στους μαθητες και το βραδυ κανενα ποτο στους ιδιους η και στους γονεις...........δε χαλασε κι ο κοσμος!