*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου  (Αναγνώστηκε 36970 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:41:37 pm »
Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα ΄ρθεις!  >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:21:39 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:42:02 pm »
Προσωπικά είμαι 32 ετών και να μαι καλά να συνεχίζω έτσι με την ίδια αισιοδοξία για τη ζωή.Είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια,2 φορές επιτυχούσα στο ΑΣΕΠ,έχω αλλάξει πολλές δουλειές και ακόμα αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω.

ετσι μπραβο !!!
παιδια, το επεγγελμα του εκπ/κου ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα΄ναι....παρτε το αποφαση! χωριουδακια, παιδια,χιλιομετρα,ξεσπιτωματα δεν τα λαμβανουν υποψη τους αυτοι. Εμεις πρεπει να τα εχουμε οταν επιλεγουμε επαγγελμα. Μη μου πειτε οτι ΚΑΝΕΙΣ μας δεν το ηξερε και ξαφνικα το εμαθε?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:44:17 pm »
Δε ξέρω nero γιατί έφαγες κόλλημα με τα μπαράκια αλλά ήμουν σε νησί δυσπρόσιτο  και εργαζόμουνα παράλληλα και σε άλλη δουλειά άσχετη.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τους γονείς ούτε με τα παιδιά απεναντίας είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με όλους ακόμα και με το σχολείο.
Το χειμώνα δούλευα στο περίπτερο του νησιού και από το πάσχα και μετά σε γραφείο ενοίκιασης αυτοκινήτων και πού σε ένα δυσπρόσιτο νησί.
Αν κάποιος θέλει να εργαστεί και δεν έχει κόμπλεξ με τον ίδιο του τον εαυτό τότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι bibi στα 45 τους που αλλάζουν δουλειές και τί να κάνουν ,προσαρμόζονται.
Θέλει η εποχή μας λίγο ευελιξία.Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.Τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.
Συμφωνω απόλυτα μαζι σου Supreme τίποτα δεν είναι πια δεδομένο..δεν σημαινει ομως οτι θα παραδώσουμε τα όπλα...προσωπικά δεν προκειται να παρατήσω την εκπαιδευση ακομα και άλλη δουλειά να αναγκαστώ να κάνω..οπως βεβαια κανω και τοσα χρονια για να συμπληρωσω στην ωρομισθια και στα εξοδα της αναπληρωσης..
Συμφωνω απόλυτα μαζι σου Supreme τίποτα δεν είναι πια δεδομένο..δεν σημαινει ομως οτι θα παραδώσουμε τα όπλα...προσωπικά δεν προκειται να παρατήσω την εκπαιδευση ακομα και άλλη δουλειά να αναγκαστώ να κάνω..οπως βεβαια κανω και τοσα χρονια για να συμπληρωσω στην ωρομισθια και στα εξοδα της αναπληρωσης..

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:48:02 pm »
καρχαριακι,  αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ...  Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!!

;D ;D ;D ;D ;D
Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί! :-[ ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ!!!!!!!!!!
...α π ι σ τ ε υ τ η      εικονα ..... οπτικη αλλα και ακουστικη !!! ( ...και κινητικη ενιοτε... τρεχοντας φευγεις απο εκει κοντα! )

Ξέχασες το... οσφρητική! ;D Έτσι δεν το λένε αυτοί οι ήρωες συνάδελφοι που διδάσκουν λογοτεχνία;

Όσο για τη 2η εργασία και χαρά, άντε και πες ότι εμείς θέλουμε να βρούμε... γιατί καθόμαστε και δουλεύουμε λίγες ώρες :P.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:21:39 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:53:17 pm »
καρχαριακι,  αντι να ριχνεις τις βουτιες σου σε κανεναν ...  Ιπποκαμπο θαυμαζοντας τα ...εκει μορια, καθεσαι στο πληκτρολογιο και ασχολεισαι με τα υπουργικα ανοργασμικα!!!!

;D ;D ;D ;D ;D
Καλέ μου γέρον, που δεν είσαι άνους τε και γέρων άμα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εννοείς, φαντάζομαι, τι εννοώ! Άλλωστε, με ξέρεις, δεν μπορώ να μη μιλήσω... να μην πεταχτώ σαν τον πόρ$ο απ' το βρακί! :-[ ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ!!!!!!!!!!
...α π ι σ τ ε υ τ η      εικονα ..... οπτικη αλλα και ακουστικη !!! ( ...και κινητικη ενιοτε... τρεχοντας φευγεις απο εκει κοντα! )

Ξέχασες το... οσφρητική! ;D Έτσι δεν το λένε αυτοί οι ήρωες συνάδελφοι που διδάσκουν λογοτεχνία;

Όσο για τη 2η εργασία και χαρά, άντε και πες ότι εμείς θέλουμε να βρούμε... γιατί καθόμαστε και δουλεύουμε λίγες ώρες :P.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 06:59:25 pm από giota8 »
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:56:49 pm »
Προσωπικά είμαι 32 ετών και να μαι καλά να συνεχίζω έτσι με την ίδια αισιοδοξία για τη ζωή.Είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια,2 φορές επιτυχούσα στο ΑΣΕΠ,έχω αλλάξει πολλές δουλειές και ακόμα αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω.

ετσι μπραβο !!!
παιδια, το επεγγελμα του εκπ/κου ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα΄ναι....παρτε το αποφαση! χωριουδακια, παιδια,χιλιομετρα,ξεσπιτωματα δεν τα λαμβανουν υποψη τους αυτοι. Εμεις πρεπει να τα εχουμε οταν επιλεγουμε επαγγελμα. Μη μου πειτε οτι ΚΑΝΕΙΣ μας δεν το ηξερε και ξαφνικα το εμαθε?

Κάνεις λάθος. Γιατί:
1. Όταν κάναμε την επιλογή του επαγγέλματος, ίσχυαν άλλα δεδομένα (πχ επετηρίδα). Αποφασίσαμε να παίξουμε με τους νέους κανόνες.
2. Όταν άλλαξαν τα δεδομένα και κάποιοι έμειναν στα κρύα του λουτρού, ακολούθησαν τους νέους κανόνες και έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ και μάζεψαν την προϋπηρεσία τους με όλα αυτά που περιγράφεις. Έπαιξαν, δηλαδή, με τους νέους κανόνες.
3. Αυτό που συνέβη φέτος τον Απρίλιο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ήξερε και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, γιατί κάποιος πονηρός διαιτητής τους άλλαξε στο..89'. >:(
Κατάλαβες, λοιπόν, γιατί... δικαιούμαστε να ομιλούμε; ;)

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 04, 2010, 06:57:36 pm »
Κι εγώ είμαι 35, και αισιόδοξη είμαι και όρεξη για δουλειά έχω και δεν θεωρώ καμία δουλειά ντροπή, αν όμως εκεί που με στείλουν έχω και το παιδί μαζί μου το θεωρείς πιθανό να μπορώ να κάνω μια δεύτερη δουλειά για να τα φέρνω βόλτα?
Δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό.
Supreme νομιζω οτι απάντησες πριν λιγο σε αυτό....
"όσο για τις παντρεμένες με τα παιδάκια τους να κάτσουν στο σπιτάκι τους και να τα μεγαλώσουν αφού αυτό επέλεξαν."

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:01:40 pm »
Κι εγώ είμαι 35, και αισιόδοξη είμαι και όρεξη για δουλειά έχω και δεν θεωρώ καμία δουλειά ντροπή, αν όμως εκεί που με στείλουν έχω και το παιδί μαζί μου το θεωρείς πιθανό να μπορώ να κάνω μια δεύτερη δουλειά για να τα φέρνω βόλτα?
"όσο για τις παντρεμένες με τα παιδάκια τους να κάτσουν στο σπιτάκι τους και να τα μεγαλώσουν αφού αυτό επέλεξαν."

Κι εγώ το είδα αυτό αλλά προτίμησα να το αγνοήσω γιατί μια τέτοια δήλωση δεν τιμάει κανέναν...νομίζω.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος bibi77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:06:39 pm »

Κι εγώ το είδα αυτό αλλά προτίμησα να το αγνοήσω γιατί μια τέτοια δήλωση δεν τιμάει κανέναν...νομίζω.
Giota ό καθένας μιλάει βλεποντας τα πραγματα απο τη δικη του σκοπιά και απο τις δικες του εμπειρίες...όμως όταν είμαστε τοσο καυστικοι και μιλάμε ετσι σε συναδελφους νομιζω οτι υποτιμαμε τον εαυτο μας!!!!
Πιστευω συμφωνείς μαζί μου!

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:17:12 pm »
Απέναντι μας έχουμε ένα αμείλικτο υπουργείο και μια κυβέρνηση πλήρως υποταγμένη στις διαθέσεις της τρόικας και των σχεδίων τους για τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης. Το νου μας στο δέντρο και το δάσος. ;)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:31:42 pm »

Giota ό καθένας μιλάει βλεποντας τα πραγματα απο τη δικη του σκοπιά και απο τις δικες του εμπειρίες...όμως όταν είμαστε τοσο καυστικοι και μιλάμε ετσι σε συναδελφους νομιζω οτι υποτιμαμε τον εαυτο μας!!!!
Πιστευω συμφωνείς μαζί μου!

Φυσικά και συμφωνώ, και είναι απολύτως λογικό ο καθένας να βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά και σύμφωνα με τις εμπειρίες αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να σεβόμαστε και τις εμπειρίες, την κατάσταση ή τις ανησυχίες του άλλου.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:34:03 pm »

Μα εγώ δε το είπα για να θίξω κανέναν.Αν είχα παιδιά δε θα έφευγα από κοντά τους με σκοπό να διοριστώ.Συγνώμη για το παραπάνω ύφος μου αλλά είναι η άποψη μου.Εκεί που ήμουνα ήταν μια μαμά εκπαιδευτικός χωρίς τα παιδιά της και κάθε μέρα έκλαιγε γιατί ένιωθε ότι ήταν άχρηστη μια που δε μπορούσε  να είναι κοντά στα παιδιά της.Η ίδια πέρσι είχε το παιδί μαζί της σε ένα άλλο νησί αλλά δε μπορούσε να εργάζεται και σε άλλη δουλειά  γιατί έπρεπε να είναι με το παιδί της.Είδε ότι δε μπορούσε και φέτος να το έχει μαζί της και αυτό κάθε μέρα την έπαιρνε τηλέφωνο πάνω από 5 φορές και της μιλούσε σαν να ήταν η ίδια παιδί.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι πως μία άλλη μαμά πήρε και τα δυο της παιδιά και της τα κρατούσε ο φίλος που γνώρισε εκεί και τα παιδιά είχαν ψυχολογικά προβλήματα με την όλη κατάσταση.Μία άλλη μαμά έφερε το παιδί της αλλά μαζί και τη μαμά της.Μία άλλη όμως ντόπια χωρισμένη  μαμά προτίμησε να μη φύγει και έκατσε μαζί με το παιδί της.Απ όλα αυτά κατάλαβα πως είναι δύσκολο να είσαι μάνα και αδιόριστη εκπαιδευτικός μαζί
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 07:58:43 pm από Supreme »

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:31:34 pm »
Δεν εχω κανενα κολλημα κι εχω δουλεψει και σε αλλες δουλειες αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε αλλο εκπαιδευτικος κι αλλο φοιτητης οταν σε μια τοπικη ειδικα κοινωνια εισαι εκπαιδευτικος πρεπει να κανεις μονο τον εκπαιδευτικο  και προσωπικα οπου εχω παει οι μονες δουλειες ηταν σε καφετεριες και μπαρακια και δεν καταλαβαινω αφου καποιος θελει να κανει και 2-3 δουλεις ακομα γιατι να τρεχει σε ολα τα μερη της Ελλαδας.........

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:36:27 pm »
"Ένα άλλο παράδειγμα είναι πως μία άλλη μαμά πήρε και τα δυο της παιδιά και της τα κρατούσε ο φίλος που γνώρισε εκεί και τα παιδιά είχαν ψυχολογικά προβλήματα με την όλη κατάσταση.Μία άλλη μαμά έφερε το παιδί της αλλά μαζί και τη μαμά της.Μία άλλη όμως ντόπια χωρισμένη  μαμά προτίμησε να μη φύγει και έκατσε μαζί με το παιδί της.Απ όλα αυτά κατάλαβα πως είναι δύσκολο να είσαι μάνα και αδιόριστη εκπαιδευτικός μαζί"

Προσθεστε και αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)