*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου  (Αναγνώστηκε 36977 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:42:17 pm »
Μα εγώ δε το είπα για να θίξω κανέναν.Αν είχα παιδιά δε θα έφευγα από κοντά τους με σκοπό να διοριστώ.Συγνώμη για το παραπάνω ύφος μου αλλά είναι η άποψη μου...Απ όλα αυτά κατάλαβα πως είναι δύσκολο να είσαι μάνα και αδιόριστη εκπαιδευτικός μαζί
Μωρέ και το τρένο για τη Γερμανία θα έπαιρνες...Για μετανάστης αν το έφερνε η ανάγκη. Ή δεν το έχεις ακούσει αυτό να συμβαίνει; Έρχονται κάποιες εποχές που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Δυστυχώς.
Ρίξε μια ματιά γύρω σου... Να δεις πόσες μανάδες μετανάστριες έχουν αφήσει τα παιδάκια τους κι ήρθαν εδώ για ένα κομμάτι ψωμί...

Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:36:27 »

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:47:27 pm »
Δεν εχω κανενα κολλημα κι εχω δουλεψει και σε αλλες δουλειες αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε αλλο εκπαιδευτικος κι αλλο φοιτητης οταν σε μια τοπικη ειδικα κοινωνια εισαι εκπαιδευτικος πρεπει να κανεις μονο τον εκπαιδευτικο  και προσωπικα οπου εχω παει οι μονες δουλειες ηταν σε καφετεριες και μπαρακια και δεν καταλαβαινω αφου καποιος θελει να κανει και 2-3 δουλεις ακομα γιατι να τρεχει σε ολα τα μερη της Ελλαδας.........
γιατί στις  πόλεις  πια είναι λίγο δύσκολο να εργαστείς σε δημόσιο σχολείο,  θα πρέπει να έχεις πολλά μόρια.Πέρσι με καλέσανε ωρομίσθια στην Αθήνα ,φέτος όμως όχι.Από τη στιγμή που είμαι ωρομίσθια και δεν πληρώνομαι με όρους πλήρης απασχόλησης  εννοείται ότι θα κάνω και δεύτερη δουλειά για να επιβιώσω όπου και να βρίσκομαι.Το ποιά είναι η θέση του εκπαιδευτικού όλοι το ξέρουμε αλλά.......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 08:55:21 pm από Supreme »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:06:00 pm »
ο καθενας ο,τι και οπως τον βολευει....αλλά το θεμα προσωπικη ευθυνη δεν παιζει καθολου. για ολα φταινε παντα οι αλλοι.

Προσωπικά είμαι 32 ετών και να μαι καλά να συνεχίζω έτσι με την ίδια αισιοδοξία για τη ζωή.Είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια,2 φορές επιτυχούσα στο ΑΣΕΠ,έχω αλλάξει πολλές δουλειές και ακόμα αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω.

ετσι μπραβο !!!
παιδια, το επεγγελμα του εκπ/κου ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα΄ναι....παρτε το αποφαση! χωριουδακια, παιδια,χιλιομετρα,ξεσπιτωματα δεν τα λαμβανουν υποψη τους αυτοι. Εμεις πρεπει να τα εχουμε οταν επιλεγουμε επαγγελμα. Μη μου πειτε οτι ΚΑΝΕΙΣ μας δεν το ηξερε και ξαφνικα το εμαθε?

Κάνεις λάθος. Γιατί:
1. Όταν κάναμε την επιλογή του επαγγέλματος, ίσχυαν άλλα δεδομένα (πχ επετηρίδα). Αποφασίσαμε να παίξουμε με τους νέους κανόνες.
2. Όταν άλλαξαν τα δεδομένα και κάποιοι έμειναν στα κρύα του λουτρού, ακολούθησαν τους νέους κανόνες και έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ και μάζεψαν την προϋπηρεσία τους με όλα αυτά που περιγράφεις. Έπαιξαν, δηλαδή, με τους νέους κανόνες.
3. Αυτό που συνέβη φέτος τον Απρίλιο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ήξερε και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, γιατί κάποιος πονηρός διαιτητής τους άλλαξε στο..89'. >:(
Κατάλαβες, λοιπόν, γιατί... δικαιούμαστε να ομιλούμε; ;)

στην επετηρίδα δεν υπηρχαν ωρομισθιοι?
στην επετηριδα δεν πηγαιναν σε νησια απόμακρα?
στην επετηριδα δεν υπηρχαν μητερες?
στην επετηριδα δεν αλλαζες ρότα οταν ησουν πολυ κατω και ας ηθελες πολυ να δουλεψεις ως εκπ/κος? (ηταν σωστο αυτο?!)

επρεπε να αλλαξουν τοτε τα δεδομενα γιατι οσοι ηταν χαμηλα στη σειρα δεν θα εβλεπαν διορισμο ΠΟΤΕ. αρα δικαιο για ολους τους συναδελφους ενας διαγωνισμος.
οταν ανοιγαν σαν μανιταρια οι καθηγητικες σχολες  που ηταν οι αντιδρασεις?
απλως, να περασουμε για να λεμε οτι τελειωσαμε μια καθηγητικη σχολη. μας βολευε!
αυτο που συνεβει φετος ηταν φυσικο επακολουθο. και καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα και κυριως η νοοτροπια μας γυρω απο το επαγγελμα.

δινει μια περιοδο χαρητος 2 χρονων. οσοι ειναι κοντα θα διοριστουν.

αυτο με τα μορια καλα εκανε και το σταματησε. γιατι και η γρινα που υπαρχει τωρα εξ'αιτιας αυτου ειναι. τρεχαμε για μοριακια να μαζεψουμε σαν τις κοκκινοσκουφίτσες και κλαιγαμε κιολας. τωρα σου λεει μορια στοπ!! αν θελεις πας, αν οχι θα παει αλλος που ειναι κοντα στη περιοχη.

δεν μπορουμε ομως σε καμια περιπτωση να παραβλεπουμε τους νεους συναδελφους. και αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν ονειρα και ζωη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 09:10:07 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 04, 2010, 10:44:39 pm »
ο καθενας ο,τι και οπως τον βολευει....αλλά το θεμα προσωπικη ευθυνη δεν παιζει καθολου. για ολα φταινε παντα οι αλλοι.

Προσωπικά είμαι 32 ετών και να μαι καλά να συνεχίζω έτσι με την ίδια αισιοδοξία για τη ζωή.Είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια,2 φορές επιτυχούσα στο ΑΣΕΠ,έχω αλλάξει πολλές δουλειές και ακόμα αγωνίζομαι για αυτό που αγαπάω.

ετσι μπραβο !!!
παιδια, το επεγγελμα του εκπ/κου ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα΄ναι....παρτε το αποφαση! χωριουδακια, παιδια,χιλιομετρα,ξεσπιτωματα δεν τα λαμβανουν υποψη τους αυτοι. Εμεις πρεπει να τα εχουμε οταν επιλεγουμε επαγγελμα. Μη μου πειτε οτι ΚΑΝΕΙΣ μας δεν το ηξερε και ξαφνικα το εμαθε?

Κάνεις λάθος. Γιατί:
1. Όταν κάναμε την επιλογή του επαγγέλματος, ίσχυαν άλλα δεδομένα (πχ επετηρίδα). Αποφασίσαμε να παίξουμε με τους νέους κανόνες.
2. Όταν άλλαξαν τα δεδομένα και κάποιοι έμειναν στα κρύα του λουτρού, ακολούθησαν τους νέους κανόνες και έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ και μάζεψαν την προϋπηρεσία τους με όλα αυτά που περιγράφεις. Έπαιξαν, δηλαδή, με τους νέους κανόνες.
3. Αυτό που συνέβη φέτος τον Απρίλιο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ήξερε και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, γιατί κάποιος πονηρός διαιτητής τους άλλαξε στο..89'. >:(
Κατάλαβες, λοιπόν, γιατί... δικαιούμαστε να ομιλούμε; ;)

στην επετηρίδα δεν υπηρχαν ωρομισθιοι?
στην επετηριδα δεν πηγαιναν σε νησια απόμακρα?
στην επετηριδα δεν υπηρχαν μητερες?
στην επετηριδα δεν αλλαζες ρότα οταν ησουν πολυ κατω και ας ηθελες πολυ να δουλεψεις ως εκπ/κος? (ηταν σωστο αυτο?!)

επρεπε να αλλαξουν τοτε τα δεδομενα γιατι οσοι ηταν χαμηλα στη σειρα δεν θα εβλεπαν διορισμο ΠΟΤΕ. αρα δικαιο για ολους τους συναδελφους ενας διαγωνισμος.
οταν ανοιγαν σαν μανιταρια οι καθηγητικες σχολες  που ηταν οι αντιδρασεις?
απλως, να περασουμε για να λεμε οτι τελειωσαμε μια καθηγητικη σχολη. μας βολευε!
αυτο που συνεβει φετος ηταν φυσικο επακολουθο. και καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα και κυριως η νοοτροπια μας γυρω απο το επαγγελμα.

δινει μια περιοδο χαρητος 2 χρονων. οσοι ειναι κοντα θα διοριστουν.

αυτο με τα μορια καλα εκανε και το σταματησε. γιατι και η γρινα που υπαρχει τωρα εξ'αιτιας αυτου ειναι. τρεχαμε για μοριακια να μαζεψουμε σαν τις κοκκινοσκουφίτσες και κλαιγαμε κιολας. τωρα σου λεει μορια στοπ!! αν θελεις πας, αν οχι θα παει αλλος που ειναι κοντα στη περιοχη.

δεν μπορουμε ομως σε καμια περιπτωση να παραβλεπουμε τους νεους συναδελφους. και αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν ονειρα και ζωη.
Σωστό αυτό που λες , αλλά και άλλοι ήταν κάποτε νέοι αλλά άσπρισαν υπομένοντας τα "καψώνια" του κάθε υπουργού.Εύκολο για σένα να σβήνεις τόσο εύκολα τον αγώνα και τα χρόνια όσων αγωνίστηκαν προκειμένου να υποστηρίξεις τα δικαιώματα των νέων.Για τα δικαιώματα και τις χαμένες ζωές των παλιών ούτε λόγος;Μπράβο πολύ μεγαλόψυχος εισαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 10:50:15 pm από mathstavros »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:36:27 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 04, 2010, 10:46:56 pm »
εχεις δικαιο αλλα αν περιμενεις να διοριστεις απο το 1996 και εισαι παντα ενα βημα αλλα ποτε δεν γινεται...τοτε ειναι δυσκολο να σκεφθεις τους αλλους...

Αποσυνδεδεμένος bellaspir

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 04, 2010, 11:31:33 pm »

Χίλια χρόνια να ζήσεις, να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για να δουλεύεις κάθε χρόνο ωρομίσθια...

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 04, 2010, 11:37:49 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου.Να σαι καλά

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 05, 2010, 09:43:35 am »
mathstavros,  δεν ειμαι μεγαλοψυχος ουτε το "παιζω".

Απλα,  οταν καθε φορα πανε να κανουν τις οποιες αλλαγες δεν μπορουμε να ζηταμε να βγαζουν στην απεξω τους νεους συναδελφους. Τωρα αν δεν κανουν καλο προγραμματισμο και οργανωση σε αυτο δεν φταιει ο νεος συναδελφος.

Νομιζω οτι με την αλλαγη Αρσενη το 1996 εγινε το 60-40 ( παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος). σε αυτο το 40% δεν ηταν με βαση την επετηρίδα? πως δεν απορροφηθηκαν απο τοτε μεχρι και τωρα οι περισσοτεροι?

και πώς δηλ?  εγω θυμαμαι στον ασεπ του 2006 οταν ημουν επιτυχων σε πολυ καλη σειρα,... ηρθαν εκεινοι που ειχαν μορια και βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω !!! Ηταν δικαιο? Ναι, για τους παλιους. οχι ομως για τους καινουριους. Δε μιλαμε ομως...οχι παντα στην απεξω οι νεοι λοιπον....και ολα τα ευεργετηματα υπερ των παλιων!

και στη τελικη ας γινουν 2 λιστες
α) εκεινοι που εχουν μορια και να διοριζονται με μορφη επετηριδας
και β) οι υπολοιποι με ΑΣΕΠ

αντε, γιατι ΟΛΑ υπερ των παλιων.... αλλα δεν ειναι παντα ετσι....και καλο θα ειναι να ακουγεται και μια αντιπολιτευτικη αποψη, αρεσει δεν αρεσει....

οταν εγω βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω ενω θα ημουν αναπληρωτης τοτε με βαση τη σειρα επιτυχιας του ασεπ και ηρθαν οι αλλοι, οι "ικανοι" που ειχαν προυπηρεσια αλλα εγραψαν πολυ πιο κατω απο μενα,και με καβαλησαν  δεν μιλησα ομως....και σωστα δεν ειπαμε τοτε τιποτα, γιατι ειχαν δικιο. Αλλα μεχρι ποτε και ως που θα περιθωριοποιουμε τους νεους για χαρη των παλιων...

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:06:04 am »
mathstavros,  δεν ειμαι μεγαλοψυχος ουτε το "παιζω".

Απλα,  οταν καθε φορα πανε να κανουν τις οποιες αλλαγες δεν μπορουμε να ζηταμε να βγαζουν στην απεξω τους νεους συναδελφους. Τωρα αν δεν κανουν καλο προγραμματισμο και οργανωση σε αυτο δεν φταιει ο νεος συναδελφος.

Νομιζω οτι με την αλλαγη Αρσενη το 1996 εγινε το 60-40 ( παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος). σε αυτο το 40% δεν ηταν με βαση την επετηρίδα? πως δεν απορροφηθηκαν απο τοτε μεχρι και τωρα οι περισσοτεροι?

και πώς δηλ?  εγω θυμαμαι στον ασεπ του 2006 οταν ημουν επιτυχων σε πολυ καλη σειρα,... ηρθαν εκεινοι που ειχαν μορια και βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω !!! Ηταν δικαιο? Ναι, για τους παλιους. οχι ομως για τους καινουριους. Δε μιλαμε ομως...οχι παντα στην απεξω οι νεοι λοιπον....και ολα τα ευεργετηματα υπερ των παλιων!

και στη τελικη ας γινουν 2 λιστες
α) εκεινοι που εχουν μορια και να διοριζονται με μορφη επετηριδας
και β) οι υπολοιποι με ΑΣΕΠ

αντε, γιατι ΟΛΑ υπερ των παλιων.... αλλα δεν ειναι παντα ετσι....και καλο θα ειναι να ακουγεται και μια αντιπολιτευτικη αποψη, αρεσει δεν αρεσει....

οταν εγω βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω ενω θα ημουν αναπληρωτης τοτε με βαση τη σειρα επιτυχιας του ασεπ και ηρθαν οι αλλοι, οι "ικανοι" που ειχαν προυπηρεσια αλλα εγραψαν πολυ πιο κατω απο μενα,και με καβαλησαν  δεν μιλησα ομως....και σωστα δεν ειπαμε τοτε τιποτα, γιατι ειχαν δικιο. Αλλα μεχρι ποτε και ως που θα περιθωριοποιουμε τους νεους για χαρη των παλιων...

Οταν η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας γίνεται κοινωνική αντιδικία έχουμε τέτοια φαινόμενα σαν τα παραπάνω. Αντί να βγούμε στους δρόμους για να ζητήσουμε τη διασφάλιση της εργασίας μας στρέφεται ο νέος εναντίον του παλιού κλπ.
Επίσης δεν υπάρχει τίποτε πιο θλιβερό και αποδεικτικό έλλειψης πολιτικής κρίσης όταν το προσωπικό πρόβλημα γίνεται ζήτημα που υπερβαίνει το κοινωνικό. Για να μην νομίζετε όμως ότι κι εγώ εξαιρούμαι και το ¨παίζω¨ υπεράνω ανήκω στους παλιούς που ούτε με τη ρύθμιση του 60-40 τακτοποιήθηκα, είμαι 4 φορές επιτυχούσα στον Ασεπ, εφέτος θα διοριζόμουν αλλά με πετάνε πάλι έξω και η ζωή μου ανατρέπεται για άλλη μια φορά.......

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:14:01 am »
εγω κανω ασχετη δουλεια με την εκπ/ση, ενω παραλληλα για το κεφι μου  προσπαθω και με ασεπ.
Στη δουλεια που κανω εχω θεση υπευθυνη και βλεπω ατομα καθε ηλικιας να ερχονται και να δινουν βιογραφικο. Επειδη εγω εχω αναλαβει αυτο το κομματι σε πληροφορω οτι οταν καποιος εχει παιδι εστω κι αν τα προσοντα του ειναι πολυ φτωχα σε αυτου/ης το βιογραφικο βαζω χαρακτηρισμο καλο σε βαρος καποιου νεου/νεας. που εχει πολυ περισσοτερα προσοντα και ικανοτητες. Αλλά,καταλαβαινεις οτι  αυτο ΔΕΝ ειναι σωστο.

επομενως,
ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ για ολους
και να προστιθενται και τα μορια απο προυπηρεσια
και να μπορει και ο παλιος να επιλεξει ποιον ασεπ θελει απο τους προηγουμενους που εδωσε να κρατησει βαθμολογια .....
θεωρω οτι ειναι πολυ καλο βημα και "προσον" για τον παλιο.
 Μην παταμε/πετάμε  ομως τους νεους...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:17:25 am »
ammy μου, δεν φταιει ομως ο νεος...αυτο λεω. Δεν λεω οτι εχεις αδικο. Αλλά σε αυτο δε φταινε συναδελφοι.  και στο τελος,τελος  προσωπικα και εγω (που τωρα λεω μια αποψη) ημουν σε διαδηλωσεις για τα δικα σου δικαιωματα...

οσο για την "κοινωνικη αντιδικια" που ειπες αυτο ξερεις, "παιζει" και στο αναποδο...(οχι οι νεοι κατα των παλιων, άλλο βλεπουμε.... οι παλιοι κατα των νεων) Εγω δεν μιλησα για κοινωνικη αντιδικια αλλα για ισοτητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2010, 10:24:52 am από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:22:16 am »
  Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν δικά μου ή δικά σου δικαιώματα στην εργασία. Όλοι έχουμε δικαίωμα και ιδίως άνθρωποι σαν εμάς που βγαίνουν αξιοκρατικά στην αγορά. Επομένως όταν διεκδικούμε, διεκδικούμε και για μας γιατί η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, όπως στις μέρες που ζούμε...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:26:56 am »
 Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν δικά μου ή δικά σου δικαιώματα στην εργασία. Όλοι έχουμε δικαίωμα και ιδίως άνθρωποι σαν εμάς που βγαίνουν αξιοκρατικά στην αγορά. Επομένως όταν διεκδικούμε, διεκδικούμε και για μας γιατί η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, όπως στις μέρες που ζούμε...

το ιδιο ακριβως πρεσβευουμε ....."ολοι εχουν δικαιωμα στην εργασια, ειτε νεος ειτε παλιος"

μαλλον παρεξηγησες τη φραση μου ..."για τα δικα σου δικαιωματα" και δε σε αδικω γιατι και δεν με ξερεις και εγω δεν το εθεσα σωστα!
κοιτα, εγω δεν περιμενω να ζησω απο τη δουλεια ως εκπ/κος,
επισης, δεν ειχα λογο να φωναζω υπερ των αλλων συναδελφων γιατι δεν με αγγιζαν τα νεα μετρα.
Ομως, πηγα σε διαληλωσεις, εκαψα το πτυχιο μου, ....κλπ κλπ  και αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν πολλα ατομα απο δω μεσα που με ξερουν...
Δεν ειδαμε ομως κανεναν απο αυτους που αγγιζουν τα σκληρα μετρα να τρεχουν....(υπαρχουν μηνυματα εδω μεσα που το επιβεβαιωνουν και μαλιστα με αγανακτηση)
Συγγνωμη που στο λεω αυτο ξερω οτι εγω φταιω για την παρεξηγηση...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2010, 10:35:52 am από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος bellaspir

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 05, 2010, 10:36:36 am »

το ιδιο ακριβως πρεσβευουμε ....."ολοι εχουν δικαιωμα στην εργασια, ειτε νεος ειτε παλιος"
[/quote]

Στην εργασία όμως, όχι στην εκμετάλλευση. Γιατί κάποιοι εδώ μέσα (γενικά μιλάω) έχουν μπερδέψει λίγο τους όρους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)