0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καθενας ο,τι και οπως τον βολευει....αλλά το θεμα προσωπικη ευθυνη δεν παιζει καθολου. για ολα φταινε παντα οι αλλοι.στην επετηρίδα δεν υπηρχαν ωρομισθιοι?στην επετηριδα δεν πηγαιναν σε νησια απόμακρα?στην επετηριδα δεν υπηρχαν μητερες?στην επετηριδα δεν αλλαζες ρότα οταν ησουν πολυ κατω και ας ηθελες πολυ να δουλεψεις ως εκπ/κος? (ηταν σωστο αυτο?!)επρεπε να αλλαξουν τοτε τα δεδομενα γιατι οσοι ηταν χαμηλα στη σειρα δεν θα εβλεπαν διορισμο ΠΟΤΕ. αρα δικαιο για ολους τους συναδελφους ενας διαγωνισμος.οταν ανοιγαν σαν μανιταρια οι καθηγητικες σχολες που ηταν οι αντιδρασεις?απλως, να περασουμε για να λεμε οτι τελειωσαμε μια καθηγητικη σχολη. μας βολευε!αυτο που συνεβει φετος ηταν φυσικο επακολουθο. και καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα και κυριως η νοοτροπια μας γυρω απο το επαγγελμα. δινει μια περιοδο χαρητος 2 χρονων. οσοι ειναι κοντα θα διοριστουν. αυτο με τα μορια καλα εκανε και το σταματησε. γιατι και η γρινα που υπαρχει τωρα εξ'αιτιας αυτου ειναι. τρεχαμε για μοριακια να μαζεψουμε σαν τις κοκκινοσκουφίτσες και κλαιγαμε κιολας. τωρα σου λεει μορια στοπ!! αν θελεις πας, αν οχι θα παει αλλος που ειναι κοντα στη περιοχη.δεν μπορουμε ομως σε καμια περιπτωση να παραβλεπουμε τους νεους συναδελφους. και αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν ονειρα και ζωη.
εγω κανω ασχετη δουλεια με την εκπ/ση, ενω παραλληλα για το κεφι μου προσπαθω και με ασεπ. Στη δουλεια που κανω εχω θεση υπευθυνη και βλεπω ατομα καθε ηλικιας να ερχονται και να δινουν βιογραφικο. Επειδη εγω εχω αναλαβει αυτο το κομματι σε πληροφορω οτι οταν καποιος εχει παιδι εστω κι αν τα προσοντα του ειναι πολυ φτωχα σε αυτου/ης το βιογραφικο βαζω χαρακτηρισμο καλο σε βαρος καποιου νεου/νεας. που εχει πολυ περισσοτερα προσοντα και ικανοτητες. Αλλά,καταλαβαινεις οτι αυτο ΔΕΝ ειναι σωστο.επομενως, ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ για ολουςκαι να προστιθενται και τα μορια απο προυπηρεσιακαι να μπορει και ο παλιος να επιλεξει ποιον ασεπ θελει απο τους προηγουμενους που εδωσε να κρατησει βαθμολογια .....θεωρω οτι ειναι πολυ καλο βημα και "προσον" για τον παλιο. Μην παταμε/πετάμε ομως τους νεους...
Απλα, οταν καθε φορα πανε να κανουν τις οποιες αλλαγες δεν μπορουμε να ζηταμε να βγαζουν στην απεξω τους νεους συναδελφους. Τωρα αν δεν κανουν καλο προγραμματισμο και οργανωση σε αυτο δεν φταιει ο νεος συναδελφος.
Νομιζω οτι με την αλλαγη Αρσενη το 1996 εγινε το 60-40 ( παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος). σε αυτο το 40% δεν ηταν με βαση την επετηρίδα? πως δεν απορροφηθηκαν απο τοτε μεχρι και τωρα οι περισσοτεροι?
και πώς δηλ? εγω θυμαμαι στον ασεπ του 2006 οταν ημουν επιτυχων σε πολυ καλη σειρα,... ηρθαν εκεινοι που ειχαν μορια και βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω !!! Ηταν δικαιο? Ναι, για τους παλιους. οχι ομως για τους καινουριους. Δε μιλαμε ομως...οχι παντα στην απεξω οι νεοι λοιπον....και ολα τα ευεργετηματα υπερ των παλιων!
και στη τελικη ας γινουν 2 λιστεςα) εκεινοι που εχουν μορια και να διοριζονται με μορφη επετηριδαςκαι β) οι υπολοιποι με ΑΣΕΠ αντε, γιατι ΟΛΑ υπερ των παλιων.... αλλα δεν ειναι παντα ετσι....και καλο θα ειναι να ακουγεται και μια αντιπολιτευτικη αποψη, αρεσει δεν αρεσει....
...εργενης κι ωραιος ο ενας..αγορομανα η αλλη ... που πατε ορε να πειτε για ανατροφη κορασιδος ??αφηστε να μιλησουν οι - αποδεδειγμενα- αξιοι.... ( ουχι απαξ αλλα ...διπαξ )
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 05, 2010, 04:15:37 pm...εργενης κι ωραιος ο ενας..αγορομανα η αλλη ... που πατε ορε να πειτε για ανατροφη κορασιδος ??αφηστε να μιλησουν οι - αποδεδειγμενα- αξιοι.... ( ουχι απαξ αλλα ...διπαξ )Γιατί το λες αυτό, kozzi1 μου, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Λες να έχει σημασία... που δεν έχω κόρη εεεεεε;ΥΓ 1 Μάθε, επιτέλους, γέρον, να κάνεις σωστή παράθεση! ΥΓ 2 Μετά το δίπαξ, να περιμένεις καμιά... τρισέλιδη ανάλυση για την ετυμολογία και το αδόκιμο του τύπου. Πες τα, βρε mathstavros, εσύ που τα λες ωραία και ... μαθηματικά!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2010, 09:43:35 amκαι πώς δηλ? εγω θυμαμαι στον ασεπ του 2006 οταν ημουν επιτυχων σε πολυ καλη σειρα,... ηρθαν εκεινοι που ειχαν μορια και βρεθηκα 1500 θεσεις πιο κατω !!! Ηταν δικαιο? Ναι, για τους παλιους. οχι ομως για τους καινουριους. Δε μιλαμε ομως...οχι παντα στην απεξω οι νεοι λοιπον....και ολα τα ευεργετηματα υπερ των παλιων! Για εσένα το 2006 ίσχυσε το ίδιο για κάποιον που ήταν επιτυχών του 2004 και βρήκε απο πάνω του τους προηγούμενους που είχαν συγκεντρώσει προυπηρεσία ως τότε.Μπορεί να σου φαίνεται άδικο όμως είναι λογικό στο σημείο τουλάχιστον που η προυπηρεσία αυτή συγκεντρώθηκε αξιοκρατικά.Πώς να γίνει δηλαδή;Φταίει ο άλλος που σαν μεγαλύτερος έδωσε και πέτυχε σε προηγούμενους ασεπ και μάζεψε προυπηρεσία;Μην τρελλαθούμε κιολας.Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2010, 09:43:35 amκοιτα, αν δεν μπορειτε να καταλαβαιτε αυτα που γραφω μαλλον δεν θελετε !!!ειπα οτι ειναι ΔΙΚΑΙΟ για τον παλιο. Αλλα πρεπει να καταλαβαιτε οτι και το τωρινο εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.τα εξηγησα παραπανω...
δίπαξ...τςτςτς...φιλόλογος πράμα!!!
Αλλα πρεπει να καταλαβαιτε οτι και το τωρινο εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.τα εξηγησα παραπανω...[/size]