0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο excel αρχείο που παραθέτεται στην παραπάνω διεύθυνση, δεν σου επιτρέπει να γράψεις ημερομηνίες του παρελθόντος.Δεν μπορείς να πειράξεις τη στήλη
έχω μια προυπηρεσία από 19 Νοεμβρίου μέχρι 30 Ιουνίου του σχολικού έτους, σε σχολείο με 2 μόρια δυσμενών συνθηκών.Ο υπολογισμός που κάνω εγώ είναι:19 Νοεμβρίου μέχρι 30 Ιουνίου είναι 7 μήνες και 12 μέρες δηλαδή 7+12/30=7.4 μήνες.Επομένως θα πάρω (7.4/12)*2=1.23 μόρια δυσμενών συνθηκών, και(7.4/12)*2=1.23 μόρια της χρονιάς δηλαδή σύνολο 2.46
και κάτι άλλο. εφόσον τυχαίνει να ταυτίζονται τα μόρια δυσμενών συνθηκών (2), με τα μόρια της χρονιάς (επίσης 2), δεν θα έπρεπε να συμφωνούν τα μόρια δυσμενών και τα μόρια της χρονιάς; γιατί στο excel διαφωνουν;
επίσης να παρατηρήσω ότι το 1.16 που βγάζει το excel για το παράδειγμά μου, βγαίνει αν λάβεις υπόψη 7 μήνες προυπηρεσίας αγνοώντας τις 12 μερες που εγώ τις βάζω και αυτές ως 12/30=0.4 μήνες δηλαδή σύνολο 7.4 μήνες.Δεν πρέπει να μετρηθούν και αυτές;
γιατί να βάλω 2.5 και όχι 2; για τα μόρια της χρονιάς δεν αναφέρεσαι;
ναι για τα μόρια της χρονιάς συμπεριλαμβάνει και τις 12 μέρες. Όμως δεν τις συμπεριλαμβάνει για τα μόρια δυσμενών συνθηκών. Δεν θα έπρεπε;