0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εν μέσω διαλείματος απο την ανάγνωση των διευκρινιστικών ( μπάφιασα λέμε ) σας απαντώ εν τάχει πως για υπηρετήσεις λιγότερες των 15 ημερών ΔΕΝ προσμετρώνται μόρια δυσμενών συνθηκών.
Φέτος είμαι αποσπασμένος και υπηρετώ σε τέσσερα σχολεία.Όλα τα σχολεία είναι εντός της Θεσσαλονίκης και δίνουν τα ίδια μόρια.Στην αίτηση μετάθεσης, καταχωρώ όλα τα σχολεία; ΝαιΚαι αν ναι, δεδομένου πως έχω διαφορετικές ώρες σε καθένα από αυτά, πως υπολογίζω έτη-μήνες- μέρες; Θα σημειώσεις τη μέρα που πας στο καθένα - δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί δίνουν τα ίδια μόρια, Έχει τύχει σε μένα, παλαιότερα, να μου τα γράψουν σε μία σειρά και τα τρία σχολεία ίδιας μοριοδότησης.Επίσης, είναι απαραίτητο να επισυνάψω και τις αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο;Ναι
Παράθεση από: black21 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 08:39:10 pmΦέτος είμαι αποσπασμένος και υπηρετώ σε τέσσερα σχολεία.Όλα τα σχολεία είναι εντός της Θεσσαλονίκης και δίνουν τα ίδια μόρια.Στην αίτηση μετάθεσης, καταχωρώ όλα τα σχολεία; ΝαιΚαι αν ναι, δεδομένου πως έχω διαφορετικές ώρες σε καθένα από αυτά, πως υπολογίζω έτη-μήνες- μέρες; Θα σημειώσεις τη μέρα που πας στο καθένα - δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί δίνουν τα ίδια μόρια, Έχει τύχει σε μένα, παλαιότερα, να μου τα γράψουν σε μία σειρά και τα τρία σχολεία ίδιας μοριοδότησης.Επίσης, είναι απαραίτητο να επισυνάψω και τις αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο;Ναι