0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι!επειδή φέτος δεν έκανα αίτηση μετάθεσης και δεν έχω δει τα μορια μου, και επειδη έγινε αλλαγή των μοριων που προστίθενται από 2 σε 2,5, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:τελικά τα 2,5 μόρια θα τα παίρνουμε από το 2010 και εξής ή θα ισχύει αναδρομικά και για τα προηγούμενα χρόνια προυπηρεσίας που έχουμε;Ρωτάω γιατι υπάρχει σύγχυση, άλλοι λένε το ένα και άλλοι το άλλο και εγώ δεν εχω δει τα τελικά μου μορια για να βγάλω συμπέρασμα.Ευχαριστώ όποιον γνωρίζει σίγουρα και έχει την καλή διάθεση να με διαφωτίσει
Παράθεση από: soul στις Αυγούστου 18, 2011, 05:29:41 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι!επειδή φέτος δεν έκανα αίτηση μετάθεσης και δεν έχω δει τα μορια μου, και επειδη έγινε αλλαγή των μοριων που προστίθενται από 2 σε 2,5, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:τελικά τα 2,5 μόρια θα τα παίρνουμε από το 2010 και εξής ή θα ισχύει αναδρομικά και για τα προηγούμενα χρόνια προυπηρεσίας που έχουμε;Ρωτάω γιατι υπάρχει σύγχυση, άλλοι λένε το ένα και άλλοι το άλλο και εγώ δεν εχω δει τα τελικά μου μορια για να βγάλω συμπέρασμα.Ευχαριστώ όποιον γνωρίζει σίγουρα και έχει την καλή διάθεση να με διαφωτίσει Τα 2,5 μόρια ανά έτος υπηρέτησης ισχύουν αναδρομικά και για τα προηγούμενα χρόνια.
ναι ... αλλά θα υπολογιστούν ως μόρια εκπαιδευτικής υπηρεσίας και δυσμενών συνθηκών ανάλογα με τα σχολεία που διορίστηκες... αλλά όλα αυτά σε 3 χρόνια γιατί ως νεοδιόριστη διανύεις υποχρεωτική τριετία στον τόπο διορισμού σου και ως εκ τούτου δεν έχεις δικαίωμα μετάθεσης.
(Σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Ν.2817/2000)Διορισμός και υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού των Κ.Δ.Α.Υ και Δ'. Μεταθέσεις - Αποσπάσεις1. Τα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και του ειδικού βοηθητικού προσωπικού των Σ.Μ.Ε.Α. και των Κ.Δ.Α.Υ. μπορεί να μετατίθενται για την κάλυψη οργανικών θέσεων σε άλλες Σ.Μ.Ε.Α. ή σε άλλα Κ.Δ.Α.Υ.. Τα μέλη του διοικητικού προσωπικού των Κ.Δ.Α.Υ. μετατίθενται για την κάλυψη οργανικών θέσεων σε άλλα Κ.Δ.Α.Υ.2. Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ορίζονται η διαδικασία, οι σχετικές προθεσμίες, τα όργανα, οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια, στα οποία περιλαμβάνονται ιδίως το ευδόκιμο της υπηρεσίας, η συνολική υπηρεσία, η υπηρεσία σε σχολεία με δυσμενείς όρους λειτουργίας και διαβίωσης, η συνυπηρέτηση, η ανάγκη συνοίκησης συζύγων, η εντοπιότητα, η προστασία τέκνων και γενικότεροι οικογενειακοί λόγοι, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη διενέργεια των μεταθέσεων του προσωπικού της προηγούμενης παραγράφου.3. Για την κάλυψη εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών στις Σ.Μ.Ε.Α. και στα Κ.Δ.Α.Υ., καθώς και για την αντιμετώπιση σοβαρών προσωπικών και οικογενειακών λόγων, όπως αυτοί ορίζονται στην παράγραφο 6 του κεφαλαίου Γ' του άρθρου 16 του ν. 1566/1985, μπορεί να αποσπώνται. σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα, μέλη του προσωπικού της παραγράφου 1, για ένα σχολικό έτος .
Συγνώμη epistimik, αρχικά όμως δεν διευκρίνησες σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Παράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 11:18:56 pmΣυγνώμη epistimik, αρχικά όμως δεν διευκρίνησες σε ποια κατηγορία ανήκεις.καλά ντε, δε με έβρισες κιόλας για να ζητάς συγνώμη.. σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!