0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giotoula06 στις Ιουλίου 08, 2010, 02:49:29 pmΣε ευχαριστουμε φυσικε13 για την συνεχη και εγκυρη πληροφορηση...για αγγλικων πηρε το αυτι σου τιποτα .....? προσωπικα προσεγγιζω τους 22 μηνες καθαρης προυπηρεσιας και δεν ξερω τιποτα , ενθαρρυντικο η μη για την περιπτωση μας ... αν μαθεις κατι και για εμας ενημερωσε μας .... εεε φανταστικέ μου τροχονόμε ! ! ! !Απλά για να γελάσουμε λίγο ......
Σε ευχαριστουμε φυσικε13 για την συνεχη και εγκυρη πληροφορηση...για αγγλικων πηρε το αυτι σου τιποτα .....? προσωπικα προσεγγιζω τους 22 μηνες καθαρης προυπηρεσιας και δεν ξερω τιποτα , ενθαρρυντικο η μη για την περιπτωση μας ... αν μαθεις κατι και για εμας ενημερωσε μας ....
λογω φωτο και μονο λεω να ρωτησω και για εσενα
Είμαι καινούριος στο forum, και διαβάζοντας αυτά που γράφετε έχω μια απορία.Αν διοριστεί το 80% φέτος του χρονου που θα διοριστει το 20% δεν θα είναι πολυ λιγοι οι διορισμοι για του χρονου αφού ο αριθμος των συνταξεων θα αυξηθει; αν χρειαστει και αλλα ατομα, υπαρχει περιπτωση να βγαλει νεο ασεπ για ΠΕ04,03,02?
Ναι πρααα πρααααα .........εκτος αν βάλετε φωτογραφία....
Επειδή την ξέρω καλά και την αμουδάρα και τον χωστό και το αιγιάννη και την χανιόπορτα και και το γκούλε και τον μαρκο και τα λιονταρια και και και και...αλλα εσένα δεν σε ξέρω από ότι βλέπω........δεν είναι να πάρεις πράμα.
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. για να ενταχθει κανεις στο24μηνο πρεπει να εχει απαραιτητα επιτυχια στον ασεπ η αρκει να συμπληρωνει 24 και ανω μορια;