0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για να απαντησω στην ερωτηση τι γινεται αν αδειασουν οι πινακες λογω των 11000 συνταξιοδοτησεων, λοιπον υπαρχουν 2 σεναριασε οποια ειδικοτητα συμβει αυτο θα αρχισουν να παιρνουν απο τον πινακα των αναπληρωτων με τη σειρα η το πιο λογικο και φτηνο θα γεμισουν τα σχολεια απο αμω, ιμο, ακω, ξεκω...κτλκαι μια διορθωση: οι φυσικοι πε04-01 24μηνιτες ειμαστε 79 και οχι 89 (τοσοι ειναι οι μαθηματικοι)η (τωρινη) προθεση ειναι να διοριστουν φετος 35 και του χρονου οι υπολοιποι 44συγνωμη για το λαθος που ειχα γραψει αρχικα αλλα αυτο μου ειχαν πει
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 08, 2010, 08:37:08 pmγια να απαντησω στην ερωτηση τι γινεται αν αδειασουν οι πινακες λογω των 11000 συνταξιοδοτησεων, λοιπον υπαρχουν 2 σεναριασε οποια ειδικοτητα συμβει αυτο θα αρχισουν να παιρνουν απο τον πινακα των αναπληρωτων με τη σειρα η το πιο λογικο και φτηνο θα γεμισουν τα σχολεια απο αμω, ιμο, ακω, ξεκω...κτλκαι μια διορθωση: οι φυσικοι πε04-01 24μηνιτες ειμαστε 79 και οχι 89 (τοσοι ειναι οι μαθηματικοι)η (τωρινη) προθεση ειναι να διοριστουν φετος 35 και του χρονου οι υπολοιποι 44συγνωμη για το λαθος που ειχα γραψει αρχικα αλλα αυτο μου ειχαν πειΦιλικά ... και μόνο, διευκρίνιζε τι γνωρίζεις ..., τι εικάζεις ... και μη σπεύδεις - εν μέσω θέρους και με κυβέρνηση που δε φημίζεται για τη σταθερότητα στις αποφάσεις της - να προσδιορίζεις αριθμούς, γιατί διαφορετικά τελευταία στιγμή, και αν, θα "σωθούν" καμπόσοι που "δένουν" όσα λες, αν δε συμβούν, χωρίς προφανώς δική σου ευθύνη ...
Μηπως υπαρχει καμια πληροφορια κ για τους χημικους;αν ισχυει οτι κ στους φυσικους ειμαστε μια χαρα...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 08, 2010, 09:00:59 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 08, 2010, 08:37:08 pmγια να απαντησω στην ερωτηση τι γινεται αν αδειασουν οι πινακες λογω των 11000 συνταξιοδοτησεων, λοιπον υπαρχουν 2 σεναριασε οποια ειδικοτητα συμβει αυτο θα αρχισουν να παιρνουν απο τον πινακα των αναπληρωτων με τη σειρα η το πιο λογικο και φτηνο θα γεμισουν τα σχολεια απο αμω, ιμο, ακω, ξεκω...κτλκαι μια διορθωση: οι φυσικοι πε04-01 24μηνιτες ειμαστε 79 και οχι 89 (τοσοι ειναι οι μαθηματικοι)η (τωρινη) προθεση ειναι να διοριστουν φετος 35 και του χρονου οι υπολοιποι 44συγνωμη για το λαθος που ειχα γραψει αρχικα αλλα αυτο μου ειχαν πειΦιλικά ... και μόνο, διευκρίνιζε τι γνωρίζεις ..., τι εικάζεις ... και μη σπεύδεις - εν μέσω θέρους και με κυβέρνηση που δε φημίζεται για τη σταθερότητα στις αποφάσεις της - να προσδιορίζεις αριθμούς, γιατί διαφορετικά τελευταία στιγμή, και αν, θα "σωθούν" καμπόσοι που "δένουν" όσα λες, αν δε συμβούν, χωρίς προφανώς δική σου ευθύνη ...ειναι προφανες οτι οι δυο πρωτες σειρες που εγραψα ειναι εκτιμηση και οι αλλες πληροφορια, αν με εχεις ξαναδει το γραφω παντα καθαρα, δεν καταλαβαινω τι σε μπερδευει;οσο για το τι θα συμβει τελικα, παντα μια πληροφορια δεν ειναι εγκυκλιος, αλλα και αυτο το εχω γραψει, με κανεις να επαναλαμβανομαι, διαβασε ολες τις σελιδες, η για να μην κουραζεσαι μπες στα μηνυματα μου
Φυσικέ .... αμα δεν πεις πράμα και για ΠΕ06 θα γίνει βεντέτα επαεεεεε και μη το βλέπεις ξυρισμένο το κοπέλι ... οφτο θα σε φάει !πράμα =θινγκεπαεεε =χιαρρρκοπέλι =γκάιοφτο =ροαστιντ
Για μας των Αγγλικών, πράάάάάάάάάάάάμααααααααααααααααα;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!
προς aristos2 γιατι να εκτεθω, δεν διοριζω εγω και οποιος μπαινει στο forum ξερει οτι ειμαστε καθηγητες οχι υπουργοι, αρα απλα ανταλασσουμε πληροφοριες, δεν πουλαμε ελπιδες, καλα μπανια