0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο που ειπε ο σταθιας ειναι οτι σε κατηγοριες οπως γυμναστες, πληροφορικης και ξενων γλωσσων που ειναι λιγες οι αναγκες τα πραγματα ειναι σκουρα για τους 24μηνιτες ενω οι πε02, 03, 04 ελπιζουν για πληρη απορροφηση, τουλαχιστον ετσι μου το μετεφεραν, ομως ειναι απο τους πλεον αναλγητους, αλλωστε ειναι ενας απο τους πολλους κομπλεξικους που διοριστηκαν πριν απο 30 χρονια χωρις δυσκολια και δεν εδωσε ποτε του ασεπ η δεν ετρεχε σαν ωρομισθιος, οποτε αδυνατει να καταλαβει, η γνωστη γενια των καφρων που κατεστρεψε την ελλαδα, γνωστη και ως γενια του πολυτεχνειου που εφαγε, εφαγε, εφαγε....στο λαιμο να σας κατσουν πουστ@@ες[/color]
Να συμπληρώσω στα χθεσινά μαντάτα ότι τη στιγμή που σε ένα γραφείο του Υπουργείου ενημέρωναν τους 24μηνίτες ότι για τους ΠΕ 02,03,04 τα πράγματα είναι καλά γιατί θα έχουν έλλειψη και να είναι αισιόδοξοι σε άλλο γραφείο του Υπουργείου ενημέρωναν πάλι τους 24μηνίτες ότι οι ΠΕ04 είναι πλεονασματικοί αλλά θα καταβληθούν προσπάθειες κλπ κλπ.Η ουσία είναι ότι αν χτες είμασταν 300 και όχι όσοι είμασταν πιθανόν να οδηγούμασταν σε θετικότερες εξελίξεις. Μπορεί απλά να μας δουλεύουν και να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Οι άνθρωποι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, δεν βρεθήκαν τυχαία στα πόστα αυτά.
Σωστό και αυτό..Άλλωστε όπως λέει κι ο Αρκάς: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
Μα δεν νομίζω κανείς ΠΕ02 να ανέμενε πως θα διόριζαν φέτος το σύνολο των 24μηνιτών της εν λόγω ειδικότητας. Όλες οι πληροφορίες ως τώρα μιλούσαν για τους μισούς φέτος και τους μισούς του χρόνου, συνεπώς δεν βλέπω να άλλαξε κάτι χθες μ' αυτά που σας είπαν...
Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 14, 2010, 10:48:33 amΜα δεν νομίζω κανείς ΠΕ02 να ανέμενε πως θα διόριζαν φέτος το σύνολο των 24μηνιτών της εν λόγω ειδικότητας. Όλες οι πληροφορίες ως τώρα μιλούσαν για τους μισούς φέτος και τους μισούς του χρόνου, συνεπώς δεν βλέπω να άλλαξε κάτι χθες μ' αυτά που σας είπαν...Αυτό για "τους μισούς από 24μηνο φέτος και τους μισούς του χρόνου" στους φιλολόγους είναι πληροφορία ή εκτίμηση?
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 14, 2010, 05:25:37 pmΠαράθεση από: athapris στις Ιουλίου 14, 2010, 10:48:33 amΜα δεν νομίζω κανείς ΠΕ02 να ανέμενε πως θα διόριζαν φέτος το σύνολο των 24μηνιτών της εν λόγω ειδικότητας. Όλες οι πληροφορίες ως τώρα μιλούσαν για τους μισούς φέτος και τους μισούς του χρόνου, συνεπώς δεν βλέπω να άλλαξε κάτι χθες μ' αυτά που σας είπαν...Αυτό για "τους μισούς από 24μηνο φέτος και τους μισούς του χρόνου" στους φιλολόγους είναι πληροφορία ή εκτίμηση?εγω τετοια πληροφορια δεν εχω, παρα μονο για το 80% των ασεπιτων με το αντιστοιχο 40%, και καποιους (αγνωστο) 24μηνιτες, μαλλον οχι πανω απο 100(οχι σιγουρο το τελευταιο)
διαβασε για ποια ειδικότητα μιλάει
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 14, 2010, 09:47:35 pmδιαβασε για ποια ειδικότητα μιλάει ;Dδεν την ξαναπατας ετσι; προσεχεις τι διαβαζεις.