0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κάνει κάποιος άλλος ένσταση επειδή δεν του έχουν περάσει την επιτυχία του 2000; Εγώ έκανα εχθές αλλά κανένα αποτέλεσμα
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 11:46:49 amΗ Χριστοφιλοπούλου βγήκε στο ΣΚΑΙ πριν λίγο στην Τσαπανίδου και είπε ότι περιμένουν να τελειώσει η προθεσμία με τις συνταξιοδοτήσεις δηλ. 10/8 και μετά οι διορισμοί. Οπότε περιμένουμε στην καλύτερη την εγκύκλιο κατά τις 5/8. Ώστε μέχρι να λήξει η προθεσμία να έχει περάσει και η 10/8.Οι διορισμοί θα είναι περίπου 2900 (είπε ακριβή αριθμό αλλά δεν το θυμάμαι. 2800-κάτι είπε).Με αυτόν τον αριθμό .....δεν επιβεβαιώνεται ο physikos13.Οι προσλήψεις είναι πολύ λίγες....αρχίζει η παπαντζα .........εμείς θέλουμε αλλά το μνημόνιο -οικονομικών δεν μας επιτρέπει......Αντε Καληνύχτα σε όλουςΝαι θα ειναι 50% λιγότερες απο περσιΑλλα η αναλογια προσληψεων-συνταξιοδοτησεων ειναι 1-1Εγω υπολογιζω οτι θα ειναι συνολικα το ιδιο με περσι
Η Χριστοφιλοπούλου βγήκε στο ΣΚΑΙ πριν λίγο στην Τσαπανίδου και είπε ότι περιμένουν να τελειώσει η προθεσμία με τις συνταξιοδοτήσεις δηλ. 10/8 και μετά οι διορισμοί. Οπότε περιμένουμε στην καλύτερη την εγκύκλιο κατά τις 5/8. Ώστε μέχρι να λήξει η προθεσμία να έχει περάσει και η 10/8.Οι διορισμοί θα είναι περίπου 2900 (είπε ακριβή αριθμό αλλά δεν το θυμάμαι. 2800-κάτι είπε).Με αυτόν τον αριθμό .....δεν επιβεβαιώνεται ο physikos13.Οι προσλήψεις είναι πολύ λίγες....αρχίζει η παπαντζα .........εμείς θέλουμε αλλά το μνημόνιο -οικονομικών δεν μας επιτρέπει......Αντε Καληνύχτα σε όλους
Παράθεση από: manolis2046 στις Ιουλίου 27, 2010, 04:55:20 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 11:46:49 amΗ Χριστοφιλοπούλου βγήκε στο ΣΚΑΙ πριν λίγο στην Τσαπανίδου και είπε ότι περιμένουν να τελειώσει η προθεσμία με τις συνταξιοδοτήσεις δηλ. 10/8 και μετά οι διορισμοί. Οπότε περιμένουμε στην καλύτερη την εγκύκλιο κατά τις 5/8. Ώστε μέχρι να λήξει η προθεσμία να έχει περάσει και η 10/8.Οι διορισμοί θα είναι περίπου 2900 (είπε ακριβή αριθμό αλλά δεν το θυμάμαι. 2800-κάτι είπε).Με αυτόν τον αριθμό .....δεν επιβεβαιώνεται ο physikos13.Οι προσλήψεις είναι πολύ λίγες....αρχίζει η παπαντζα .........εμείς θέλουμε αλλά το μνημόνιο -οικονομικών δεν μας επιτρέπει......Αντε Καληνύχτα σε όλουςΝαι θα ειναι 50% λιγότερες απο περσιΑλλα η αναλογια προσληψεων-συνταξιοδοτησεων ειναι 1-1Εγω υπολογιζω οτι θα ειναι συνολικα το ιδιο με περσιΜπράβο ρε συ με έπιασες .....αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα παραπάνω ......... καληνύχτα !
To 1-1 ειναι συμφωνο με το μνημονιο...
Αφηστε το κοριτσι στην ησυχια του.Πιστευω οτι κανει καλη δουλεια.Ολα πηγαινουν ωρολοιΔωστε λιγο χρονο και μην φοβαστε.......Ελεος.......
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
Αυτο που με ανησυχεί.......είναι η απουσία του physikos13 ......δηλαδη δεν με ανησυχεί.........με κάνει και τρέμωωωωωωω !!!!
καποια στιγμη ενας ειχε αναρωτηθει για κατι σημαντικο εδω στο forum και του απαντησα οτι θα το ρωτησω στο υπεπθομως επειδη ειμαι στην αρχη της νοσου του αλτσχαιμερ το ξεχασα, μηπως να μου το ξαναθυμησετε;με τετοια προβληματικη μνημη επρεπε να γινω....πολιτικος
Για να δούμε βρε Physike13 μέχρι την Παρασκευή θα ξέρουμε. Σωστά? Αυτό λένε και οι δικές σου πληροφορίες ή όχι? Η Εγκύκλιος θα λέει αριθμούς ή θα μας καλεί όλους ανεξαιρέτως να κάνουμε τα χαρτιά μας?