0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το καλο ειναι οτι το χρονικο διαστημα ειναι μικρο 4 ωρες...αλλα θα μου πεις ειναι πολλες οι 4 ωρες....
Στο νηπιαγωγείο υπ΄παρχουν συνάδελφοι και μία προϊσταμένη που έχει γραφειοκρατικό ρόλο.
Παράθεση από: emmaki στις Οκτωβρίου 13, 2010, 05:03:10 pmΣτο νηπιαγωγείο υπ΄παρχουν συνάδελφοι και μία προϊσταμένη που έχει γραφειοκρατικό ρόλο. Η προϊσταμένη διδάσκει επίσης πέρα από το γραφεικρατικο ρόλο της.
Ευχαριστώ vasp! Θέλω πάρα πολύ να μπω σε αυτό το τμήμα γιατί εκτός του ότι αγαπώ τα παιδάκια, θα μου επιτρέψει να κάνω δική μου δουλεια σε κάτι που μου αρέσει χωρίς να εξαρτώμαι από διορισμούς και ΑΣΕΠ (να ανοίξω δηλαδή νηπιαγωγείο με την αδερφή μου κάποτε). Αναρωτιόμουνα αν υπάρχει κάποια διευκόλυνση προς τους εργαζόμενους ώστε να μπορούν και αυτοί να βγάλουν τη σχολή, π.χ. αντί να γίνονται όλες οι πρακτικές του Γ' εξαμήνου Τετάρτη παρά Τετάρτη να γίνουν μαζεμένες σε 6-7 εργάσιμες. Απογοητεύτηκα πολύ όταν είδα το πρόγραμμα σπουδών γιατί μάλλον θα είναι ανέφικτο να πρακολουθήσω τη σχολή. Σκοπεύω να πάω και από εκεί να μιλήσω. Τι να πω, μακάρι να γινόταν!
Καλησπερα,σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες στο νηπιαγωγων,μπορειτε να με πληροφορισετε τις προοπτικες του κλαδου?καπου ακουσα οτι τα νηπιαγωγεια θα γινουν ολοημερα,θα προσλαμβανονται δηλαδη οι νηπιαγγοι οπως τωρα οι δασκαλοι???επιπλεον μια βασικη ερωτηση,τι κανει ενας νηπιαγωγος?ευχαριστω οποιον εχει την καλη διαθεση να μου απαντησει:)