0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
150 απ ότι είδα...
συνάδελφοι,πρέπει να έχει γίνει λάθοςυπάρχει στη θέση 1 το μοναδικό άτομο ειδικής κατηγορίας στον πίνακα
θέλω να ελπίζω λίγους περισσότερους για να μαι μέσα...αλλιώς
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:44:23 pmσυνάδελφοι,πρέπει να έχει γίνει λάθοςυπάρχει στη θέση 1 το μοναδικό άτομο ειδικής κατηγορίας στον πίνακα
συμφωνώ με την προλαλήσαντα...έχουμε καποια βάση για να ελπίζουμε αν και γνωστός στη δευτεροβάθμια είπε οτι τώρα στέλνουν κενά....μακάρι...
Γιατί όμως σε αυτούς τους πίνακες, στην στήλη με την περιοχή τοποθέτησης δεν αναφέρεις για κάποιες περιοχε΄ς αν είναι Α,
Παράθεση από: spithas στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 08:49:13 pmΠαράθεση από: μελιτα στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:39:33 pmκαλησπερα-θα ηθελα να σας ρωτησω εμεις οι νεοι στους πινακες που δεν εχουμε καμια πιθανοτητα στις φασεις αναπληρωτων αλλα και για ωρομισθια απο οτι εχω καταλαβει,να περιμενουμε και το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης?γιατι δεν λενε τπτ γι αυτο?συγνωμη τωρα εχετε κ τα βασανα σας με την α φαση αλλα δεν ξερω τι μου γινεται,οπως καθε χρονο δηλαδη.αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρουμε καν περι τίνος πρόκειται και αν θα εφαρμοστεί....είναι νέο φρούτο και με τοση οικονομία που πέφτει χλωμό το βλέπω.............++++++++++++
Παράθεση από: μελιτα στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:39:33 pmκαλησπερα-θα ηθελα να σας ρωτησω εμεις οι νεοι στους πινακες που δεν εχουμε καμια πιθανοτητα στις φασεις αναπληρωτων αλλα και για ωρομισθια απο οτι εχω καταλαβει,να περιμενουμε και το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης?γιατι δεν λενε τπτ γι αυτο?συγνωμη τωρα εχετε κ τα βασανα σας με την α φαση αλλα δεν ξερω τι μου γινεται,οπως καθε χρονο δηλαδη.αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρουμε καν περι τίνος πρόκειται και αν θα εφαρμοστεί....είναι νέο φρούτο και με τοση οικονομία που πέφτει χλωμό το βλέπω.............
καλησπερα-θα ηθελα να σας ρωτησω εμεις οι νεοι στους πινακες που δεν εχουμε καμια πιθανοτητα στις φασεις αναπληρωτων αλλα και για ωρομισθια απο οτι εχω καταλαβει,να περιμενουμε και το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης?γιατι δεν λενε τπτ γι αυτο?συγνωμη τωρα εχετε κ τα βασανα σας με την α φαση αλλα δεν ξερω τι μου γινεται,οπως καθε χρονο δηλαδη.