0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ' αρχάς penny γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα...μόρια θα πάρεις αό την φετινή προϋπηρεσία και του επόμενου χρόνου που θα μετρήσουν μετά την μεταβατική εφόσον έχεις ΑΣΕΠ ή θα δώσεις και θα περάσεις....οι σου είναι κάτι παραπάνω από εύλογες...αλλά τί ειδικότητα είσαι, και τι προσόντα έχεις....έχεις βάσιμες ελπίδες οτι θα σε πάρουν;
Παράθεση από: gogona στις Ιουλίου 14, 2010, 08:46:05 amΚατ' αρχάς penny γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα...μόρια θα πάρεις αό την φετινή προϋπηρεσία και του επόμενου χρόνου που θα μετρήσουν μετά την μεταβατική εφόσον έχεις ΑΣΕΠ ή θα δώσεις και θα περάσεις....οι σου είναι κάτι παραπάνω από εύλογες...αλλά τί ειδικότητα είσαι, και τι προσόντα έχεις....έχεις βάσιμες ελπίδες οτι θα σε πάρουν;Ευχαριστώ για την απάντηση ΠΕ04.04 είμαι και πέρσι τους πήραν όλους αναπληρωτές...Κάποιους μακριά κάποιους πιο κοντά...Απλά φέτος δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο...σκέφτομαι μόνο τα λεφτά που χάλασα για τα σεμινάρια και την ταλαιπωρία μου και αν αλλάξω γνώμη και θέλω του χρόνου να πάω όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν ήδη προϋπηρεσία....και τότε είναι που θα πάω πιο μακριά...Τελικά πάμε για τα λεφτά ή για την προϋπηρεσία;;;;;;
Παράθεση από: maraki_ στις Ιουλίου 13, 2010, 06:02:45 pmΜήπως γνωρίζει καποιος αν μετραει το πτυχιο της ασπαιτε για την ειδική αγωγη? δηλ αν καποιος εχει σεμιναριο και παιδαγωγικη καταρτιση προτασσεται στον πινακα σε σχεση με καποιον που εχει μονο το σεμιναριο ή δεν μετραει καπου?ευχαριστω ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ V: Σε κάθε κατηγορία προτάσσονται, αμέσως μετά τις παραπάνω ειδικές κατηγορίες υποψήφιων εκπαιδευτικών, όσοι απέκτησαν πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή πτυχίο που αντικαθιστά αυτό κατά τις ισχύουσες διατάξεις. (σελίδα 20 εγκυκλίου) Οι ειδικές κατηγορίες που προηγούνται της ΑΣΠΑΙΤΕ είναιπολύτεκνοι εξ’ ιδίας οικογένειαςοι εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες ομόζυγη μεσογειακή αναιμίασκλήρυνση κατά πλάκας
Μήπως γνωρίζει καποιος αν μετραει το πτυχιο της ασπαιτε για την ειδική αγωγη? δηλ αν καποιος εχει σεμιναριο και παιδαγωγικη καταρτιση προτασσεται στον πινακα σε σχεση με καποιον που εχει μονο το σεμιναριο ή δεν μετραει καπου?ευχαριστω
Παράθεση από: aifos στις Ιουλίου 14, 2010, 01:19:48 amΠαράθεση από: maraki_ στις Ιουλίου 13, 2010, 06:02:45 pmΜήπως γνωρίζει καποιος αν μετραει το πτυχιο της ασπαιτε για την ειδική αγωγη? δηλ αν καποιος εχει σεμιναριο και παιδαγωγικη καταρτιση προτασσεται στον πινακα σε σχεση με καποιον που εχει μονο το σεμιναριο ή δεν μετραει καπου?ευχαριστω ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ V: Σε κάθε κατηγορία προτάσσονται, αμέσως μετά τις παραπάνω ειδικές κατηγορίες υποψήφιων εκπαιδευτικών, όσοι απέκτησαν πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή πτυχίο που αντικαθιστά αυτό κατά τις ισχύουσες διατάξεις. (σελίδα 20 εγκυκλίου) Οι ειδικές κατηγορίες που προηγούνται της ΑΣΠΑΙΤΕ είναιπολύτεκνοι εξ’ ιδίας οικογένειαςοι εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες ομόζυγη μεσογειακή αναιμίασκλήρυνση κατά πλάκας σε ευχαριστω πολυ!δηλαδη προτασσεται μονο σε αυτους που εχουν μηδενικη προυπηρεσια?
nikonana, προσωπικά θα δηλώσω ΚΕΔΔΥ αν και δεν πιστεύω ότι θα καλέσουν αναπληρωτές γιαυτά, καθώς και πέρυσι ίσχυε το ίδιο και δεν είδα ούτε άκουσα κάποιον να εργάζεται ως αναπληρωτής στα Κεδδυ. Στο υπουργείο που ρώτησα μου είπαν ότι αν υπάρχουν ανάγκες θα καλέσουν, όμως πολλά κεδδυ είναι στελεχωμένα και λειτουργούν με μόνιμους που έχουν πάρει μετάθεση ή απόσπαση.Ιδίως οι αιτήσεις αποσπάσεων για κάποια Κεδδυ είναι πάρα πολλές. Οπότε δε νομίζω να καλέσουν!!!!!Δεν ξέρεις όμως καμια φορά.Τι να πω!!!!