0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια ερώτηση βρε παιδιά: Τελικά ωρομίσθιος=ως 11 ώρες ή ως 4 ώρες;;;Άλλοι λένε το ένα και άλλοι λένε το άλλο.Τελικά τι ισχύει;
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 21, 2010, 02:47:31 amΠαράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεειΕνιαίος πινακας προσωρινων αναπληρωτων=Ενιαιος διορισμων και κλειδώνειΠινακας προσωρινων αναπληρωτων που γραφει πως κλειδώνει;Απαιχτοι ειστε.....
Παράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεει
Ωραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.
μια στιγμούλα γιατί δεν έχω σκοπό να παραπλανήσω κανέναν, αν αναφέρεσαι σε μένα. πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και στη διεύθυνση ειδικής αγωγής και στη γενική στα τηλέφωνα που έχουν οι εγκύκλιοι και της γενικής και της ειδικής όταν έπρεπε να κάνουμε τα χαρτιά μας και ρώτησα κάποια πράγματα, γιατί με αφορούν και ήθελα να καταλάβω. όσα γράφω έχουν ειπωθεί από το υπουργείο και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. ίσως να μην ξέρει το υπουργείο και κάποιοι να γνωρίζουν καλύτερα.....ο καθένας άλλωστε μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει από μόνος του.....
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 21, 2010, 04:05:23 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 21, 2010, 02:47:31 amΠαράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.Kinegire σεβομαι τη γνώμη σου και δεν θα συνεχίσω απλα εχω αλλη αποψη. Απλοικα θα σου πω οτι ο 40% κλειδώνει γιατί δίνει διορισμούς. Ο αναπληρωτών δεν κλειδώνει (και καμια προυπηρεσία δεν χάνεται) , γιατί δίνει την κατάταξη στους αναπληρωτές στη μεταβατική. Ο χρόνος θα δείξει......κι ισως δικαιωθείς εσύ.Το κλείνω εδώ το συγκεκριμένο γεια χαρα!Υ.Γ. απο 5-15 αναπληρωτής μειωμένου=ΛΑΘΟΣ Στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης η περιοχής ναι , για να ειμαστε και ακριβείς και να μην πραπλανουμε. Σωστά;εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεειΕνιαίος πινακας προσωρινων αναπληρωτων=Ενιαιος διορισμων και κλειδώνειΠινακας προσωρινων αναπληρωτων που γραφει πως κλειδώνει;Απαιχτοι ειστε.....xriana1 διάβασεάρθρο 91. Κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμιακαι τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευ−τικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατάτην παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών ανα−πληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία.Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 21, 2010, 02:47:31 amΠαράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.Kinegire σεβομαι τη γνώμη σου και δεν θα συνεχίσω απλα εχω αλλη αποψη. Απλοικα θα σου πω οτι ο 40% κλειδώνει γιατί δίνει διορισμούς. Ο αναπληρωτών δεν κλειδώνει (και καμια προυπηρεσία δεν χάνεται) , γιατί δίνει την κατάταξη στους αναπληρωτές στη μεταβατική. Ο χρόνος θα δείξει......κι ισως δικαιωθείς εσύ.Το κλείνω εδώ το συγκεκριμένο γεια χαρα!Υ.Γ. απο 5-15 αναπληρωτής μειωμένου=ΛΑΘΟΣ Στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης η περιοχής ναι , για να ειμαστε και ακριβείς και να μην πραπλανουμε. Σωστά;εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεειΕνιαίος πινακας προσωρινων αναπληρωτων=Ενιαιος διορισμων και κλειδώνειΠινακας προσωρινων αναπληρωτων που γραφει πως κλειδώνει;Απαιχτοι ειστε.....
Παράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.Kinegire σεβομαι τη γνώμη σου και δεν θα συνεχίσω απλα εχω αλλη αποψη. Απλοικα θα σου πω οτι ο 40% κλειδώνει γιατί δίνει διορισμούς. Ο αναπληρωτών δεν κλειδώνει (και καμια προυπηρεσία δεν χάνεται) , γιατί δίνει την κατάταξη στους αναπληρωτές στη μεταβατική. Ο χρόνος θα δείξει......κι ισως δικαιωθείς εσύ.Το κλείνω εδώ το συγκεκριμένο γεια χαρα!Υ.Γ. απο 5-15 αναπληρωτής μειωμένου=ΛΑΘΟΣ Στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης η περιοχής ναι , για να ειμαστε και ακριβείς και να μην πραπλανουμε. Σωστά;εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεει
Ορισμένοι ή δεν θέλετε ή δεν ειστε σωστά ενημερωμένοι παραπλανώντας αθελά σας τους άλλους. Δεν γράφει πουθενά στην εγκύκλιο 5 εως 15 ωρες= αναπληρωτης μειωμένου. Αντιθέτως λέει: Αν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ώρες διδασκαλίας και ασκήσεων στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης προσλαμβάνεται αναπληρωτης μειωμένου. Τονίζω της ιδιας πόλης.Και συνεχίζω 3 σχολεία έχουν από 4,3,4 διαθέσιμες ώρες σε διαφορετικές πόλεις της ίδιας περιφέρειας ή σε διαφορετικά σχολεια της ιδιας. Προσλαμβάνεται ωρομίσθιος με 11ωρο;Τι λένε οι ειδικοί;
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος/α για 1ο κύκλο νοηματικής σημειώνουμε το κουτάκι μόνο χωρίς να καταθέσουμε χαρτιά? ή ούτε σημειώνουμε κουτάκι ούτε καταθέτουμε χαρτιά σύμφωνα με εγκλύκλιο?