0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:32:40 pmhuman στην πρώτη 50. P_Maria ξέρω σε ποια αναφέρεσαι, καθώς την είδα και εγώ και δηλώνεται και ειδική κατηγορία και πολύτεκνη. για να είναι στον α πίνακα έχει μάλλον και αναπηρία 67%, κάτι που ο προηγούμενος κύριος δεν είχε. μπορείς βέβαια να ρωτήσεις αύριο και στο υπουργείο για τη συγκεκριμένη, καθώς κάνω υποθέσεις....Γειά σου, μπορείς να μου γράψεις με ποιο τρόπο σου δικαιολόγησαν την κατάταξή του κυρίου στον πίνακα
human στην πρώτη 50. P_Maria ξέρω σε ποια αναφέρεσαι, καθώς την είδα και εγώ και δηλώνεται και ειδική κατηγορία και πολύτεκνη. για να είναι στον α πίνακα έχει μάλλον και αναπηρία 67%, κάτι που ο προηγούμενος κύριος δεν είχε. μπορείς βέβαια να ρωτήσεις αύριο και στο υπουργείο για τη συγκεκριμένη, καθώς κάνω υποθέσεις....
θα καλέσω και εγώ το πρωί και θα ενημερώσω! ουφ! τι αγχος και αυτό;
απόψε θέλω να κοιμηθώ νωρίς..αλλά δεν βλέπω ε;; δεν πάει άλλο..ας τα βγάλουν να κάνουμε καινούριο θέμα
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:35:41 pmΕγω φιατι δεν τους βλεπω ανανεωμενους;;;;δηλαδη εσεις βλεπετε σημερινη ημερομηνια απο κατω;;;;8/9κάνε ανανέωση!
Εγω φιατι δεν τους βλεπω ανανεωμενους;;;;δηλαδη εσεις βλεπετε σημερινη ημερομηνια απο κατω;;;;
εκτός αν προηγηθούν οι δάσκαλοι-νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής Παρασκευήκαι για δευτ/βάθμια Δευτέραας είναι κ Δευτέρα!τι να πω!!!
Μα τι πίνακες είναι αυτοι πάλι θα ανανεωθούν;Να υποθέσω λοιπόν οτι η Παρασκεύη δεν παίζει πλεον!Αρα να ξεκινήσω τώρα να παω Αρτά να παρουσιαστώ στην γενική.Mitsy τελικα τα φιλια σου δεν θα φτάσουν Μεσολόγγι γιατι με τις αλλαγές με στείλαν Αρτα πιο κοντα στα Γιάννενα!
Τελικά τα φιλιά σου θα με συνοδεύουν παντού!Ευχαριστώ πολύ,αντε και στα δικά σας (ή και δικά μας )!Μακάρι να έχει θεσούλες στα Γιάννενα να ξεκουράστει λιγάκι και το αμαξάκι μου,θα αχίσει σε λίγο να βρίζει!