0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου απάντησαν......μην περιμένετε...σήμερα θα προσπαθήσουν είπαν για την Πρωτοβάθμια!!!Από Δευτέρα...για Δευτεροβάθμια!!!Αχχχ!!!
Πάκα κάνω βρε...αναφερόμουν βασικά σε αυτο που μου είπαν 3 και ο κούκος μείναμε εδω μέσα...
Λεω να κανω κάτι δουλειές που εχω στο κέντρο και ξαναβλέπω αργότερα (μετα τις 10μ.μ).Αυτό που βγάζουν πρώτα της Αβαθμιας δεν το εχω καταλαβει επείδη δεν είμαστε πολλές ειδικότητες ???Αν και μας βλέπω όλους απο Δευτέρα!
Καλέ οχι μην μας μισείς είμαστε καλά παιδιά...απλά στο υπουργείο βλέπουν πρωτοβαθμια και νομίζουν οτι πρέπει να είμαστε πάντα πρώτοι...είναι κυριολεκτικοί τύποι εκει πέρα και σύνεπεις και μην ξεχάσω το πιο σημαντίκο γρήγοροι σαν αστράπη...
και εμένα μου είπαν "προσπαθούν" για πρωτοβάθμια. Ουφ, για να δούμε! Mitsy μπήκα το βράδυ και διάβασα το ανέκδοτο κορυφή! αν βγούν της πρωτοβάθμιας, χρωστάω εγώ ένα!!!
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:44:06 amκαι εμένα μου είπαν "προσπαθούν" για πρωτοβάθμια. Ουφ, για να δούμε! Mitsy μπήκα το βράδυ και διάβασα το ανέκδοτο κορυφή! αν βγούν της πρωτοβάθμιας, χρωστάω εγώ ένα!!!τέλος σήμερα για εμάς... ελπίζω να είμαι εδώ να το διαβάσω,να γελάσω!να μην έχω...σαλτάρει,,,,
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:46:15 amΠαράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:44:06 amκαι εμένα μου είπαν "προσπαθούν" για πρωτοβάθμια. Ουφ, για να δούμε! Mitsy μπήκα το βράδυ και διάβασα το ανέκδοτο κορυφή! αν βγούν της πρωτοβάθμιας, χρωστάω εγώ ένα!!!τέλος σήμερα για εμάς... ελπίζω να είμαι εδώ να το διαβάσω,να γελάσω!να μην έχω...σαλτάρει,,,, να μην είσαι μέσα, παρασκευή βράδυ είναι, μακάρι να έχουν βγει όοοολα τα αποτελέσματα να ξέρουμε απο δευτέρα τρίτη που βρισκόμαστε. ευχή όλων μας είναι αυτή. καλά που εχω άλλες δουλειές και δεν είμαι μέσα διαρκώς ειδάλλως θα αρρώσταινα απο την αναμονή! αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα!