0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έτσι όμως το ποσοστό των τρίτεκνων δε βγαίνει μεγαλύτερο στο τέλος;;;;για τον πίνακα Α πάντως είναι το ποσοστο 20% επι του συνόλου των αναπληρωτων, καθώς το γράφει η εγκύκλιος.....
οκ ευχαριστώ. γιατί είμαι και φιλόλογς τρομάρα μου και από μαθηματικά λίγα πράγματα....
Καλημερα..πηρε κανεις κανα τηλ?πως θα μαθουμε αν βγουν πριν δευτερα να μην μας φαει το αγχος και το F5??
Ρε παιδια συγνωμη...το αν καποιος εχει γνωση braille και νοηματικη φαινοταν και στους πινακες δεν χρειαζοταν να γινουν εξτρα πινακες.Παντως η εγκυκλιος το λεει καθαρα "απο τον Πινακα Α παιρνουν το 20% και τον πινακα
Παράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:43:02 amέτσι όμως το ποσοστό των τρίτεκνων δε βγαίνει μεγαλύτερο στο τέλος;;;;για τον πίνακα Α πάντως είναι το ποσοστο 20% επι του συνόλου των αναπληρωτων, καθώς το γράφει η εγκύκλιος.....Όχι. Είτε 20% κάθε φάσης είτε 20% του συνόλου είναι το ίδιο.
Σας διαβάζω και με έχει φάει το άγχος.Είμαι στον πίνακα
Παράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:41:07 amΣας διαβάζω και με έχει φάει το άγχος.Είμαι στον πίνακα
έχουμε κανένα νέο για σήμερα;