0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι υπόλοιποι που πήγατε;;;όλοι για τσίπουρα,ρακές,ούζα και αργότερα ουίσκι;εσύ, tttzzz, τους παρασύρεις όλους! να το ξέρεις! δε θα βρεθούμε στην ίδια διεύθυνση.....θα δεις......
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:58:12 pmοι υπόλοιποι που πήγατε;;;όλοι για τσίπουρα,ρακές,ούζα και αργότερα ουίσκι;εσύ, tttzzz, τους παρασύρεις όλους! να το ξέρεις! δε θα βρεθούμε στην ίδια διεύθυνση.....θα δεις...... εγώ σήμερα είμαι καθαρή..ακόμα
Δε γίνεται.Έλεος ρε παιδιά με αυτό το θέμα φέτος πού τα είδατε αυτά τα πράγματα..;;
καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. οι πίνακες της ειδικής αγωγής έχουν κλειδώσει?δηλαδή η προυπηρεσία που θα μαζέψει κάποιος φέτος θα μετρήσει στους πίνακες? ο νόμος που ορίζει ότι μετά τη μεταβατική φάση, θα καλούν αναπληρωτές μόνο με επιτυχία στον ασεπ, θα ισχύει και στην ειδική αγωγή (πίνακας α)?και κάτι τελευταίο, ο νόμος που ορίζει ότι τα άτομα με 12 μήνες προυπηρεσία και 67% αναπηρία διορίζονται, θα ισχύει?συγνώμη για το κατεβατό των ερωτήσεων.όποιος ξέρει, ας με βοηθήσει.ευχαριστώ
μόλις ξύπνησα και είδα στο όνειρό μου οτι μας καλέσανε μεν αλλά χωρίς να διεύκρινίζουν που!!!!! μας έχουν τρελάνει!!!!
φημολογείται ότι οι δικοί μας πίνακες δεν κλειδώνουν,θα περαστεί κανονικά η προϋπηρεσία μας
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 08:48:22 pmφημολογείται ότι οι δικοί μας πίνακες δεν κλειδώνουν,θα περαστεί κανονικά η προϋπηρεσία μας1. το ότι φημολογείται κάτι τέτοιο, δε το γνώριζα. νόμιζα ήταν καθολικό το κλείδωμα για όλους τους πίνακες. έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό;2. άρα για φέτος, κάποιος που θα έχει να επιλέξει ως αναπληρωτής ανάμεσα στην ειδική και γενική αγωγή,θα επιλέξει την ειδική για να έχει και περισσότερα μόρια του χρόνου και στον πίνακα της ειδικής και στον πίνακα της γενικής;