0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:50:10 pmΝα κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου;;Σήμερα ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ θα κοιμηθούμε, γιατί όσο περνάνε οι ώρες εγώ νιώθω ακόμα μεγαλύτερη υπερέντασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ...αυτος που θα σου εδινε μια απαντηση για τον τροπο εχει ηδη κοιμηθει αρα για να μας βλεπεις εδω δεν μπορουμε να σου απαντησουμε!!
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου;;Σήμερα ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ θα κοιμηθούμε, γιατί όσο περνάνε οι ώρες εγώ νιώθω ακόμα μεγαλύτερη υπερέντασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Παιδιά δεν παίρνουν αναπληρωτές στα Κεδδυ. Στην καλύτερη να στεείλουν ωρομίσθιους,Το άσχημο είναι ότι καταλήγουν τις διαγνώσεις των μαθητών που φοιτούν στη δευτεροβάθμια να τις κάνει δάσκαλος αντί για φιλόλογο!!!Που για να πούμε και την αλήθεια δεν είναι δάσκαλος ειδικής αγωγής αλλά κάποιος από διδασκαλείο με απόσπαση...... όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τα αποσιωπητικά...
nero τελικά ήξερες την απάντηση για τον ύπνο και μου την έφερες;; mitsy σαν πολύ ώρα δε λείπεις κυρία μου;Παίρνετε δυνάμεις για αύριο;;Θα βάλω να δω καμιά ταινία μου φαίνεται..Ραντεβού νωρίς το πρωί όμως εεε...