0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 01:01:22 pmΔηλαδή όταν μιλάς για 5 τμήματα ένταξης εννοείς ένα τμήμα για κάθε σχολέιο;;;;Ή μπορεί σε κάποιο σχολειο να λειτουργούν 2 ή 3 τμήματα ένταξης;;Το ρωτάω γιατί εγώ πέρσι ήμουν στην Ξάνθη σε τμήματα ένταξης γυμνασιου ως ωρομίσθια και είχαμε παιδιά και από Α,
Δηλαδή όταν μιλάς για 5 τμήματα ένταξης εννοείς ένα τμήμα για κάθε σχολέιο;;;;Ή μπορεί σε κάποιο σχολειο να λειτουργούν 2 ή 3 τμήματα ένταξης;;Το ρωτάω γιατί εγώ πέρσι ήμουν στην Ξάνθη σε τμήματα ένταξης γυμνασιου ως ωρομίσθια και είχαμε παιδιά και από Α,
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:17:23 pmΠαράθεση από: nikonana στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 01:01:22 pmΔηλαδή όταν μιλάς για 5 τμήματα ένταξης εννοείς ένα τμήμα για κάθε σχολέιο;;;;Ή μπορεί σε κάποιο σχολειο να λειτουργούν 2 ή 3 τμήματα ένταξης;;Το ρωτάω γιατί εγώ πέρσι ήμουν στην Ξάνθη σε τμήματα ένταξης γυμνασιου ως ωρομίσθια και είχαμε παιδιά και από Α,
A Κοζάνης πάντως με το που παρουσιαστήκαμε μας είχαν ήδη τοποθετημένους..Καλές τοποθετήσεις και στους υπόλοιπους
Παράθεση από: vik_ στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:54:15 pmΝα ρωτήσω κάτι...ακούγεται ότι τα μόρια της ειδικής αγωγής δεν θα μεταφέρονται στη γενική..έχετε ακούσει τπτ τετοιο? Είναι δυνατόν να ισχύσει?που ακούγεται αυτό;
Να ρωτήσω κάτι...ακούγεται ότι τα μόρια της ειδικής αγωγής δεν θα μεταφέρονται στη γενική..έχετε ακούσει τπτ τετοιο? Είναι δυνατόν να ισχύσει?
αν κάνεις ανάληψη υπηρεσίας στην ειδική αγωγή και στη συνέχεια σε καλέσουν στην γενική,μπορείς να παραιτηθεις και να πας γενική χωρις συνέπειες;;
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:03:45 pmαν κάνεις ανάληψη υπηρεσίας στην ειδική αγωγή και στη συνέχεια σε καλέσουν στην γενική,μπορείς να παραιτηθεις και να πας γενική χωρις συνέπειες;;το εχουμε ξαναπει απο φετος ισχυει και αυτο, η εγκυκλιος το λεει καθαρα "και αντιστροφως"...
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 02:03:10 pmαυτο με τους πολυτεκνους ειναι πλεον αντισυνταγματικο διοτι στην ουσια δεν εχουμε ολοι ισες ευκαιριες...δεν μπορουν να παιρνουν 3τεκνο της θεσης 2000 και να αφηνουν εξω ατομοτης θεσης 40...δεν γινεται...δεν παει αλλο...σε λιγο θα διοριζονται μοναχα οι πολυτεκνοι...αυτο δεν ειναι κοινωνικο κριτηριο...ειναι αδικο και αξεστο πια...και στην τελικη οπως και μια αλλη συναδελφος προειπε , αυτοι που εχουν 1 ή 2 παιδια δεν έχουν ανάγκες???μοναχα οι εχοντες 3 και ανω παιδια έχουν?και ναι...να παιρνουν τον διπλασιο μισθο απο εναν αλλο που δεν εχει παιδια ΑΛΛΑ αφου διοριστει οπως ακριβως ολοι μας προσπαθουμε να διοριστουμε..με ισους ορους και ισο αγωνα.ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ ΠΙΑ...ντροπη Και όχι τίποτε άλλο....αλλά οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να διοριστούν με την προυπηρεσία...οι περισσότεοι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν και δεν θα συμπληρώσουν με τίποτα τους 30 μήνες πάνω κάτω που χρειάζεται για να διοριστείς με το 40% (με βάση τα φετινά δεδομένα).....οπότε το συμπέρασμα.......ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ!Γιατί όσο κοπιάζει κάποιος με 3 παιδιά το ίδιο κοπιάζει και κάποιος ακόμη και χωρίς παιδιά που έχει φτάσει 40 χρονών,με μεταπτυχιακά,με χρόνια δουλειά στα φροντιστήρια ή μπορεί και κάπου αλλού!! Ήμαρτον πια!! Και το είπα και αλλού....τα ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!!! Το να σου ρχονται αναποδιές δεν είναι επιλογή κανενός!!
αυτο με τους πολυτεκνους ειναι πλεον αντισυνταγματικο διοτι στην ουσια δεν εχουμε ολοι ισες ευκαιριες...δεν μπορουν να παιρνουν 3τεκνο της θεσης 2000 και να αφηνουν εξω ατομοτης θεσης 40...δεν γινεται...δεν παει αλλο...σε λιγο θα διοριζονται μοναχα οι πολυτεκνοι...αυτο δεν ειναι κοινωνικο κριτηριο...ειναι αδικο και αξεστο πια...και στην τελικη οπως και μια αλλη συναδελφος προειπε , αυτοι που εχουν 1 ή 2 παιδια δεν έχουν ανάγκες???μοναχα οι εχοντες 3 και ανω παιδια έχουν?και ναι...να παιρνουν τον διπλασιο μισθο απο εναν αλλο που δεν εχει παιδια ΑΛΛΑ αφου διοριστει οπως ακριβως ολοι μας προσπαθουμε να διοριστουμε..με ισους ορους και ισο αγωνα.ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ ΠΙΑ...ντροπη